Gość: kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 07:49 WITAJCIE MAM ZAMIAR OD WRZESNIA ISC DO COSINUSA czy moze uczy sie tam ktos-na jakim kierunku?.JAk jest poziom łatwo zdliczyc przedmioty czy trudno Bede wdzieczna za kazda wypowiedz kamila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totalna_apokalipsa Re: SZKOLA COSINUS w lodzi???????????? 25.04.05, 08:21 :))))))))))Owszem,dwójka moich znajomych tam uczy:)))))))))Poziom jest poniżej poziomu Rowu Mariańskiego:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila1234 Re: SZKOLA COSINUS w lodzi???????????? 25.04.05, 08:48 WOJSKO??? przeciez ten post zalozyla kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: SZKOLA COSINUS w lodzi???????????? IP: 195.69.82.* 25.04.05, 09:58 > przeciez ten post zalozyla kobieta! Udowodnij Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: SZKOLA COSINUS w lodzi???????????? 25.04.05, 17:43 pytam, bo to jedyny powód, dla którego można się wybrać do placówki edukacyjnej tego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: SZKOLA COSINUS w lodzi???????????? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.04.05, 17:20 mają paskudną nazwę ps. czemu mnie system wylogował? az tak mnie gw nie lubi??? Odpowiedz Link Zgłoś