p8 27.06.02, 20:19 Ogłaszam nieustający konkurs na wyjasnienie tego określenia, oraz na zapodawanie innych śmiesznych takich:):):) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: Sztynk Gir 27.06.02, 22:55 Ja osobiście myślę, ża to jakieś sezonowe chabazie (wtajemniczeni wiedzą, w czym rzecz). Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Sztynk Gir 27.06.02, 22:58 a ja myślę, że to jakiś duży pieśniarz, z mocnym głosem, tułacz, niesamowicie egzotyczny człek ;-) dzięki zamkowy za powitanko w gg ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Sztynk Gir IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 23:08 Giry sztynkuja samoistnie z reguly. Cecha charakterystyczna jest Sztynk-Rozdzielnosc (shteenk diversifiability): lewa i prawa gira sztynkuja osobno. Mydelko Fa pomaga, ale na krotko. Amputacja zwykle bardzo skuteczna. Siekiere nalezy zdezynfekowac wprzody, w obawie zakazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim ___________O'Jezu, ChrisBTO sie znalazł! Gdzie kx? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.06.02, 01:22 Bo my , bestyjki juz za Prezesem bardzo stesknione byly... No, ze tez Prezes sie tak dlugo ukrywał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saperka Re: Sztynk Gir IP: 80.48.116.* 28.06.02, 00:24 skarpetki może?? coś mi ciągle sie z nogami kojarzy...;P PS. qrde czemu mnie wylogowało??:( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Sztynk Gir 28.06.02, 00:27 Gość portalu: saperka napisał(a): > skarpetki może?? coś mi ciągle sie z nogami kojarzy...;P Bozia już napisał że zgadłaś!:-) > PS. qrde czemu mnie wylogowało??:( Może abyśmy zobaczyli jakie masz IP? ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saperka Re: Sztynk Gir IP: 80.48.116.* 28.06.02, 00:30 a po kiego wam moje IP?? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Sztynk Gir 28.06.02, 11:55 To zwykłe potknięcie o własną nogę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Sztynk Gir 28.06.02, 13:03 kropka. napisał(a): > To zwykłe potknięcie o własną nogę. > pozdrawiam ;-))))))))))))))) możjet byc ;-))))) cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Sztynk Gir IP: 217.153.10.* 28.06.02, 12:01 Jasna cholera, jem (!!!) a Wy tu o jakis smierdzacych girach !!! Czlowiek nie moze juz wejsc na forum przy jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simisola Re: Sztynk Gir IP: *.jmk.lodz.pl 28.06.02, 12:17 Jakie giry?? Sztynk, czyli szynk, wyszynk-piwo. Knajpa z wyszynkiem znaczy...;) Gir to taki regionalizm s. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Sztynk Gir 28.06.02, 12:51 Jeśli od "girl", to szynk z damską obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Sztynk Gir 28.06.02, 13:02 Gość portalu: Snake napisał(a): > Jasna cholera, jem (!!!) a Wy tu o jakis smierdzacych girach !!! > Czlowiek nie moze juz wejsc na forum przy jedzeniu. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bravo.... dzięki za wywołanie uśmiechu na mej twarzy ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś