p8 22.05.02, 17:40 Robię sobie twarz na Leppera - potrzebuję funduszy. Jeśli nie chcecie Leppera to może byc twn Gostek z Ich Troje, chociaż wolałbym chyba Czarka Kucharskiego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: Operacja plastyczna... 22.05.02, 17:41 Nie rób tego!!! Proszę... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Operacja plastyczna... 22.05.02, 18:03 Boziu staje w obronie Twojej obecnej buzki;). jak możesz jej cokolwiek robić?! Pozwole sobie powiedziec w jej imieniu_ " odtiutniaj sie od swojej buzki;p" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Operacja plastyczna... 22.05.02, 18:43 BOZIU! NIEEEEEEEEEEEEEE! Z tego co wiem to Lepper ma byc w Łodzi, wiec się napatrzymy na niego dość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim ________________Uwazaj, nie radze!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 22.05.02, 18:56 Uwazaj !!!!!!!!!!! Nie radze!!!!!!!!! Bo za takie pomysly - moge Ci tak przyfarandolic, ze rzeczywiscie bedzie potrzebna pomoc lekarska lub co najmniej Zamkowa(tu mam rowniez na mysli farandolenie-, bo w tym to Zamek na pewno lepszy...) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re:Uwazaj, nie radze!!!!!!!!!!!!!A Zamek pomoże! 22.05.02, 21:54 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > Uwazaj !!!!!!!!!!! > Nie radze!!!!!!!!! > Bo za takie pomysly - moge Ci tak przyfarandolic, ze rzeczywiscie bedzie > potrzebna pomoc lekarska lub co najmniej Zamkowa(tu mam rowniez na mysli > farandolenie-, bo w tym to Zamek na pewno lepszy...) A owszem, Kasiu, rękę Ci osobiście rozbujam, jeżeli Wszechmogący zechce plan swój niecny w czyn wprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Operacja plastyczna... 22.05.02, 22:36 Boziu!!! Boski pomysł.Twoja intelygencja :) mnie poraża. A jak juz się przerobisz to Cię podmienimy (czywiście by nikt nie wiedział) i zaczniesz mówić.... mądre rzeczy. Wszystkich zaskoczy ta nagła zmiana i może zostaniesz prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Operacja plastyczna... 23.05.02, 14:00 Niestety, jak zacznie mówić mądre rzeczy, to go na pewno nie wybiorą :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Operacja plastyczna... 23.05.02, 10:27 Bozia Prezydentem?????Tak jest!!!! PS. Już czekam na wieczorne ,,spotkania robocze":-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Przestroga !! IP: *.pik / *.pik.gliwice.pl 23.05.02, 14:34 Prawdziwa historia Andrzeja Jak podała agencja France Press Andrzej Lepper jest ofiarą nieudanego eksperymentu genetycznego. W roku 1948 we wsi Klewki zootechnik Krzysztof H., z zamiłowania genetyk, przy pomocy szydełka swojej żony zmienił kod genetyczny świstaka górskiego. Szydełkując w łańcuchu DNA według wzoru wydartego z "Trybuny Ludu" (kącik wiejskiej gosposi) doprowadził do istotnych zmian wstrukturze łańcucha... Zmiany te zaowocowały powstaniem jedynego w swoim rodzaju kodu genetycznego. Kod ten jest identyczny z kodem DNA pobranym ze śliny Andrzeja L. , która tą namiętnie pluwa polityków z lewej i prawej strony polskiej sceny politycznej w roku 2001. Wydarzenia te stały się kanwą scenariusza do najnowszego filmu Spielberga pt. " Cierpienia młodego Leppera" opowiadającego o poszukiwaniu własnego ja, przez młodego rolnika Andrzeja L. Tragiczny koniec tej historii, mające miejsce we wsi Klewki, jest jednak nam znane z "Bliskich spotkań trzeciego stopnia". Tak jak we wcześniejszym filmie mistrza, tak i tutaj tytułowy bohater w końcówce filmu wsiada na pokład statku kosmicznego wraz ze stadem bydła, trzody chlewnej oraz drobiu. Gest ten jest wyrazem sprzeciwu wobec integracji z Unią Europejską. Jak do tej pory film spotkał się z ciepłym przyjęciem środowiska wiejskiego, oczym świadczy chociażby owacja na stojąco, jaką otrzymał film na II konferencji pt" Polski chłop, a sprawa Inflantów - szanse i zagrożenia" (organizator Samoobrona region Podkarpacie). Telegram z gratulacjami od Osamy Ben Ladena przekazał również delegacja Talibów, czasowo przebywająca w Klewkach na szkoleni w dawnym Pegeerze. Sam Osama z powodu natłoku zajęć nie dojechał na premierę filmu. Odpowiedz Link Zgłoś