Dodaj do ulubionych

Filmy , filmy ........

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 19:56
Na początek antyreklama filmu . Spiderman . Kolega mi przyniosl ale zrobil
blad , po pol godzinie filmu wyłaczyłem to bo zacząłem ziewac , Wziąłem sie za
ogładanie bo myslalem ze przynajmniej efekty specjalne bedą dobre , e tam , Nie
polecam .

pzdr
mian

Zaraz sie biore za Kod Dostępu , mam nadzieje ze lepszy będzie .
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:40
      Spiderman znudzil mnie po 15 minutach wiec i tak jestes wytrwaly,uwazam ze to
      zle zrobiony komiks ale reklama zrobila swoje i postanowilam sprobowac -
      koszmar.
      Kod dostepu podobal mi sie dlatego ze lubie Travolte dobra profesjonalna
      konfekcja :))
      dalej polecam Gosford park jezeli bedziecie mieli okazje.
      • Gość: mian Re: Filmy , filmy ........ IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 08:22
        Tak Kod Dostępu zdecydowanie lepszy , poza tym John Travolta i piękna Halle
        Berry ( ech ;-) ) . Po prostu dobra sensacja , jka ktos lubi to miło spedzi
        czas .

pzdr
        • Gość: mian Blade II IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 12:54
          Następna antyreklama , Blade II tym razem naprawdę kilkanaście minut i
          skończyłem oglądanie . Nieraz się powinno poprzestać na jednej częsci jesl sie
          nie ma dobrego pomysłu na następne .

pzdr
    • Gość: mian Residence Evil IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 07:56
      Wczoraj oglądałem powyższy film . Nie zachwycił mnie . Dość dobrze zrobione S-
      F . Chociaż w niektórych momoentach wygląda na straszną amatorszczyznę . Trochę
      zaskakujący finał ( bez happy endu ) . I chyba o to chodzi . Jesli ktos nie
      musi niech ne idzie . I tyle. ;-))

pzdr
      mian
    • Gość: mian Kod Merkury IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 11:03
      Nawet niezły tylko jakoś ta akcja sie nie kleila , Nie wiadomo co z czego , za
      mało logiki w tym filmie . Film jest super jak stwarza przynajmniej pozory
      autentyczności a tutaj ...........

ale polecam można obejrzeć obejrzec ;-))

mian
    • Gość: mian Kruk 3 IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 08:55
      Prawdę mówiąc nei oglądałem wczesniejszych częsci tego filmu , wiec nie mam do
      czego porównywać . Taki sobie , obejrzeć , da sie obejrzec . POwiem więcej
      chwilowo mnie ten film wciągnął , ale niestety tylko chwilowo .
      Jka ktos nie chce nie musi oglądac . Nie jest to film z tych które kazdy
      powinen obejrzec .

mian
    • Gość: mian Wechikuł Czasu IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 09:00
      W sobotę byłem w kinie na tym filmie . Mam go dzis miec na Divx ale pomyslalem
      ze ten film trzeba obejrzec w kinie . I nie pomylilem sie . Odjazdowe w tym
      filmie są efekty specjalne , choc dla tego trzena na to pojsc . NIe ogladalem
      wczesniejszej wersji z lat 60 wiec nei moge porównac . Ale ten film mi sie
      podobał . Mysle ze warto na niego pojsc . Nie jest to ekstraklasa ale
      przyzwoicie zrobiony film S-F , jedeen z lepszych jakie ostatnio ogladałem .

pzdr
      mian
      • Gość: mysza Re: Wechikuł Czasu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 18:05
        ten film chce koniecznie obejrzec,ogladalam stara wersje czesto to powtarzaja w
        TCM w zasadzie raz w miesiacu ja to nazywam slodka ramotka-kiedy obejrze nowa
        wersje dam glos :)
    • Gość: mian 51 Stan IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 10:25
      Jest to film o Wielkiej Brytanii widzaniej z perspektywy Amerykanian . Jest to
      film sensacyjny , a może parodia . Na pewno Brytyjczycy są pokazani jak
      półgłowki . Cechą wyróżniają ten film jest ....... liczba przekleństw . Chyba
      nie było w całym filmie zdania by poleciało tam jakies przeklenstwo . Wystepuje
      Samuel Jackson . Chyba jakos tak sie on nazywa .
      Film obejrzec mozna ale tylko jesli sie bardzo bardzo bardzo chce .

pzdr
      mian
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 15:29
      na razie moje filmowe zrodelko wyschlo na czas jakis bo kolega ktory nalogowo
      sciaga wszystko jest na urlopie :((ale jak znam zycie i jego uzaleznienie to po
      powrocie zasypie mnie tym co oferuje net.wtedy podyskutujemy :)czy jest cos
      nowego s-f ?
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 08:47
      obejrzalam sobie angielski film "Mleko"jezeli lubicie humor z wysp to polecam-
      odloty absolutne.to na kanale "Ale kino"oni tam powtarzaja a w tym tygodniu byl
      pierwszy raz wiec bedzie jeszcze na pewno.polecam - poprawia humor od
      pierwszych minut :)))
      • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 15:13
        poniewaz musimy przejsc na tryb zycia taki jak w krajach poludnia wiec teraz
        pojde pospac a wieczorem robie sobie wieczor muzyczny.dzis TCM daje po kolei
        trzy musicale :
        1.Slawa
        2.Zabierz mnie na mecz - tych dwoch nie znam
        3.Siedem narzeczonych dla siedmiu braci - to takie slodkie ple ple ple - malo
        powiedziane slodkie to bardzo przeslodzone , ale fajnie sie oglada.zamiast
        meczyc sie z zasnieciem spedze noc przed tv.
        aaaaa i najwazniejsze przy tych produkcjach nie trzeba myslec to powazny plus :)
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 16:22
      dzisiaj jest okazja obejrzec a moze przypomniec sobie "Zmierzch Bogow"uraczy
      nas nim wieczorem dwojka.nigdy nie mialam okazji obejrzec tego filmu,zawsze
      pisano ze jest to dzielo wielkie - zobacze i ocenie nastawiam sie na "uczte"mam
      nadzieje ze rozczarowania nie bedzie.
    • Gość: mian Re: Filmy , filmy ........ IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 13:05
      Ostatnio tak sie zbieram do oglądania filmów , Kolega piec mi przyniosł i nie
      moge sie zabrac . napiszcie , moze ogladaliscie . K-Pax , Twarda Laska , Love &
      Sex , i jeszcze jakies dwa , tez dziwne tytuły .

jak obejrze to opowiem ;-))

mian

• derwisz1 Re: Filmy , filmy ........ 08.08.02, 13:08
        ? ! ? ! ? ;)
        • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 17:27
          :))))))))))) no to przezycia moga byc na full. :))))))))
          • Gość: mian Re: Filmy , filmy ........ IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 18:21
            hej , hej !!! no nie , to są komedie , sensacyjne hahaha .

macie pomysły ;-))
            mian
    • Gość: vampir m Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 20:04
      dzisiaj na tv4 uczta dla wielbicieli horroru KLASYKA Martwe zlo II :ksiega
      demonow.ogladalam ,ale chetnie powtorze.a tak o filmie pisze recenzent:
      TO NIE JEST FILM DLA KAŻDEGO,NAWET NIE DLA KAŻDEGO MIŁOŚNIKA HORRORU.ABY GO
      OGLĄDAĆ,TRZEBA MIEĆ NIE TYLKO MOCNE NERWY,ALE DOŚĆ SPECYFICZNE POCZUCIE HUMORU.
      polecam :)))))
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 20:50
      po wczorajszym baaaaardzoooooo krwistym kawalku dzisiaj Hitchcock i
      majstersztyk "Polnoc - polnocny zachod"widzialam to kilka razy ale nigdy
      dosyc :))polecam 21.10
    • Gość: m:)) Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 10:11
      w zwiazku z absolutna niechecia do jakiejkolwiek pracy,ogladam sobie
      film,tzn.serial o przygodach Verne,a widzialam tylko trzy odcinki bo godzina
      nie taka , ale niektore pomysly ciekawe,zwlaszcza swiaty alternatywne no
      no.polecam chociaz czas nadawania dla dzieci raczej a szkoda...............
      nadaje to WOT :))
      • Gość: mian Re: Filmy , filmy ........ IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 10:22
        Polecam ? No coz chyba nie skorzystam , po pierwsze nie ma na czym ogladac , a
        po drugie wątpię czy moj pracodawca zareagowałby na to z entuzjamem ;-)))
        A w domu tragedia , zepsół sie CD-ROM i ne mam na czym filmów oglądać , a czeka
        juz w kolejce 12 ;-)))) Pech to pech .

pzdr
        mian

Milego ogladania ;-)) Ja wracam do roboty ;-)
        • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 10:49
          to wspolczuje -faktycznie pech,a swoja droga masz
          fantastyczne "przyplywy"filmow,pomysl jak sprzet ruszy,mozesz sobie zrobic
          filmowa noc,wiec nie ma tego zlego.............
          nie przepracowuj sie,a pozatym male przerwa na kaffffffke jak najbardziej
          wskazana :))))))pozdr.
    • Gość: main DIUNA IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 09:59
      Moze ogladaliscie starą wersję Diuny ze Stingiem . nie wiem jak wam ale mne sie
      niezbyt podobała . Za duzo wątków pominiętych , ktos kto ne czytał ksiązki nie
      wiedział za abrdzo o co w tym wszystkim chodzi . Wczoraj i dzisiaj obejrzałem
      nową wersję Diuny . Cóz moge napisac o tym . Strasznie długa . Ten film ma
      jakies 5 godzin . Przesadna dbałość o szczegóły . Lepsza od poprzedniej
      wersji , chociaż reżyser chyba raczej powienin nakręcić serial a nie film
      kinowy . Więcej by się w nim zawarło ( może to był serial ) ;-)) .
      Ogólnie film ja jako miłośnik fantastyki pod każdą postacią , oceniam jako
      średni , ale na pewno wart obejrzenia . Co znaczy to poprzednie zdanie , a tyle
      iż człowiek który nie przepada lub po rpsotu fantastyka jest mu obojętna ,
      usnął by na tym filmie , niestety .

Acha , co mi sie spodobało , brak wielkich gwaizd . Większosc aktorów ( prawie
      wszyscy )była mi nieznana .

pzdr
      mian
      • Gość: mysza Re: DIUNA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 13:40
        ogladaam Diune o ktorej piszesz jako czteroodcinkowy serial.trudno bylo mi sie
        przestawic na innych aktorow,ale generalnie uwazam ze byla lepsza od pierwszej
        wersji.przy okazji napisz co nowego do ciebie splynelo ,to zdopinguje moich
        dostawcow :)))bo dawno nic nie ogladalam a nie wiem co mozna zdobyc.pozdr.
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 12:14
      ogladam wlasnie nowa wersje "wyprawy do wnetrza ziemi"i powiem wam ze mi sie
      podoba :))ale wplyw na to pewnie maja sentymenty z dziecinstwa kiedy z ksiazka
      zdobywalam podziemne swiaty-calkiem inaczej je sobie wyobrazajac.tv uraczyla
      nas dzisiaj takze francusko-wlosko-jugoslowianska wersja "ogniem i
      mieczem".lekki szok ,wyobrazenie naszych realiow spowodowalo ze wymieklam po
      pol godzince.no to takie mysli z przed niedzielnego ekranu.pozdrawiam :))
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 20:19
      w ale kino Almodovar i jego KIKA pewnie widzieliscie ale warto jeszcze
      raz.lubie takie kpiarskie klimaty.....dopiero wystartowali wiec przed
      ekrany.....pozdrawiam.
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 21:37
      powinno byc o filmie ,ale chcialam podzielic sie uwaga na temat teatru .ogladam
      wlasnie'moralnosc pani Dulskiej"i Seniuk w tej roli to dla mnie absolutne
      zaskoczenie - absolutnie na plus.nigdy bym nie przypuszczala ze potrafi tak
      zagrac - a to dopiero poczatek .wracam przed ekran :))
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 22:34
      pokazali dzisiaj 'opis obyczjow;czyli jak zwyczajnie wszedzie sie miesza zlo do
      dobrego"Kitowiczaogladalam i po raz kolejny bawilam sie setnie :)))))))))
      widzialam ten spektakl takze na zywo .chetnie powroce jeszcze nie raz bo pewnie
      nie raz bedo go powtarzali.z watku filmowego zrobil sie teatralny - ale X muza
      nie rozpieszcza ostatnio.w sobote wybieram sie na "pianiste"-ciekawe czy spelni
      oczekiwania,recenzje ma wspaniale wiec jak to w zyciu moze okazac sie nie
      bardzo - zobaczymy.pozdr.
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 07:27
      wczoraj obejrzalam swietny film (bojkotuje polsat ze wzgledu na ilosc
      reklam,ale wczoraj sie zlamalam)"krolowa Margot"ponury i piekny obraz.stawiam
      mu bardzo wysoka ocene - jesli przypadkiem ogladaliscie to wiecie dlaczego :))
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 22:14
      dzisiaj bracia Coen i ich Barton Fink z przyjemnoscia obejrze po raz kolejny :)
      23.00 w programie lokalnym.
    • Gość: mian Re: Filmy , filmy ........ IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 13:43
      Dzis klasyka gatunku S-F , "Obcy - ósmy pasażer Nostromo " . Kto lubi to
      polecam . Wieczorem , zdaje se ze na Polsacie ( moge sie mylic ) , około
      godziny 22 ;-)

mian
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:55
      na dzisiejszy wieczor mam Aniolki Charliego te nowa wersje,zasiadam
      wiec ,zajrze pozniej.
      • Gość: mian Re: Filmy , filmy ........ IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 23:52
        A ja spanie mam na dzisiejszą noc ;-))))))

milej nocy ;-)
        mian
        • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: 213.25.158.* 18.09.02, 08:27
          aniolki rozczarowaly mnie absolutnie :(( taki kicz z duza iloscia bijatyk i
          podane to wszystko w komiksowym stylu eeeeeeeeee :((
    • Gość: mysza Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 19:26
      zdziecinniałam w ogole, ogladam Neverending story czesc czwarta :))no nie wiem
      to na dodatek jakas kanadyjska mutacja coraz gorzej ze mna :))
    • Gość: m:) Re: Filmy , filmy ........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 23:12
      dzisiaj wrocila Ally Mc Beal z czego sie bardzo ciesze nie cesze sie ze to
      polsat - trudno nie mozna miec wszystkiego - mysza fanka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka