Gość: mm IP: 213.76.160.* 05.06.02, 21:13 PROSZE PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM O ODEBRANIE GÓRNIAKOWEJ OBYWATELSTWA MOZECIE PODPISYWAC SIE POD MOIM KOMENTARZEM. ZACZNE JAKO PIERWSZY: 1) MARCINO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM.... 05.06.02, 22:13 A może pójść dalej i zmienić nazwę naszego "Górniaka"? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM.... 05.06.02, 23:10 O nie, Kropeczko. Nasz Górniak zostaje. Niech się Wytnij Hjuston przechrzci! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM.... 06.06.02, 09:57 Podpisuję się. BARTUCH!!!!!!!!! PS. Proponuję jeszcze w ramach resocjalizacji 3 lata bez makijażu.... Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM.... 06.06.02, 10:00 Yaa oczywiście, jako wredny prawnik muyszę tylko dodać, że nie można już nikomu odebrać obywatelstwa...chyba, że sam się zrzeknie. A 3 lata bez makijażu to nie wiem dla kogo byłaby kara dla pani Górniak czy dla nas... ;-) Proponuje zakaz stadionowy oraz zakaz wykonywania zawodu piosenkarki. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM.... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.06.02, 16:50 Cisza do jasnej cho@#$%%ry! Sąd kurde idzie! Ogłaszam wyrok i niech mi nikt nie waży się sprzeciwiać! Sąd uznał panią Edytę G. za winną zbeszczeszczenia i ośmieszenia naszego kraju, dlatego wprowadza dożywotni zakaz wstępu na wszelkie imprezy publiczne na żywo, jak i transmitowanych w mediach. Dodatkowo wprowadzany zostaje bezwzględny zakaz przyjazdu do Polski przez minimum 50 lat. Wyrok jest zgodny ze wszystkimi przepisami, a jeżeli nie, to w prawie zawsze można wprowadzić poprawki. ;) Zamykam sprawę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM.... 06.06.02, 16:58 Jak jej nie wpuścicicie do kraju, to będzie dalej śpiewała na mundialu...a następny mecz już w poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM. DO KX 06.06.02, 17:00 kx napisał(a): > Jak jej nie wpuścicicie do kraju, to będzie dalej śpiewała na mundialu...a > następny mecz już w poniedziałek... Proszę!!!!!Wykorzystaj swoje ,,piekielne" kontakty!!!!Może jakieś nagłe zniknięcie Pani Edytki?????Odwdzięczę się. Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM. DO KX 06.06.02, 17:05 a co konkretnie proponujesz wzamian? (zaznaczam, że jestem diabelnie wybredna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM. DO KX 06.06.02, 17:08 kx napisał(a): > a co konkretnie proponujesz wzamian? > (zaznaczam, że jestem diabelnie wybredna :) Tak myślałem:-))))))Cóż, poświęcę się dla dobra ludzkości...Jakieś specjalne życzenie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM.... IP: *.interkam.pl 06.06.02, 22:56 Ciekaw jestem czy byłaby ta cała afera gdyby Polska wygtała z Koreą? Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIE DO KX 06.06.02, 17:25 Ech, ci dzisiejsi mężczyźni- zero inwencji :( Jak bym wiedziała co, to bym to sobie sama zorganizowała, liczyłam na jakieś stworzenie nieodkrytej u mnie niszy życzeniowej... A tak to chrzanię- wyj Edytko, ile masz sił w płucach! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIE DO KX 06.06.02, 17:27 Nie dasz mi juz żadnej szansy????Cóż, muszę to jakoś przeżyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PODPISYWAC SIE POD WNIOSKIEM....DO KX 06.06.02, 17:28 Naprawdę wytrzymasz jej wycie????Podziwiam Cię.... Odpowiedz Link Zgłoś