Gość: e IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 00:02 Chciałabym zapisać się do jakiegoś chóru, jestem studentka, czy macie jakies namiary na chóry? Ale nie kościelne. Takie jakieś nie wiem, w domach kultury czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: Chóry w łdzi 28.04.05, 15:20 Hej :) Skontaktuj się z p. Przemysławem Hachorkiewiczem lub p. Kingą Krasoń z Ośrodka Muzycznego ŁDK (www.ldk.lodz.pl/zesp_muz.html) - działają tam b. dobre 2 chóry, a państwo skierują Cię do jeszcze innych. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: ACHPŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:21 może nie w Łodzi ale w bełchatowie są dwa chóry GOSPEL ;-) www.scholacantorum.pl i www.gospelkraina.pl Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: Chóry w łdzi IP: *.toya.net.pl 15.06.05, 22:21 a może: Towarzystwo Śpiewacze im. K. Szymanowskiego. Ul. Kilińskiego 81 Towarzystwo Śpiewacze "Lutnia", Konstantynów Łódzki. Towarzystwo Śpiewacze im. Moniuszki w Łodzi tyle znalazłem w internecie, ale kojarzę jeszcze jakieś Towarzystwo Śpiewacze gdzieś na Nawrot. A wiec chyba wybór jest... Odpowiedz Link Zgłoś