grover 09.06.02, 18:50 ... jutro od 11 i we wtorek od 8. Mam wtedy dwa ważne egzaminy, jeżeli choć przez chwilkę potrzmacie kciuki będę wdzięczny. Grover Ps. I wracamy do nauki :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirka1 Re: Wsparcie 09.06.02, 18:52 zacznę już teraz: -@@- :-)))))))) (tylko jak ja będę pisac na tym forum...?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Wsparcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 18:54 To ja tez bede trzymal, z tym ze prosze rowniez dla mnie o to samo. Poniedzialek ta sama godzina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grover Re: Wsparcie IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.02, 18:56 To zacisnę za Ciebie także jeden kciuk :)) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 niech moc bedzie z wami:-) 09.06.02, 18:59 w takim razie podwajam siłę z jaką zaciskam piąstki ojej tylko, żeby paznokcie mnie nie poraniły -@@ @@- :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wsparcie 09.06.02, 19:00 Musimy coś z tym wymyślić bo ja też mam o mniej więcej tej porze kilka sparw do zaliczenia ;-/ Powodzenia pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Wsparcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 19:03 niestety taki czas, u niektorych sesja, gdzieniegdzie testy na koniec roku, a jeszcze gdzie indziej 1000 innych problemow. Byle do wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wsparcie 09.06.02, 19:04 A niektórzy już się cieszą wakacjami... farciarze! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Wsparcie 09.06.02, 19:06 hi hi ciekawe kto taki?:-) no dobrze to proszę zrobić listę osób, żebym mogła odpowiednio się przygotować na wysyłanie pozytywnej energi w waszą stronę:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wsparcie 09.06.02, 19:56 zacisnę kciuki, Grover. Puszczę dopiero po meczu Polski:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wsparcie 09.06.02, 20:01 Bedę trzymał i wysyłał P.V. :) za wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Wsparcie 09.06.02, 20:05 Ok, Grov. Ja może nie będę trzymać kciuków, bo będzie mi niewygodnie, ale myślami będę z Tobą. Ty za to również bądź ze mną myślami, ale od 9.00 - ja też mam ważną sprawę i oby wszystko poszło po mojej myśli... (i po Twojej także!) PS.: A po egzaminach, tak jak była mowa, na browarek! :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wsparcie 09.06.02, 20:36 Ja tu widzę że jak się nie założy osobnego wątku to już człowieka niewidzą :-( Ja tam będę tylko myślami z Wami, bo sam też potrzebuje wsparcia. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Wsparcie IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.02, 20:58 Po wszystkim Uni na 100% skoczymy na browarka. HuBar nie martw się z Tobę będę myślami Grover Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (grover, Maruda, HuBar, unikorn) 09.06.02, 21:13 Jejq! Ja mam tylko dwie łapki a tu za 4 osoby naraz mam trzymać ksiuki! Ja więc zawiążę sobie supełki- dla każdego z Was po jednym! Będę z Wami wszystkimi myślami! I oby sprawy poszły po Waszej myśli! pozdroofka, Ixtlilto, <"> <"> <"> <"> (to są symbole supełków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: (grover, Maruda, HuBar, unikorn) IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 21:23 Dzieki Ixiq! naprawde wsparcie duchowe sie przyda. Jutro decydujacy dzien. Wszystko stanie sie jasne :) A ja zamiast sie uczyc siedze przed kompem. Ale poczekam az wszyscy pojda sapc wtedy zasiade do ksiazeczek. A poki co dobijam sie przy muzyce (ball & chain nie nastaraja optymizmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (Maruda) 09.06.02, 21:29 hahaha Maruda! czy wiesz o której ostatni forumowicze odchodza od kompów?! może więc teraz do książek i jutro po zajęciach na forum? <"> Odpowiedz Link Zgłoś
p8 (IXIK - Do CIEBIE) - i proszę innych o niezaglądan 09.06.02, 21:30 A ja poproszę o piękny uśmiech w mojej intencji w przyszły weekend. Kiedy będę pisał egzeminy doda mi wiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Wsparcie 09.06.02, 22:32 A ja już myślałem, że chodzi o Polskę. A tu tylko egzaminy ... Mnie czeka chyba wszystko we wrzesniu, teraz nie mogę się skupić na niczym innym niż MŚ. Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wsparcie 09.06.02, 22:58 Oj ja mam podobny problem... tylko że nie tylko MŚ ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: Wsparcie dla wszystkich potrzebujacych 09.06.02, 22:55 @@ i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Wsparcie 09.06.02, 23:27 Oczywiście, ze będę trzymać. Za wszystkich potrzebujących :-) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Wsparcie 10.06.02, 01:38 Będę trzymać. Mocno, mocno, mocno! Trzymajcie się i nie dajcie się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Wsparcie 10.06.02, 16:11 Ja już po ... ale jutro proszę też trzymać, pamiętajcie od 8 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Dziekuje!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 18:37 Wasze kciku zaowocowaly dwoma bdb z biologii z czego jestem bardzo zadowolony, poniewaz to moj ulubiony przedmiot i glupio by bylo nie miec 5 na cenzurce. To dzieki Wam. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dziekuje!!! 10.06.02, 19:44 Nie bąrdz aż taki skromny... trochę zawdzięczasz tez sobie- ale masz rację- większość wiedzy dostałes w pakietach p.v od Nas :)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Dziekuje!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 21:26 A ja naprawde czulem jak mnie te pakiety nachodza :)))) ze wszytskich stron. Dziekuje raz jeszcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Wsparcie 11.06.02, 07:10 Za 60 min. proszę o wsparcie... z góry dziękuję Grover Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wsparcie 11.06.02, 07:42 No to ja już trzymam kciuki:) Tylko jak ja zjem to śniadanie??hmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Wsparcie 11.06.02, 09:21 Trzymam, trzymam... Tylko niedługo będę musiała przestać, bo strasznie niewygodnie się prowadzi samochód z zaciśniętymi dłońmi. I jeszcze HuBar by potem coś o mnie napisał... ;-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Wsparcie 11.06.02, 16:21 to teraz możecie sie już pochwalic:-) jak poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Wsparcie 18.06.02, 20:56 Czy ktoś mnie jeszcze pamięta??? Jeżeli tak to trzymajcie kciuki od 9 do 11 jutro Pozdrawiam Grover Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Wsparcie 18.06.02, 21:06 jasne,że pamiętamy ja jestem w połowie praktycznych- jutro kolejne 10 godzinek produkowania się przy sztaludze, hi hi- jestem zmęczona, ale cóż-KOCHAM TO:_())))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wsparcie 19.06.02, 13:47 Kirka: jak skończysz to się pochwal jak poszło! Grover: ofc! <"> !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grover Re: Wsparcie IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.06.02, 16:06 Było ciężko, upał niesamowity myśleć nie mogłem pod koniec egzaminu myślałem tylko o butelce wody... ale jakoś przeżyłem, zadania trudne i więcej niż poprzednio wyniki i dopytka w piątek rano więc wtedy też trzymajcie GROVR Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wsparcie 18.06.02, 22:53 Jakoś się staram Cię wyczyścić z pamięcia, ale co mi się to prawie uda to znów się pojawiasz;-) pewnie że będę trzymał, tylko jak się obudzę :-))))) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś