Dodaj do ulubionych

Zachowanie w restauracji

15.07.19, 20:55
Czy to nie jest według was przegięcie?
Ja rozumiem. Luz, lato... Ale trzymanie gir na krześle?
https://pbs.twimg.com/media/D_iPatsX4AY0Ml5?format=jpg&name=small
Obserwuj wątek
    • tifa_lockhart Re: Zachowanie w restauracji 15.07.19, 21:17
      https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/67479458_473438149892745_5627558668556828672_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_oc=AQl_8U0S2iAcI-hV5AVE0EGSZ6xHQmqpmYcwEScbLY1mZ6ltNVT2lqhW1-8LA89Abyk&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=10fcbfe4a408ed7deefdaeaaf1aa6562&oe=5DB6FDEB
      • eliszka25 Re: Zachowanie w restauracji 15.07.19, 23:07
        Taki towarzysz posiłków lepszy od każdej diety. W każdym razie mnie apetyt odbiera bardzo skutecznie.
        • madami Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:28
          Za to mozna się przy nim porządnie napruć wink))
          • spanish_fly Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:32
            Serio? Ja bym się chyba właśnie bała. Jak się napruć to tylko przy szarmanckim, opiekuńczym mężczyźnie.
            • madami Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:47
              przecież widać, że kobieta pije, pewnie z rozpaczy wink
      • spanish_fly Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:39
        Wyobraźcie sobie jak on się zachowuje, jak się wyluzuje w domowym zaciszu. 🤮
        • boogiecat Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 01:06
          😂
      • vre-sna Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:46
        Ma wyjechane na wszystko.
        No nie siedzialabym z nim przy jednym stole, zdecydowanie.
    • majenkir Re: Zachowanie w restauracji 15.07.19, 21:35
      A kto to?
      • tifa_lockhart Re: Zachowanie w restauracji 15.07.19, 21:46
        Jenot.
      • livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 15.07.19, 23:41
        To wspaniały europoseł pisu- Dominik Tarczyński. Nasz towar eksportowy, duma narodowa i krzewiciel europejskich katolickich wartości.
        • boogiecat Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:36
          auc😃
      • dzikka Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:24
        Elyta, władza, przedstawiciel narodu polskiego i rządu, który wstał z kolan 🤮🤮
        • heca7 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:31
          No i teraz go te kolana bolą i musi rozprostować 😀
          • asia-loi Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:36
            heca7 napisała:

> No i teraz go te kolana bolą i musi rozprostować 😀
            >
            😄😄😄😄😄
    • sylwus34 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:00
      To ten, co żonę lał?
      • dorenia20 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:05
        Nie. Ten co się cyckami żony chwalił.
        Jenot jak koleżanka wyżej napisała.
        • dyzurny_troll_forum Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:38
          dorenia20 napisała:

> Nie. Ten co się cyckami żony chwalił.

Aga72 to nie żona...
          • double-facepalm Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:10
            To "narzeczona" a raczej sponsorka. Szkoda jednak ze nie kopnela tego oblecha w doode jak spasł się i zaczął się starzeć.
      • livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:05
        On nie ma żony. Ma konkubentkę, która go utrzymuje. Jenot nawet twierdził, ze nie bierze pensji z Sejmu ale potem jak go przyparli, to przyznał, że kłamał.
        • dorenia20 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:20
          A na zdjęciach wyżej to ta konkubina? Pamiętam jak chwalił się zdjęciami z jakąś babką na basenie. Myślałam że to jego szanowna małżonka.
          • livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:26
            Pan z pisu jest pryncypialny jedynie w stosunku do innych. W stosunku do siebie samego jest bardzo wyrozumiały. Jest utrzymankiem swojej konkubentki. A ta na zdjęciach to jego koleżanka z pisu. Jakaś rzeczniczka prasowa ale nie wiem dokładnie czego.
            • dyzurny_troll_forum Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:40
              livia.kalina napisała:

> Jest utrzymankiem swojej konkubentki.

Zachowajmy odrobinę powagi.
              Poseł na sejm a obecnie eurodeputowany naprawdę nie jest utrzymankiem....
              • livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 15:18
                Chłopak lubi żyć na takim poziomie, że do tej pory musiał mieć sponsorkę. Teraz dzięki rozsądnym wyborcom pisu, może wreszcie się usamodzielni i trochę odkuje na diecie europarlamentarzysty.
              • kajak757 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 15:29
                Na apanaże europoselskie jeszcze musi poczekać. Do PE wejdzie dopiero po brexicie.
    • boogiecat Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:38
      To jest watek dla hellen z sektoru restauracyjnego, niech doceni co ma😁
      • hellen Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 18:51
        Cześć smile właśnie miałam pisać, że to norma obecnie w knajpach. Nie dalej jak w niedzielę obserwowałam elegancką panią z girami na poduszce krzesełka obok. W restauracji, nie ogródku. To tak powszechne, że w ogóle mnie nie rusza.
        • boogiecat Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:23
          Czesc hellen, zaskoczylas mnie i to bardzo- to jest norma?? Przyznaje, ze nie spotkalam sie jak zyje z czyms takim, ale na pewno o wiele mniej zwracam uwage na innych jako zwykly klient, niz ty bedac w zawodzie od lat
          A widzisz, myslalam ze chwile bedziesz szczesliwsza, ze pracujesz z daleka od europoslow

Ps rozkladanie nog na siedzeniach czesto obserwuje z roznych transportach miejskich, takie samo chamstwo
          • hellen Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:38
            Norma, naprawdę. Teraz pracuję w restauracji raczej casualowej, ale w eleganckich zdarza się to równie często (płacę i wymagam, mogę robić co chcę ). No i mamy trochę problem, bo wygląda to słabo, ale jakomanager/właściciel /zarządzajacy knajpą nie czujemy się na siłach, żeby wychowywać dorosłych ludzi. Jak mawia bi_scotti: life smile
    • bo_ob Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:57
      O matko. A cóż to za potwór.
    • boogiecat Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 01:08
      Nic sie nie da wyciagnac z tego goscia, juz tylko pozostaje sie zastanowic, czy ta pani wyglada na swoja wczesna czterdziestke😁
      • double-facepalm Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:19
        Ta pani nie jest jego konkubiną, tamta jest niewczesną 40 i bardzo zadbaną. Wczesną czterdziechą jest ten obleśny facet. Kolezanka "z pracy" czy tam "z Pisu" , ta w rurzowym, może być z przedziału od 20 parę do prawie 40.
        • double-facepalm Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:23
          Mea culpa! Pani ze zdjec tez jest pod 50tke. W porównaniu do damskiej czołówki żenady z tej partii to naprawdę inna liga.
    • majenkir Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 03:12
      Myslalam, ze to jakkes "artysta", wtedy ten dziwny sposob bycia mozna by bylo troche zrozumiec, ale polityk????
    • lot_w_kosmos Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 05:38
      Tak, to jest przegięcie i dla mnie i obiektywnie.
    • tojamarusia Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 06:37
      Matko co za niewychowana świnia...no ale jenot jakby z tego znany jest. I w sumie z niczego więcej
    • solejrolia Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:13
      Świnia u koryta!
      • asia-loi Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:41
        solejrolia napisała:

> Świnia u koryta!
        >
        Dobry komentarz. 😄😄😄
    • mid.week Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:20
      Tak sobie wyobrażam ojca buca z wątku o studniówce smile
      • double-facepalm Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:13
        Ja raczej 5-10 lat starszego i bardziej zapasionego, i jeszcze wąsy. Oczywiście jeszcze wszystko przed panem eurooslem. Jeśli aż tak się posypały na 40te urodziny to później tylko stroma rownia pochyla.
    • ichi51e Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:26
      Jakiej restauracji...
      • iwles Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:36
        A gdzie?
        • ichi51e Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:43
          Jakis bar chyba...
          • ichi51e Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:45
            Dodam jeszcze ze robienie zdjec podczas jedzenia jest slabe. To tlumaczy dlaczego rodzina krolewska angielska nie je przy ludziach
            • livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:09
              Siedziałby normalnie i nie żarł jak świnia i nie byłoby czego fotografować. Przecież nie tylko on chodzi do restauracji/baru w Brukseli a tylko on ma takie zdjęcia.
            • babcia.stefa Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:25
              Owszem, część tych zdjęć jest o tyleż głupia, że większości ludzi można by takie zrobić przy jedzeniu, ale nogi na krześle i zwis nad talerzem z komórką przy uchu to już bucówa.
            • mid.week Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:27
              Na zdjęciu leży rozwalony jak zdechły wieloryb wyrzucony na brzeg ale akurat nic nie je...
      • angazetka Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:15
        Czymkolwiek jest ten przybytek - nie wypada tak siedzieć w miejscu publicznym.
    • angazetka Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:16
      Yyy, zabiło mnie info od was, że to (euro)poseł jest. Myślałam, że jakiś randomowy prymityw.
      • asia-loi Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:51
        angazetka napisała:

> Yyy, zabiło mnie info od was, że to (euro)poseł jest. Myślałam, że jakiś randomowy prymityw.

Widziałam go ileś razy w telewizorze w dyskusjach z innymi politykami. Jest bardzo pyskaty i chamowaty.
    • majaa Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:06
      Nie mówię, że facet grzeszy kulturą, ale chciałabym tak zobaczyć te wszystkie święcie oburzone ematki na wakacyjno-urlopowym luzie, jak już powyjmują kije ze swoich szanownych tyłków i zrzucą korpo-mundurki tongue_out
      • tifa_lockhart Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:13
        Nigdy, ale to nigdy nie trzymałam gir na krześle w barze, pubie, knajpie, beach barze.
        Nigdy ale to nigdy nie jadłam posiłku czy to w domu czy na mieście(łacznie z wakacjami) z telefonem przy uchu.
        Nigdy nie napchałam tyle żeby tak jak temu dziadu mi się żarcie z ryja wysypywało.
        • majaa Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:47
          Wiesz, przy robieniu zdjęć podczas jedzenia, nawet kulturalnego, zawsze istnieje ryzyko kadru, na którym wygląda się naprawdę mało atrakcyjnie i, nomen omen, apetycznie, a zwłaszcza jak fotografowi bardzo na tym zależywink
          Ty nie uwalasz nóg na siedzeniu i nie rozprawiasz przez telefon przeżuwając posiłek, ale Ty to nie wszyscy... Prawie zawsze podczas urlopowych wyjazdów zdarza mi się niestety spotykać "damy" i "biznesmenów", których maniery i obyczaje pozostawiają wiele do życzenia.
      • tiszantul Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 18:28
        Jenot po prostu zainspirował się zachowaniem red. Żakowskiego w radiu TOK FM, ale lemingy jak zwykle nie kojarzą. Zachęcam więc do powtórzenia wszystkich obelg pod adresem red. Żakowskiego lub do talmudyczno-czerskich wywodów, dlaczego w radiu wolno, a w ogródku barowym nie

https://media.wplm.pl/thumbs/ODI1L3VfMS9jY19mOGExOC9wLzIwMTkvMDYvMTQvNzUwLzQyMi9mNzQwOWNmNDRmOTU0MDExOTE5YjJlYzVkMjNiYjg4Ni5qcGVn.jpeg
        • tiszantul Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 18:31
          Może z talmudycznym wywodem pojadę pierwszy. Jenot trzyma nogi na krześle, a Żakowski na stole, moim zdaniem trzymać nogi na stole to o wiele gorzej niż na krześle. Zdaję sobie jednak sprawę, że być może według opozycji na krześle gorzej, a na stole lepiej. Czy ktoś tak uważa? Zachęcam do zajęcia stanowiska
        • ichi51e Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 18:46
          Rownica jest troche taka ze w radiu nikt cie nie widzi i mozesz stac na glowie. A restauracja czy bar to jednka miejsce publiczne
          • babcia.stefa Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:02
            Już nie, prawie wszystkie wywiady z gośćmi są robione tak, że w studiu jest kamera i leci transmisja na żywo do Internetu.
            • bo_ob Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:08
              I co? Można podglądać jak Żakowski w studio je z twarzą w talerzu i telefonem przy uchu jak ten tu?
              Jak mu jedzenie z ust wylatuje?
        • aniani7 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:24
          A dlaczego PiS nie potrafi oderwac sie od PO i ciagle sie z nimi porownuje?
    • mildenhurst Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:57
      Kobieta z klasą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka