Gość: gimnazjalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:52 Proszę o typy z krótkimi uzasadnieniami. Chodzi mi o poziom nauki i uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margot Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:55 Pierwsze zawsze pierwsze;)A tak poważnie: mity o I LO w dużej mierze są wytworem fantazji. To szkoła na dobrym poziomie, z dobrymi pedagogami i inteligentnymi uczniami. Motywuje do rozwoju. A mundurki chyba nie będą Ci przeszkadzać;)? Problem jest jeden: jeśli już teraz czujesz się prawdziwą humanistką, to w tej szkole będziesz raczej odosobnionym przypadkiem, ale na pewno będziesz mogła liczyć na pomoc nauczycieli w rozwijaniu Twoich humanistycznych pasji. Pozdrawiam i życzę powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:26 Oj oj.. pragne troszke zaprotestowac.... Rok temu dziewczyna z mojej klasy zajela 2 m-ce w olimpiadzie polonistycznej.... sa tez ludzie ktorzy zaszli wysoko np. z filozofii.. a takze olimpiad jezykowych... Chociaz trzeba przyznac ze wazne jest na jaka polonistke sie trafi, bo czasem rzeczywiscie jest kiepsko... moze trzeba by to zmienic... ale coz. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: 217.149.244.* 13.01.05, 15:55 I LO przy ulicy Więckowskiego (im. Mikołaja Kopernika)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: 217.149.244.* 13.01.05, 15:56 XXI XXVI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycasty 15 Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:10 A które jest średnie, ale sympatyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
facet.z.6.pietra Re: Które LO OBECNIE najlepsze? 13.01.05, 19:16 Oczywiście najlepsze jest LO dla wtajemniczonych. Ale o tym sza... Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Które LO OBECNIE najlepsze? 13.01.05, 20:27 XXXI. wszyscy się obijają i jest pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świerzy Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: *.devs.futuro.pl 14.01.05, 19:21 w 24 LO na infie uczą DOS-a i Windowsa! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot Re: Które LO OBECNIE najlepsze? 13.01.05, 20:29 1, 31, prywatne na leczniczej calkiem przyzwoite, a czesne tylko 190 zl. wszystko zalezy od kryteriow twojego poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. XXVI nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 09:35 Nigdy nie idźcie do XXVI, bo stracicie 4 lata z życiorysu (jak ja) :( Tam jednostka jest niczym, oprócz kujoństwa i bezmyślnego "rycia" na pamięć nie ma nic godnego uwagi i polecenia. Teraz skończyłam studia, pracuję ale te 4 lata tam były dla mnie jednym wielkim stresem i koszmarem... Zastanówcie się dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C XXVI tak! IP: *.toya.net.pl 14.01.05, 11:09 Najlepsi nauczyciele, wspaniała atmosfera, wysoki poziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slon XXVI ? IP: 217.97.129.* 14.01.05, 12:42 Kiedyś renomowane liceum, ale od jakiegoś czasu coraz gorzej :(((. W rankingu PERSPEKTYW go nie ma. A licea które tam są, są od XXVI lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Które ŁOBECNIE najlepsze? 14.01.05, 16:34 Nie wiem, ale dla pewnosci dodam: pomidor! Dzierżbór gęsia skórka, a co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Które ŁOBECNIE najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:32 A pewnie, Dziadzie, że pomidor! Pomidor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sana XX nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:27 kto chodził wie o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: *.toya.net.pl 18.01.05, 13:52 Wg tyodnika WPROST niezmiennie I LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penny Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: *.toya.net.pl 20.01.05, 17:49 zdecydowanie jedynka :D Tam spedzielem 4 najlepsze lata swojego zycia! Teraz jestem na IIIroku i nadal nie moge sie przyzwyczaic... bardzo brakuje mi ludzi z LO, atmosfery tego m-ca. Jest na prawde swietnie, zdecydowanie polecam Ci to liceum. W razie jakis pytan pisz na penny1@go2.pl Serdecznie pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalistka Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:03 Dziękuję za wszystkie Wasze odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: *.aspektsc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:08 kiedys to by bylo XXI ale ostatni porzadny rocznik jaki opuscil mury tej szkoly to 1981...po tem juz wszyscy przychodzili nie dla wiedzy tylko dla szpanu i dla sciany wolnosci a nikt nie myslal o tym zeby sie uczyc i dostoswywac do regulaminu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamniorr Re: Które LO OBECNIE najlepsze? IP: 194.150.250.* 20.01.05, 19:12 >ja polecam XXIV :) bo sama tam chodze:] poziom wysoki, calkiem normalni nauczyciele, ciekawe profile klas:) wejdz na lo24.szkoly.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś