Gość: Caffee IP: *.bul.uni.lodz.pl 29.06.02, 11:53 Gdzie na Retkini lub okolicach mogę znaleźć niedrogą kawiarenkę internetową?? Thanx Caffee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: poradźcie mi 30.06.02, 10:41 Wiem, że na Popiełuszki 51 jest, ale nie wiem, jakie są tam ceny. Coś koło 3 zł. Ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: poradźcie mi 30.06.02, 10:58 wiem że jest też na rajdowej (przynajmniej była..) ale też nie wiem jakie ma ceny.. pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caffee Re: poradźcie mi IP: *.lib.uni.lodz.pl 01.07.02, 08:16 Thanx za odpowiedzi. W zasadzie to wszystko mi jedno jaka część Retkini, ale najbardziej interesuje mnie Karolew. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: poradźcie mi 01.07.02, 09:14 Jest chyba w bibliotece na Wróblewskiego w wieżowcu za Gosią. A przynajmniej była. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: poradźcie mi 01.07.02, 16:24 W rejonie Karolewa nie znam żadnej kawiarenki. Znam dwie - ale na końcu Retkini, w okolicy krańcówki tramwajowej. Ceny ok 3 - 3.5 zł/h, dokładnych adresów nie pamiętam, ale jak Cię interesują, to daj znać, postaram się podać :) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś