Dodaj do ulubionych

DKF i Filmostrada

08.06.02, 09:33
Oto propozycje DKF na miesiac czerwiec .
Wkrótce rozpocznie sie tez Filmostrada . A pod tym adresem jest wiecej
informacji i krotkie recenzje filmów .

tipestopes.art.pl/dkf.html

pzdr
mian
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: DKF i Filmostrada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 10:02
      swietna strona czy "maczales w tym palce"??to znaczy czy pracowales przy jej
      tworzeniu.
      • Gość: mian Re: DKF i Filmostrada IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 10:25
        Nie taki zdolny to ja nie jestem . ;-))))))))

Znalazlem tą stronę niedawno sam i tez sie zachwycilem . Wlasnie gdzies tam
        była grupa dyskusyjna o Łowiczu , ale cos teraz ne moge znalezc .

pzdr
        mian
    • Gość: mian Re: DKF i Filmostrada IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 11:46
      Dziś t.j. 15.06 grają " Zbrodnię i karę " a jutro " Klątwa Skorpiona " .

Codziennie lecą dwa filmy na 18.00 i 20.00 . Ale co jeszcze nie powiem , tak
      kątem oka na plakat spojrzalem i co widzialem zapisalem .;-)))))

pzdr
      mian

P.S. Acha ..... to juz raczej nie DKF-wskie filmy . Obejrzałem na Divx " Król
      Skorpion " - ładna bajeczka coś w stylu Conana tylko osadzona bardziej w
      historii , w każdym razie ma jakies odniesienia do historii starożytnej . Taki
      sobie , od lat 12 ;-)))))))
      "Helikopter w ogniu " . Idziak zdjęcia tam robił . Nawet niezly , zabarwiony
      patriotyzmem film . Na podstawie wydarzeń autentycznych w Somalii . Cudo to nie
      jest , ale obejrzeć można .
      • Gość: mysza Re: DKF i Filmostrada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 17:13
        ten Krol skorpion to pewnie cos dla mnie poniewaz uwielbiam horrory i fantazy a
        to pewnie pod taka basn daloby sie podczepic :))wn dalszym ciagu czekam na
        Lestata zapowiedzieli ale nie zwrocilam uwagi na termin :( jestem wlasnie po
        Dniu świra - taka niby komedia ale bardzo gorzka,jeden dzien z zycia 50
        letniego faceta jego rodziny i znajomych,dla kogos delikatnego po tym filmie
        dol na tydzien gwarantowany,duzo chamskich i niesmacznych momentow,ale naprawde
        smiesznych gagow tez kilka.polecam na wieczor ktorego naprawde nie ma czym
        zapelnic,jezeli jest jakas alternatywa to radze spedzic dzien inaczej.no ale
        sie nawymadrzalam to chyba to swierze powietrze :)) pozdroofka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka