news21 16.03.05, 20:38 Byłam dziś w Biedronce na Tuwima. Koszyki są tam nie to że brudne, a po prostu oblepione brudem. Syf. Sanepid powinien zamknąć ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evonka Re: brudne koszyki w Biedronce 16.03.05, 22:16 hmm... czyżbyś była szpiegiem innego "dyskontu"??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oola Re: brudne koszyki w Biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:16 Wysiliłaś umysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Nistka TO UMYJ! A nie pi.....sz głupoty! IP: *.toya.net.pl 16.03.05, 22:29 A jak Ci się nie podoba, to WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: brudne koszyki w Biedronce IP: *.client.comcast.net 17.03.05, 05:18 w kazdym sklepie w USA w miejscu gdzie stoja koszyki wisza nasaczone jednorazowe chusteczki do wycierania koszykow oraz plyn do mycia rak i reczniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: brudne koszyki w Biedronce IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 08:21 I starodawnym polskim zwyczajem jeśli przychodzi do nas gość to najpierw zaganiamy go do porządków tak? :D. Ale to dobry pomysł, idziesz do marketu? Weź mopa i przemyj przy okazji podłogę... ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: brudne koszyki w Biedronce IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 08:25 A czy jest tam coś... czystego? Bo mieszkałem kiedyś niedalekoBiedronki na ul. Łazowskiego i to był poprostu istny brud i syf... Tam się lepiło wszystko, wszystko porozwalane, brudne, kartony na ziemi... Zgroza... Więc mnie to nie dziwi. Jaki sklep taki poziom... Widocznie niekażdy lubi klientów... Jak choćby wczoraj babka w LOTTO, której przerwałem w czytaniu jakiś pasjonujących rzeczy i lekko mówiąc miała w dupie, że przyszedł klijent puścić Lotka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: Siadaj. Dwója! IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 08:49 Dozgonnie Ci dziękuję :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: koszyk w biedronce? IP: *.alpat.net 17.03.05, 13:54 Wstyd mi za biedronkę. Ale przynam się że jak ja pracowalam w Biedronce na Bartoka to myłam koszyki przynajmniej raz w miesiacu, bo faktycznie syf był okropny Odpowiedz Link Zgłoś