Gość: obs(NF) IP: *.toya.net.pl / 217.113.230.* 21.05.02, 10:57 Zapraszamy wszystkich na stadion przy Al. Unii 2 (ŁKS) w sobotę o godzinie 11. Więcej info na stronie www.lksfans.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezer Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 11:34 bardzo ciekawa inicjatywa! z przyjemnością się do niej dołącze Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 14:26 Widzę że coś co zaczęli piłkarze i kibice Widzewa sprowokowało Was do dzialania. Mozesz mi powiedzieć kiedy to ma być? Na stronkę nie wejdę- sorry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michas20 Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 14:47 > Widzę że coś co zaczęli piłkarze i kibice Widzewa sprowokowało Was do > dzialania. a co ma piernik do wiatraka? > Mozesz mi powiedzieć kiedy to ma być? mozesz jeszcze raz przeczytac to co napisał przedpisca? > Na stronkę nie wejdę- sorry ;-) honor nie pozwala? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 17:24 Sobota... hmmmm ale to pojęcie względne, dla uściślenia chciałem abyście podali datę, ale skoro nie... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 17:16 Widzę Panowie, że czerpiecie z dobrych wzorców:-)))To się chwali. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.se.com.pl 21.05.02, 17:54 Szkoda tylko, że ta cała Akcja Charytatywna jest po to, by zdobyć kasę na oprawę meczów. Tak przynajmniej wyczytałem z ich strony. Ładnie się nazywa, a przypomina zrzutę na galerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs(NF) Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: 217.113.230.* 21.05.02, 21:43 Radzę poczytać troszeczkę dokładniej! W tym momencie jesteśmy prawie, że gotowi oddać całość przychodów dla dzieci z domów dziecka! Zakupione zostaną piłki i koszulki ŁKSu. Moment przekazania prezentów zostanie uwieczniony kamerą cyfrową! ;-) Zapraszamy wszystkich TA SOBOTA 25 MAJA (ZA 4 DNI) NA STADIONIE ŁKS! Jutro więcej informacji!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.se.com.pl 22.05.02, 10:57 Gratuluję dobrego samopoczucia. ?Jesteśmy prawie, że gotowi...?. Co to ma znaczyć? Skoro wyskakujecie z pomysłem Akcji Charytatywnej, to powinno być dopracowane wszystko, zanim pomysł pojawił się w publicznej dyskusji. Jak by to wyglądało, gdyby kibice WIdzewa wymyślili akcję ?Pajacyk?, ogłosili to, a dopiero później zastanawiali się, czy pieniądze z tej akcji pójdą na głoden dzieci, czy może hipopotama z łódzkiego zoo, który przejada miesięcznie cztery stówy. Odnoszę wrażenie, że dopiero po głosach krytyki, zdycydowaliście się przekazać dochód dla domu dziecka. To rzeczywiście byłaby piękna akcja charytatywna, jeżeli dochód przeznaczony byłby na oprawę meczhów, czy inne gówna. Następnym razem zanim z czymś takim wyskoczycie proponuję zajrzeć najpierw do Słownika języka polskiego. Tam jest dokładnie napisane, co to znaczy charytatywny. Na koniec nasuwa się jeszcze pytanie, czy zdajecie sobie sprawę z tego, który dom dziecka w Łodzi jest najbardziej potrzebujący, czy też dopiero jak zbierzecie kasę, będziecie się zastanawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs(NF) Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: 217.113.230.* 21.05.02, 21:49 Dodam jeszcze, że w orginalny zamyśle, część zdobytych funduszy miała rzeczywiście pójść na przygotowanie oprawy na meczach ŁKSu. (pomysł jednego kibica). Jednak pomysł ewoluuje więc także nasze podejście się zmienia! Jeszcze raz zapraszam wszystkich kibiców na stadion ŁKSu w sobotę o godzinie 11:00!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.chello.pl 22.05.02, 01:22 Trzymać tak dalej jestem na akcji dorzucam się dla dzieci i do NF też z chęcią się dorzucę bo robicie dobrą robotę (więcej takich kiboli w całej POLSCE) !!!!!!!!! Ps.(złośliwe) Dziś się dowiedziałem, że twórcami akcji charytatywnych są piłkarze i kibice Widzewa (Owsiak i poprzednicy nic o tym nie wiedzą) gratuluje skromności. Pozdrowienia dla skromnisia. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 22.05.02, 17:18 Do rzeczy, ełkaesiacy, do rzeczy!!!!!!!!Skończcie z gadaniem, do dzieła!!!!! Pozdrawiam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs(NF) Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.toya.net.pl / 217.113.230.* 23.05.02, 00:03 Akcja odbędzie się troszeczkę w zmienionej formule! Przede wszystkim cały dochód pójdzie dla dzieci! Podczas pikniku odbędzie się wręczenie nagrody kibiców dla najlepszego, zdaniem kibiców ŁKS, piłkarza naszego klubu. więcej info ==> www.lksfans.pl krytykantom powiem, żeby sami, jeśli mogą zakupili kilka piłek i przekazali je dla dzieci... Tylko ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs(NF) Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.toya.net.pl / 217.113.230.* 26.05.02, 14:34 Dziękujemy wszystkim przybyłym na stadion ŁKSu, którzy wzięli udział w całej akcji! www.lksfans.pl Odpowiedz Link Zgłoś