sbi 22.02.05, 14:10 Może by tak rozpocząć nowy wątek? tamten stał się cokolwiek dłuuuuugi i niezbyt wygodnie się go czyta. Ciekaw jestem czy disperse przeczytał go w całości czy tylko wyrywkowo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapi4 Re: Dni Sieradz cd. 22.02.05, 18:19 Nieważne czy przeczytał w całości czy tylko we fragmentach, ale za to jak podbił licznik! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dni Sieradz cd. 22.02.05, 19:05 no i dobrze, [rzynajmniej tu jakis pozytyw sie znalazl:p Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 15:31 Tak...k***w, licznik jest najważaniejszy... Gratuluję. Wiecie co.. to nie ma sesnu. :| Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 16:28 disperse napisał: > Tak...k***w, licznik jest najważaniejszy... > > Gratuluję. > > Wiecie co.. to nie ma sesnu. :| Wspomninałeś, że trzeba umieć czytać tekst pisany ze zrozumieniem. Chyba tym razem to Ty nie zrozumiałeś, że taka była Twoja reakcja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mapi4 Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 16:32 disperse napisał: > Tak...k***w, licznik jest najważaniejszy... > > Gratuluję. > > Wiecie co.. to nie ma sesnu. :| A czy istnieje na świecie cokolwiek co wg Ciebie ma jakikolwiek sens? A czy istnieje cokolwiek co wg Ciebie ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 16:35 Na pewno nie jest nim podbijanie statysty, liczników, sciganie sie ze Zgierzem Dziecinada :| Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 16:47 Ty chyba naprawdę czegoś nie rozumiesz. Przecież nikt tutaj specjalnie nie pisze tylko po to żeby sięz kimś ścigać. A co złego jest w tym, że przy okazji rywalizujemy liczbą postów z innymi miastami? To jest tylko zabawa i wcale nic dziecinnego w tym nie widzę. Tak jakbyś w życiu nigdy z nikim nie rywalizował... Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 16:53 Masz rację. Pojąć nie mogę, bo piszę na forum, żeby mieć jakiś wpływ na kształt imprezy z okazji dni sieradza, a ktoś sprowadza to do poziomu "Fajnie, przynajmniej postów przybyło" - kompletne nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 16:56 no jaj rozumiem ze to bylo dla zartow ;/ dla rozdmuchania calej tej niezrecznej atmosfery, jednak cos nie wyszlo bo sie najezyles takze w tym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 17:14 Rozdmuchało sie samo, przynajmej takie odniosłem wrażenie. Nie najeżyłem się, ku temu nie mam powodów,ale przyznam wtracenie takiej uwagi , nie wytrąciło z równowagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mapi4 Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 17:19 No tak! Nie pozostaje mi nic innego jak... strzelić sobie w łeb, bo niestety spod moich palców i mej klawiatury nie wyszedł dramat na miarę "Hamleta" i pewien ponury pan jest niezadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Nie zrozumiałeś mnie 24.02.05, 00:26 Nie chodzi mi o żaden licznik, tylko o to że czytanie długiego wątku - Dni Sieradza mają juz ponad 200 postów - jest niewygodne. Gdy widzę że są nowe posty w tym wątku nie moge się do nich dostac od razu tylko muszę się "przeklikać" i ściagnąć parę zupełnie niepotrzbnych kB. Mógłbym co prawda ustawić sobie oglądanie postów od najnowszego, ale ja wolę "drzewko" - bo chcę wiedzieć kto na jaki post odpowiada. Dlatego tematy które maja mniej niż 100 postów czyta się dużo wygodniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 17:38 tak czy siak jak widac licznik nam podskoczyl hiehe i nie da sie tego ukryc:D Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Dni Sieradz cd. 23.02.05, 23:05 Nic tu nie ma na temat Dni Sieradza cd.-tylko jakies szczeniackie spory... Mam pomysla wesmy sie za łby - to takie polskie nasze swojskie... Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Dni Sieradz cd. 24.02.05, 01:28 Piszesz moją biografię ;), że potzrebujesz tak dokładnych informacji ? Chetnie udostępnie materiały... Pomysł z zakładaniem nowego wątku jest głupi... I tak pewnie powstanie nowy po stwozreniu planu imprezy... Nie wiem jaki to ma sens Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Dni Sieradz cd. 24.02.05, 07:50 > Pomysł z zakładaniem nowego wątku jest głupi... > I tak pewnie powstanie nowy po stwozreniu planu imprezy... > Nie wiem jaki to ma sens Pisałem juz o tym wyżej, po prostu takie długie wątki niewygodnie się czyta. I to są wszystkie powody :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal orientacyjny plan imprezy 24.02.05, 12:39 www.sieradz2005.nasze.pl/plan.html Odpowiedz Link Zgłoś
xpiotrx1 Re: orientacyjny plan imprezy 24.02.05, 13:09 Witam bardzo mi sie spodobal pomysł z przypomnieniem sieradzakom historii Sieradza. Wpadly mi kiedys w rece fotografie Sieradza z okresu miedzywojennego, mapa sieradza, z naszkicowanym dopiero rondem sieradzkim, rynek sieradza wybrukowany kocimi łbami z dorozkami. Mysle ze muzeum sieradzkie posiada takie materialy i udostepnilo by je w celach zrobienia reprodukcji. Można by zrobic wystawe typu - Sieradz stary Sieradz terazniejszy. Jakby co to posiadam kontakt do P. Sierocińskiego ktory na temat fotografowania sieradza wie chyba najwiecej. Pozdrawiam ps. zdecydujcie sie na ktorym forum piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: orientacyjny plan imprezy 24.02.05, 13:39 Forum jest jedno wątki dwa i wszyscy wiedza dlaczego jest ten drugi... powoli sie przenosimy ale stare przyzwyczajenia robia swoje :p ale napewno będzie poprawa Odpowiedz Link Zgłoś
samdej może pozostańmy przy starym... 24.02.05, 16:45 Ja jednak byłbym za tym żeby pozostać przy tamtym wątku. Może trochę więcej się trzeba namęczyć przy otwieraniu, ale za to jest wszystko w jednym miejscu. A tak to ktoś nowy zacznie czytać od środka i jeszcze znowu jakieś nieporozumienia wyjdą ;) I z resztą nie najlepiej się zaczął ten wątek i już na początku może co niektórych zniechęcić do dalszego czytania :( Niestety, wielkie sprawy wymagają czasami poświęceń :P tak więc ja jestem za pozostaniem przy pierwszym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: może pozostańmy przy starym... 24.02.05, 16:52 > Niestety, wielkie sprawy wymagają czasami poświęceń :P tak więc ja jestem za > pozostaniem przy pierwszym wątku... ok. Jeśli to miało bybyć powodem jakichś nie porozumień to nie ma sprawy, też się mogę pomęczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: może pozostańmy przy starym... 24.02.05, 17:21 jesli to ma byc powod nieporozumien no to ja dziękuję. Chyba jesteśmy poważnymi ludźmi a nie jakimis dzieciakami co problemów szukaja w takich rzeczach?? Ja myśle że powod jest inny ale ponieważ nie można sie tu osobiście przytykac do czyichs wad czyzachowania to pozostawiam to w milczeniu. Szum jest i wszyscy wiedzą skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: może pozostańmy przy starym... 24.02.05, 18:12 paenka, daj spokój ;) A skoro nasze góru-sbi :P przyznał mi rację to proponuję może jakieś pożegnalne wpisy tutaj jeśli ktoś ma ochotę jeszcze coś dodać i później puśćmy ten wątek w niepamieć. Ja już skończyłem tu pisać... Choćby nie wiem jak tu grzmiało, moja klawiatura będzie milczeć :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: może pozostańmy przy starym... 24.02.05, 19:01 Nie pozostaje mi nic jak podstepem sie wlamac w sbi konto i pousuwac odpowiednie wpisy hieheiheieheihei:P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal jestescie niepowazni 24.02.05, 23:02 zalozyliscie drugi watek, ciag dalszy innego. i zamiast pisac w nim konkrety to pierwsze 70 postow to beda wyjasnienia i powody dla ktorych watek ten powinien istniec. to dopiero bedzie meczarnia przebrnac przez te nic nie wnoszace do tematu wypowiedzi. gratuluje :/ Odpowiedz Link Zgłoś