Dodaj do ulubionych

brudne koszyki w Biedronce

16.03.05, 20:38
Byłam dziś w Biedronce na Tuwima. Koszyki są tam nie to że brudne, a po
prostu oblepione brudem. Syf. Sanepid powinien zamknąć ten sklep.
Obserwuj wątek
    • evonka Re: brudne koszyki w Biedronce 16.03.05, 22:16
      hmm... czyżbyś była szpiegiem innego "dyskontu"??? ;-)
      • Gość: oola Re: brudne koszyki w Biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:16
        Wysiliłaś umysł?
    • Gość: Ona Nistka TO UMYJ! A nie pi.....sz głupoty! IP: *.toya.net.pl 16.03.05, 22:29
      A jak Ci się nie podoba, to WON!
    • Gość: Marek Re: brudne koszyki w Biedronce IP: *.client.comcast.net 17.03.05, 05:18
      w kazdym sklepie w USA w miejscu gdzie stoja koszyki wisza nasaczone
      jednorazowe chusteczki do wycierania koszykow oraz plyn do mycia rak i reczniki
      • Gość: Al_ Re: brudne koszyki w Biedronce IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 08:21
        I starodawnym polskim zwyczajem jeśli przychodzi do nas gość to najpierw
        zaganiamy go do porządków tak? :D.

Ale to dobry pomysł, idziesz do marketu? Weź mopa i przemyj przy okazji
        podłogę... ;P.
    • Gość: Al_ Re: brudne koszyki w Biedronce IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 08:25
      A czy jest tam coś... czystego? Bo mieszkałem kiedyś niedalekoBiedronki na ul.
      Łazowskiego i to był poprostu istny brud i syf... Tam się lepiło wszystko,
      wszystko porozwalane, brudne, kartony na ziemi... Zgroza... Więc mnie to nie
      dziwi. Jaki sklep taki poziom... Widocznie niekażdy lubi klientów... Jak choćby
      wczoraj babka w LOTTO, której przerwałem w czytaniu jakiś pasjonujących rzeczy
      i lekko mówiąc miała w dupie, że przyszedł klijent puścić Lotka ;)
      • pan_od_chinskiego Siadaj. Dwója! 17.03.05, 08:45
        klijent
        ^^^^^^^^
        • Gość: Al_ Re: Siadaj. Dwója! IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 08:49
          Dozgonnie Ci dziękuję :).
    • gray koszyk w biedronce? 17.03.05, 12:41

duża musi być ta biedronka...
      • Gość: m Re: koszyk w biedronce? IP: *.alpat.net 17.03.05, 13:54
        Wstyd mi za biedronkę. Ale przynam się że jak ja pracowalam w Biedronce na Bartoka to myłam koszyki przynajmniej raz w miesiacu, bo faktycznie syf był okropny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka