Dodaj do ulubionych

Seriale,seriale ...............

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 11:14
czy ogladacie jakies ? w tej chwili gapie sie na "Czynnik PSI"nawet lubie z
zasady nie ogladam zadnych polskich bo wqurza mnie ze we wszystkich graja ci
sami aktorzy dlatego dalam sobie spokoj.moimi ulubionymi ktore chcialabym zeby
powtorzyli byly:
Przystanek Alaska
Czerwony karzel
Skrzydla
generalnie uwielbiam humor angielski - Co ludzie powiedza ? , Allo,allo no i
Pan wzywal milordzie? :)))lubie tez Rodzine Soprano no i niezla byla Ally ale
do pewnego momentu potem sie skiepscila,chociaz fanka Ziolka jestem caly czas.
co ogladacie a moze jest jakis fan brazylijskich tasiemcow ??? :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: kuki Re: Seriale,seriale ............... IP: 212.160.155.* 16.06.02, 18:39
      wole forumowe seriale. tv poza mundialem nie ogladam.
      pozdr
      • Gość: mysza Re: Seriale,seriale ............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 18:58
        brawo i podziwiam znam tylko jedna osobe ktora postanowila wytrzymac bez tv i
        jest bardzo konsekwentna,moja kolezanka 2 lata temu wyniosla telewizor do
        piwnicy i bardzo sobie chwali-twierdzi ze nigdy nie miala tyle czasu dla siebie
        i rozwijania roznych zainteresowan - ja niestety nie potrafilabym tak to juz
        chyba swego rodzaju uzaleznienie - musze podgladac :))
        • Gość: mian Re: Seriale,seriale ............... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 22:47
          Ja tez nie wytrzymuje bez TV choc bardzo czesto mam takie dni gdy nie
          włączam nawet na moment TV . Niestety ostatnio czesciej nie ogladam raczej z
          powodu braku jakiegokolwiek wyboru mimo ze jest kilkanascie kanałów .

Moje seriale :

Czynnik PSI
          nieraz Archiwum X
          JAG

z polskich

Kariera Nikodema Dyzmy

pzdr i zycze dobrej nocy
          • Gość: mian Re: Seriale,seriale ............... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 09:21
            Przypomniał mi sie serial który oglądałe mz lubością . " Bednarski na
            kłopoty .. " pamietacie ? Bardzo mi sie podobał . A ostatnio TV polska pusciła
            któryś juz raz Alternatywy 4 , ;-))))))
            • Gość: mysza Re: Seriale,seriale ............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 15:36
              i wrocila do nas "Wojna domowa" pomimo uplywu czasu "slodka ramotka"i nadal
              smieszy :)))))
              • Gość: mian Re: Seriale,seriale ............... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 15:53
                A jak znam zycie zaraz puszczą Hansa Klosa i Czterech Pancernych , nie ma jak
                wakacje ;-)))
                • Gość: mysza Re: Seriale,seriale ............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:44
                  trafiles na pewno dzisiaj odgrzali Vabank 5 raz w tym roku,nawet dobre powtorki
                  w tej ilosci zaczynaja meczyc no ale mamy jeszcze niesmiertelnego Janosika ,
                  Bone, Czarne chmury itp. same atrakcje :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka