w.o.d.z.i.r.e.j 03.03.05, 08:43 Moje gratulacje! Omawiana strona www jest rzeczywiście super. Jak widać my w Łodzi, nie mamy się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Snake30 Super pomysł! IP: 5.5R6D* / 193.17.96.* 03.03.05, 09:25 Fantastycznie! szkoda tylko, że to inicjatywa tylko społeczna (niezbyt popularne słowo) a nie wspierana przez lokalne urzędy, rządy itp... Przecież to jest najlepsza promocja regionu!!! Propozycja - ta strona powinna być przetłumaczona na jęz. angielski - pokazywałbym wszystkim inwestorom, którzy się pytają o Łódź... a jest ich sporo!! Gratuluję!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lodzkie.autostrady Re: Autostrada w internecie 03.03.05, 13:24 Bardzo nam miło z powodu publikacji tego artykułu. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek z Poznania Fantastyczna stronka. IP: *.man.poznan.pl 04.03.05, 02:10 Stronka jest po prostu fantastyczna. Sam miałem okazję przygladać sie budowie odcinka autostrady A2 przechodzącej przez Poznań - miasto w którym mieszkam i wiem jaka to frajda ogladać postep prac. Szkoda tylko, że na waszej stronce nic nie piszecie o odcinku budowanym w wielkopolsce. Przydały by sie chociaż jakiś proste mapki. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Fantastyczna stronka. 04.03.05, 10:18 Gość portalu: Romek z Poznania napisał(a): > Szkoda tylko, że na waszej stronce nic nie piszecie o odcinku budowanym w > wielkopolsce. Przydały by sie chociaż jakiś proste mapki. ## Chciałbym tylko zwrócić Twoją uwagę na to, że strona nazywa się "Łódzkie Autostrady", omawia i zajmuje się łódzkimi autostradami, mapy i djęcia tych odcinków przedstawia. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie, abyś nawiązał współpracę z lodzkie.autostrady@interia.pl i stworzył wielkopolskie.autostrady.prv.pl jako kolejną stronę wojewódzką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodzkie.autostrady Autostradowy newsletter 07.03.05, 12:15 Zapraszamy do zapisywania się do naszego newslettera (w dziale "aktualności") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość rotfl IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 09.03.05, 20:14 Co ciekawe, zaczął od autostrady ... na Mazurach, która miała połączyć kiedyś Berlin z Królewcem. Taa Mazury... Łódź lezy w Wielkopolsce a Warszawa w Małopolsce.... a stona jest super Odpowiedz Link Zgłoś