Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:41 Przepraszam, ale o czym jest ten tekst? O królu bielizny, który ma pensjonat? Wytłumaczcie mi, bo jakoś nie kumam. Jakiś ćwierćinteligent chyba jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lola Re: Król bielizny IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.02.05, 00:33 To tekst o tym, jak mężczyzna ukrywa swój pociąg do damskich ciuszków pod przykrywką biznesu... Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempest ??? IP: *.spa.sc.charter.com 09.02.05, 03:39 to jeszcze jeden przykry przyklad dziennikarskiego bredzenia czy ktos podejmujacy decyzje kiedys zauwazy, ze ta pisanina jest bez sensu na obrazajacym czytelnikow poziomie?? chyba nikt chyba nigdy... to jeszcze jedno przypomnienie, ze mieszkajac w Lodzi trzeba cicho i z pokora akceptowac kazdy przkret kazda bzdure kazde ponizenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: król sedesów Re: Król bielizny IP: *.makolab.pl / 193.28.230.* 10.02.05, 09:42 Ten tekst jest o tym, że Pani Sikora dostała stanik i majtki. Jakby chciała pani napisać artykuł o mnie, to moge się zrewanzować udostępnieniem kibelka. Odpowiedz Link Zgłoś