Gość: Do. IP: 129.194.53.* 10.06.02, 15:26 Bardzo Wam (i sobie) wspolczuje... Do. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ELVIZ Re: Kochani kibice.... IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 10.06.02, 15:32 Zrobili sobie wakacje w Korei i tyle, zwiedzili kolejny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Kochani kibice.... 10.06.02, 17:20 Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > Zrobili sobie wakacje w Korei i tyle, zwiedzili kolejny kraj. Jasne odpoczeli po ciężkim sezonie i teraz wracają do swoich klubów aby zarabiać grubą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kochani kibice.... IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 10.06.02, 15:32 Nie ma powodu, Do. To była tylko zasłona dymna przed meczem z USA. Przebiegła bestia z tego Engela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Kochani kibice....NIECH WRACAJĄ PIESZO! IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 10.06.02, 15:36 Walczyli, starali się, niestety nie umieją dobrze grać. Nie mam o to co pokazali żalu, tylko po co zrobili przed tym takie show w reklamach. Zdając sobie sprawę ze swoich umiejętności powinni być bardziej skromni. pokazując się na gorących kubkach zaostrzali tylko apetyt kibiców. niestety obiad przypalił się. oby z deseru z usa nie wyszedł zakalec, bo jak tego nie zrobią dobrze to za karę powinni wracać pieszo do, kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Kochani kibice.... 10.06.02, 15:59 rozumiem, ze wspolczujesz nam i sobie takiej reprezentacji..., a raczej jej braku, bo co to za reprezentowanie... ehhh.... gdzie czasy z roku 1974..... Smutno.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kochani kibice.... 10.06.02, 18:28 O nie!! Nie pozwolę!! Jakiej nie ma?? Jest ale kiepsa, ale czy to powód aby się wstydzić??!! Żal mi bardzo bo oni nie zasłużyli na taki wynik, dziś walczyli! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. b. Prezesie... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 21:30 Mala prowokacyjka i juz widze, ze Prezes jest ;-) Pozdrawiam ;-) Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Kochani kibice.... 10.06.02, 22:07 Przeżyję. To i tak nic w porównaniu z Tym co mnie ostatnio spotyka:( panBozia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kochani kibice.... IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 11.06.02, 11:20 Jeszcze tylko dodam, że NIGDY W ŻYCIU nie będzie mi żal ludzi, którzy koszą kilkadziesiąt - kilkaset tysięcy miesięcznie, a w zamian nie chce im się nawet ruszyć dupy i powalczyć. A nawet gdy im się chce, to kopią jak amatorzy z podwórka. Kiedy ja będę tyle zarabiał, to od nikogo nie będę wymagał litowania się nad sobą jeżeli spieprzę jakiś projekt. Takie jest życie. To oni byli noszeni na rękach, rozbudzili nadzieje, i żal jest mi tylko i wyłącznie Polaków, którzy musieli na tą kompromitację patrzeć. "Lekko każdy nie ma". A Arkadiusz Bąk w kadrze to jest dla mnie największa zagadka tych mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Kochani kibice.... 11.06.02, 20:48 > A Arkadiusz Bąk w kadrze to jest dla mnie największa zagadka tych mistrzostw. Więcej powiem - to Tajemnica Tajemnic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Kochani kibice.... 11.06.02, 20:38 Gość portalu: Do. napisał(a): > Bardzo Wam (i sobie) wspolczuje... > > Do. Dzieki! Choć za co tu współczuć, wszystkie znaki na niebie i wodzie to wskazywały.Tylko my nie chcieliśmy ich widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Kochani kibice.... 12.06.02, 14:05 Pewien komentator (nie pamietam kto, w każdym razie w studio) stwierdził radośnie i entuzjastycznie, że "jeżeli w meczu z USA strzelimy choć jedną bramkę, będziemy lepsi od mistrzów świata!!!" I jak? Czujecie się podbudowani tą jakże wspaniałą perspektywą? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Kochani kibice.... 12.06.02, 14:15 Jeszcze musimy chociaz punkt wywalczyć... Tak sobie myślę, że jeśli zdobędziemy mistrzostwo świata i Europy to potem możemy sobie odpadać - wtedy możemy się z Francuzami równać. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Kochani kibice.... 12.06.02, 14:18 Dobrze, że autor tego stwierdzenia nie czyta naszego forum, bo byś mu strasznie popsuł dobre samopoczucie ;-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kochani kibice.... 12.06.02, 19:09 A dla mnie będzie to małe pocieszenie! Dlatego baaaaardzo chcę aby strzelili gola. Piłkarze dajcie nam się troszkę pocieszyć, choć z jednej bramki! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Kochani kibice.... 13.06.02, 00:12 Gość portalu: Do. napisał(a): > Bardzo Wam (i sobie) wspolczuje... I to jest prawdziwy smutek mistrzostw. Piłkarze za udział w tych trzech meczach dostaną ....... zł/USD Swoje zarobili, a jedynym zmartwieniem jest spadek ich cen transerowych. Bardzo Wam (i sobie) wspolczuje... że daliśmy sie podpuścić mediom i wierzyć w potęgę polskiego futbolu. Media zgarną dodatkową kasę za droższe reklamy w czasie mundialu i oni maja poważniejszy żal do piłkarzy, że żniwa trwały tak krotko. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś