beldowski 31.01.05, 16:08 Witam wszystkich!! Zapraszam do dyskusji o Sulejowie. Piszcie swoje sugestie i uwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zombie123 Re: piszcie 23.02.05, 12:23 Witaj sasiedzie z Sulejowa. Najwyrazniej sulejowianie sa mało aktywni. Chyba wola forum "piotrkow" .... A zreszta co o tym naszym Sulejowie pisac??? Przeciez teraz u nas nic sie nie dzieje - oprócz lata:((((((...A teraz snieg...plucha...nieodsniezone ulice (przynajmniej jest tak na Podklasztorzu)....a juz nie powiem o dalszym Podklasztorzu czyli tzw. Piaskach:))). Pozdrawiam z Sulejowa - Podklasztorza... Odpowiedz Link Zgłoś
beldowski Re: piszcie 25.02.05, 10:48 A kim jesteś jeżeli mogę Cie poznać. gdzie na Piaskach mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zombie123 Re: piszcie 25.02.05, 14:36 Hehehe..blisko..ale nie Piaski...ja z tego kranća bliżej cywilizacji.....od przystanku.. A swoja droga....koło Ciebie ślizko jak cholera...wczoraj jak szlam w strone lasu o mało ząbków nie wybiłam:))). Pozdrawiam Sulejowianko - Podklasztorzanka Odpowiedz Link Zgłoś
beldowski Re: piszcie 15.03.05, 15:37 ale mogla byś sie przyznać kim jesteś to ważne dla mnie a przynajmniej maila podaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
zombie123 Re: piszcie 20.03.05, 18:01 hehehehe....mieszkam 5 chalup przed Toba...w polowie drogi miedzy przystankiem a szkola:)))). Jak chcesz maila pisz na gazetowego czyli na zombie123 :)))). Pozdrowienia :))) PS.....ladnym zielonym maluchem jezdzisz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zombie123 Re: piszcie 12.05.05, 14:28 Ech..forum Sulejów umiera śmiercią naturalną jak całe miasto Sulejów...szkoda gadać.. Odpowiedz Link Zgłoś