Dodaj do ulubionych

Akcja Charytatywna kibiców ŁKS

IP: *.toya.net.pl / 217.113.230.* 21.05.02, 10:57
Zapraszamy wszystkich na stadion przy Al. Unii 2 (ŁKS) w sobotę o godzinie 11.
Więcej info na stronie www.lksfans.pl
Obserwuj wątek
    • rezer Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 11:34
      bardzo ciekawa inicjatywa! z przyjemnością się do niej dołącze
    • hubar Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 14:26
      Widzę że coś co zaczęli piłkarze i kibice Widzewa sprowokowało Was do
      dzialania. Mozesz mi powiedzieć kiedy to ma być? Na stronkę nie wejdę- sorry ;-)
      • michas20 Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 14:47
        > Widzę że coś co zaczęli piłkarze i kibice Widzewa sprowokowało Was do
        > dzialania.

a co ma piernik do wiatraka?

> Mozesz mi powiedzieć kiedy to ma być?

mozesz jeszcze raz przeczytac to co napisał przedpisca?

> Na stronkę nie wejdę- sorry ;-)

honor nie pozwala?
        • hubar Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 17:24
          Sobota... hmmmm ale to pojęcie względne, dla uściślenia chciałem abyście podali
          datę, ale skoro nie...

• bartuch Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 21.05.02, 17:16
      Widzę Panowie, że czerpiecie z dobrych wzorców:-)))To się chwali. Pozdrawiam.
      • Gość: gość Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.se.com.pl 21.05.02, 17:54
        Szkoda tylko, że ta cała Akcja Charytatywna jest po to, by zdobyć kasę na
        oprawę meczów. Tak przynajmniej wyczytałem z ich strony. Ładnie się nazywa, a
        przypomina zrzutę na galerze
        • Gość: obs(NF) Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: 217.113.230.* 21.05.02, 21:43
          Radzę poczytać troszeczkę dokładniej! W tym momencie jesteśmy prawie, że gotowi
          oddać całość przychodów dla dzieci z domów dziecka! Zakupione zostaną piłki i
          koszulki ŁKSu. Moment przekazania prezentów zostanie uwieczniony kamerą
          cyfrową! ;-)
          Zapraszamy wszystkich
          TA SOBOTA 25 MAJA (ZA 4 DNI) NA STADIONIE ŁKS!
          Jutro więcej informacji!!
          :))
          • Gość: gość Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.se.com.pl 22.05.02, 10:57
            Gratuluję dobrego samopoczucia. ?Jesteśmy prawie, że gotowi...?. Co to ma
            znaczyć? Skoro wyskakujecie z pomysłem Akcji Charytatywnej, to powinno być
            dopracowane wszystko, zanim pomysł pojawił się w publicznej dyskusji. Jak by to
            wyglądało, gdyby kibice WIdzewa wymyślili akcję ?Pajacyk?, ogłosili to, a
            dopiero później zastanawiali się, czy pieniądze z tej akcji pójdą na głoden
            dzieci, czy może hipopotama z łódzkiego zoo, który przejada miesięcznie cztery
            stówy. Odnoszę wrażenie, że dopiero po głosach krytyki, zdycydowaliście się
            przekazać dochód dla domu dziecka. To rzeczywiście byłaby piękna akcja
            charytatywna, jeżeli dochód przeznaczony byłby na oprawę meczhów, czy inne
            gówna. Następnym razem zanim z czymś takim wyskoczycie proponuję zajrzeć
            najpierw do Słownika języka polskiego. Tam jest dokładnie napisane, co to
            znaczy charytatywny.
            Na koniec nasuwa się jeszcze pytanie, czy zdajecie sobie sprawę z tego, który
            dom dziecka w Łodzi jest najbardziej potrzebujący, czy też dopiero jak
            zbierzecie kasę, będziecie się zastanawiali.
        • Gość: obs(NF) Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: 217.113.230.* 21.05.02, 21:49
          Dodam jeszcze, że w orginalny zamyśle, część zdobytych funduszy miała
          rzeczywiście pójść na przygotowanie oprawy na meczach ŁKSu. (pomysł jednego
          kibica). Jednak pomysł ewoluuje więc także nasze podejście się zmienia!

Jeszcze raz zapraszam wszystkich kibiców na stadion ŁKSu w sobotę o godzinie
          11:00!!!
    • Gość: miś Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.chello.pl 22.05.02, 01:22
      Trzymać tak dalej jestem na akcji dorzucam się dla dzieci i do NF też z chęcią
      się dorzucę bo robicie dobrą robotę (więcej takich kiboli w całej
      POLSCE) !!!!!!!!!
      Ps.(złośliwe) Dziś się dowiedziałem, że twórcami akcji charytatywnych są
      piłkarze i kibice Widzewa (Owsiak i poprzednicy nic o tym nie wiedzą) gratuluje
      skromności.
      Pozdrowienia dla skromnisia.
    • bartuch Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS 22.05.02, 17:18
      Do rzeczy, ełkaesiacy, do rzeczy!!!!!!!!Skończcie z gadaniem, do dzieła!!!!!
      Pozdrawiam!!!!!!!!!!!
    • Gość: obs(NF) Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.toya.net.pl / 217.113.230.* 23.05.02, 00:03
      Akcja odbędzie się troszeczkę w zmienionej formule! Przede wszystkim cały
      dochód pójdzie dla dzieci! Podczas pikniku odbędzie się wręczenie nagrody
      kibiców dla najlepszego, zdaniem kibiców ŁKS, piłkarza naszego klubu.
      więcej info ==> www.lksfans.pl

krytykantom powiem, żeby sami, jeśli mogą zakupili kilka piłek i przekazali je
      dla dzieci...

Tylko ŁKS
    • Gość: obs(NF) Re: Akcja Charytatywna kibiców ŁKS IP: *.toya.net.pl / 217.113.230.* 26.05.02, 14:34
      Dziękujemy wszystkim przybyłym na stadion ŁKSu, którzy wzięli udział w całej
      akcji!
      www.lksfans.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka