tifa_lockhart 15.07.19, 20:55 Czy to nie jest według was przegięcie? Ja rozumiem. Luz, lato... Ale trzymanie gir na krześle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliszka25 Re: Zachowanie w restauracji 15.07.19, 23:07 Taki towarzysz posiłków lepszy od każdej diety. W każdym razie mnie apetyt odbiera bardzo skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:28 Za to mozna się przy nim porządnie napruć )) Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:32 Serio? Ja bym się chyba właśnie bała. Jak się napruć to tylko przy szarmanckim, opiekuńczym mężczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:47 przecież widać, że kobieta pije, pewnie z rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:39 Wyobraźcie sobie jak on się zachowuje, jak się wyluzuje w domowym zaciszu. 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:46 Ma wyjechane na wszystko. No nie siedzialabym z nim przy jednym stole, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 15.07.19, 23:41 To wspaniały europoseł pisu- Dominik Tarczyński. Nasz towar eksportowy, duma narodowa i krzewiciel europejskich katolickich wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:24 Elyta, władza, przedstawiciel narodu polskiego i rządu, który wstał z kolan 🤮🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:31 No i teraz go te kolana bolą i musi rozprostować 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:36 heca7 napisała: > No i teraz go te kolana bolą i musi rozprostować 😀 > 😄😄😄😄😄 Odpowiedz Link Zgłoś
dorenia20 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:05 Nie. Ten co się cyckami żony chwalił. Jenot jak koleżanka wyżej napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:38 dorenia20 napisała: > Nie. Ten co się cyckami żony chwalił. Aga72 to nie żona... Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:10 To "narzeczona" a raczej sponsorka. Szkoda jednak ze nie kopnela tego oblecha w doode jak spasł się i zaczął się starzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:05 On nie ma żony. Ma konkubentkę, która go utrzymuje. Jenot nawet twierdził, ze nie bierze pensji z Sejmu ale potem jak go przyparli, to przyznał, że kłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
dorenia20 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:20 A na zdjęciach wyżej to ta konkubina? Pamiętam jak chwalił się zdjęciami z jakąś babką na basenie. Myślałam że to jego szanowna małżonka. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:26 Pan z pisu jest pryncypialny jedynie w stosunku do innych. W stosunku do siebie samego jest bardzo wyrozumiały. Jest utrzymankiem swojej konkubentki. A ta na zdjęciach to jego koleżanka z pisu. Jakaś rzeczniczka prasowa ale nie wiem dokładnie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:40 livia.kalina napisała: > Jest utrzymankiem swojej konkubentki. Zachowajmy odrobinę powagi. Poseł na sejm a obecnie eurodeputowany naprawdę nie jest utrzymankiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 15:18 Chłopak lubi żyć na takim poziomie, że do tej pory musiał mieć sponsorkę. Teraz dzięki rozsądnym wyborcom pisu, może wreszcie się usamodzielni i trochę odkuje na diecie europarlamentarzysty. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak757 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 15:29 Na apanaże europoselskie jeszcze musi poczekać. Do PE wejdzie dopiero po brexicie. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 00:38 To jest watek dla hellen z sektoru restauracyjnego, niech doceni co ma😁 Odpowiedz Link Zgłoś
hellen Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 18:51 Cześć właśnie miałam pisać, że to norma obecnie w knajpach. Nie dalej jak w niedzielę obserwowałam elegancką panią z girami na poduszce krzesełka obok. W restauracji, nie ogródku. To tak powszechne, że w ogóle mnie nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:23 Czesc hellen, zaskoczylas mnie i to bardzo- to jest norma?? Przyznaje, ze nie spotkalam sie jak zyje z czyms takim, ale na pewno o wiele mniej zwracam uwage na innych jako zwykly klient, niz ty bedac w zawodzie od lat A widzisz, myslalam ze chwile bedziesz szczesliwsza, ze pracujesz z daleka od europoslow Ps rozkladanie nog na siedzeniach czesto obserwuje z roznych transportach miejskich, takie samo chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
hellen Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:38 Norma, naprawdę. Teraz pracuję w restauracji raczej casualowej, ale w eleganckich zdarza się to równie często (płacę i wymagam, mogę robić co chcę ). No i mamy trochę problem, bo wygląda to słabo, ale jakomanager/właściciel /zarządzajacy knajpą nie czujemy się na siłach, żeby wychowywać dorosłych ludzi. Jak mawia bi_scotti: life Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 01:08 Nic sie nie da wyciagnac z tego goscia, juz tylko pozostaje sie zastanowic, czy ta pani wyglada na swoja wczesna czterdziestke😁 Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:19 Ta pani nie jest jego konkubiną, tamta jest niewczesną 40 i bardzo zadbaną. Wczesną czterdziechą jest ten obleśny facet. Kolezanka "z pracy" czy tam "z Pisu" , ta w rurzowym, może być z przedziału od 20 parę do prawie 40. Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:23 Mea culpa! Pani ze zdjec tez jest pod 50tke. W porównaniu do damskiej czołówki żenady z tej partii to naprawdę inna liga. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 03:12 Myslalam, ze to jakkes "artysta", wtedy ten dziwny sposob bycia mozna by bylo troche zrozumiec, ale polityk???? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 05:38 Tak, to jest przegięcie i dla mnie i obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 06:37 Matko co za niewychowana świnia...no ale jenot jakby z tego znany jest. I w sumie z niczego więcej Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:41 solejrolia napisała: > Świnia u koryta! > Dobry komentarz. 😄😄😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:20 Tak sobie wyobrażam ojca buca z wątku o studniówce Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:13 Ja raczej 5-10 lat starszego i bardziej zapasionego, i jeszcze wąsy. Oczywiście jeszcze wszystko przed panem eurooslem. Jeśli aż tak się posypały na 40te urodziny to później tylko stroma rownia pochyla. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 07:45 Dodam jeszcze ze robienie zdjec podczas jedzenia jest slabe. To tlumaczy dlaczego rodzina krolewska angielska nie je przy ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:09 Siedziałby normalnie i nie żarł jak świnia i nie byłoby czego fotografować. Przecież nie tylko on chodzi do restauracji/baru w Brukseli a tylko on ma takie zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:25 Owszem, część tych zdjęć jest o tyleż głupia, że większości ludzi można by takie zrobić przy jedzeniu, ale nogi na krześle i zwis nad talerzem z komórką przy uchu to już bucówa. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:27 Na zdjęciu leży rozwalony jak zdechły wieloryb wyrzucony na brzeg ale akurat nic nie je... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:15 Czymkolwiek jest ten przybytek - nie wypada tak siedzieć w miejscu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 10:16 Yyy, zabiło mnie info od was, że to (euro)poseł jest. Myślałam, że jakiś randomowy prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:51 angazetka napisała: > Yyy, zabiło mnie info od was, że to (euro)poseł jest. Myślałam, że jakiś randomowy prymityw. Widziałam go ileś razy w telewizorze w dyskusjach z innymi politykami. Jest bardzo pyskaty i chamowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:06 Nie mówię, że facet grzeszy kulturą, ale chciałabym tak zobaczyć te wszystkie święcie oburzone ematki na wakacyjno-urlopowym luzie, jak już powyjmują kije ze swoich szanownych tyłków i zrzucą korpo-mundurki Odpowiedz Link Zgłoś
tifa_lockhart Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:13 Nigdy, ale to nigdy nie trzymałam gir na krześle w barze, pubie, knajpie, beach barze. Nigdy ale to nigdy nie jadłam posiłku czy to w domu czy na mieście(łacznie z wakacjami) z telefonem przy uchu. Nigdy nie napchałam tyle żeby tak jak temu dziadu mi się żarcie z ryja wysypywało. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 17:47 Wiesz, przy robieniu zdjęć podczas jedzenia, nawet kulturalnego, zawsze istnieje ryzyko kadru, na którym wygląda się naprawdę mało atrakcyjnie i, nomen omen, apetycznie, a zwłaszcza jak fotografowi bardzo na tym zależy Ty nie uwalasz nóg na siedzeniu i nie rozprawiasz przez telefon przeżuwając posiłek, ale Ty to nie wszyscy... Prawie zawsze podczas urlopowych wyjazdów zdarza mi się niestety spotykać "damy" i "biznesmenów", których maniery i obyczaje pozostawiają wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 18:28 Jenot po prostu zainspirował się zachowaniem red. Żakowskiego w radiu TOK FM, ale lemingy jak zwykle nie kojarzą. Zachęcam więc do powtórzenia wszystkich obelg pod adresem red. Żakowskiego lub do talmudyczno-czerskich wywodów, dlaczego w radiu wolno, a w ogródku barowym nie Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 18:31 Może z talmudycznym wywodem pojadę pierwszy. Jenot trzyma nogi na krześle, a Żakowski na stole, moim zdaniem trzymać nogi na stole to o wiele gorzej niż na krześle. Zdaję sobie jednak sprawę, że być może według opozycji na krześle gorzej, a na stole lepiej. Czy ktoś tak uważa? Zachęcam do zajęcia stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 18:46 Rownica jest troche taka ze w radiu nikt cie nie widzi i mozesz stac na glowie. A restauracja czy bar to jednka miejsce publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:02 Już nie, prawie wszystkie wywiady z gośćmi są robione tak, że w studiu jest kamera i leci transmisja na żywo do Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 19:08 I co? Można podglądać jak Żakowski w studio je z twarzą w talerzu i telefonem przy uchu jak ten tu? Jak mu jedzenie z ust wylatuje? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Zachowanie w restauracji 16.07.19, 20:24 A dlaczego PiS nie potrafi oderwac sie od PO i ciagle sie z nimi porownuje? Odpowiedz Link Zgłoś