03.06.02, 19:29
Czy w Łodzi wiecie jak wykorzystywać Folijkę?
I czy jesteście zainteresowani wstąpieniem do Fanclubu "Folijka"?
Folijka będzie bardzo przydatna jutro na meczu!!!!
Choć generalnie wykorzystuje się ją do innych celów, przede wszystkim na
pielgrzymkach i na ogniskach kilkudniowych w Husince.
Ale na meczu bardzo Biało-Czerwonym pomoże - zatem wszyscy łapcie za folijkę!!!

Obserwuj wątek
    • do_gory Re: Folijka- A CO TO ??? 06.06.02, 21:38
      • Gość: Maruda Re: Folijka- A CO TO ??? - no wlasnie.. co to? IP: *.widzew.net / 195.117.215.* 08.06.02, 09:24
        cokolwiek by to nie bylo, fajna ma nazwe :))))) a i zlapac tez pewnioe jest za co |;)))) hlehlehle.
        • vladip Folijka - a ja już wiem... 08.06.02, 09:53
          buuuu
          jeżeli to jest to co myślę... to to nie jest to co vladipy lubią najbardziej...
          choć czasami forum ma w sobie coś z folijki...
          pzdr
          vladip
          • geograf Re: Folijka - a ja już wiem... 08.06.02, 10:56
            a może nam choc trochę przybliżyc ten temat Vladipie?? Nawet jeżeli to sa tylko nie do końca zgadzajace się z rzeczywistościa przypuszczenia:)
            • Gość: kirka1 Re: Folijka - a ja już wiem... IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.06.02, 16:38
              Mr. Holms i Doktor Geo wyruszają na poszukiwania....proszę powiadomić o
              rezultatach:-)
          • ixtlilto Re: Folijka - a ja już wiem... a ja jeszcze nie.. 08.06.02, 14:10
            Wyjaśni to ktoś?!
            • kropka. Re: Folijka - a ja już wiem... a ja jeszcze nie.. 10.06.02, 03:00
              No i co to, ta folijka? Wiadomo?
              • Gość: aard Re: Folijka - a ja już wiem... a ja jeszcze nie.. IP: 195.117.14.* 10.06.02, 08:49
                Mnie się kojarzy, niestety, z jakimś narkotykiem, tylko nie pamiętam, jakim...
                Obym nie miał racji,
                aard :-((
            • ixtlilto wciąż nie wiem co to... (no txt) 26.07.02, 22:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka