Dodaj do ulubionych

Plan Łodzi?

IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.07.02, 15:59
Sorki ze takim bzdetem zakladam nowy watek, ale czy istnieje jakis rzetelny internetowy plan naszego miasta? Ten na www.naszemiasto.pl jest jakis taki... Teraz wogole np. nie dziala. :( Jesli by sie cos znalazlo, mozna by umiescic na stronce...
Obserwuj wątek
    • zamek Re: Plan Łodzi? 05.07.02, 16:01
      Kiedyś poleciłbym Ci plan Łodzi na meje stronce, ale
      też się trochę zapuścił i muszę go odkurzyć. Więc póki
      co linku nie daję.
      Powodzenia
    • hubar Re: Plan Łodzi? 05.07.02, 16:04
      Mam ten sam problem na www.uml.lodz.pl tam tez jakos plan nie działa.
      Widocznie ktoś poczytał nasze wątki i sie przestaraszył, że takich
      nieaktualnych nie będzie pokazywał.

pozdrowy
    • khuti Re: Plan Łodzi? 05.07.02, 16:12
      www.e-mapa.pl/m_polski.asp

Pozdrawiam
      • hubar Re: Plan Łodzi? 05.07.02, 16:17
        suuper :-) dzięki wielkie, mnie też sie przyda :-)

pozdrowy
      • Gość: Maruda Re: Plan Łodzi? IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.07.02, 23:43
        Bomba! Wlasnie cos takiego jest dobre - uniwersalne - jako plan i mapa. Dzieki. Mam nadzieje ze ten link wyladuje w "niezbednych" :))) Pozdrawiam, Maruda
        • hubar Re: Plan Łodzi? 07.07.02, 01:00
          Dodałem, ale do linków o Łodzi :-)

pozdrowy www.KFL.prv.pl
          • Gość: milot001 strona kafelków - jestem pod wrazeniem !! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.07.02, 13:35
            dzisiaj przypadkiem zaszedłem na waszą strone o kafelkach i jestem pod
            wrazeniem ( przepraszam ze wszedłem na storne nie przeznaczoną dla mnie :-I
            i postanowiłem od dnia dzisiejszego liczyć swoje posty
            • Gość: milot002 ee czyzby ignor jak na czacie :((( IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.07.02, 14:41
              • hubar Re: ee czyzby ignor jak na czacie :((( 07.07.02, 14:43
                Jaki ignor? No co Ty? Za co przepraszasz? wyluzuj
                Są strony nie dla wszystkich ale takto nie podawałbym adresu, poza tym są
                zahasłowane.

pozdrowy
                • Gość: milot003 a jakie ja mam szanse nalezec do kfl ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.07.02, 14:46
                  regulamin czytałem
                  • Gość: kasiaprim Re: a jakie ja mam szanse nalezec do kfl ? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 07.07.02, 14:54
                    Duze.
                    Trzeba byc bystrym, dowcipnym, konstruktywnym, mocno zakreconym i piekielnie
                    inteligentnym.
                    Reszta w regulaminie.
                    A jak spelnisz wymogi powyzsze i regulaminowe- to sam sie nie zorientujesz, jak
                    nam w Kafelkowate ramiona wpadniesz.
                  • hubar Re: a jakie ja mam szanse nalezec do kfl ? 07.07.02, 14:55
                    Słuchaj gdybyśmy nie chcieli aby ktokolwiek inny poza nami wchodził na ta
                    stronę to:
                    Nie podawałbym adresu
                    Byłoby zahasłowana strana

PS Fajnie że czytałeś, ale co tego? Co tam takiego wyczytałeś?

pozdrowy
                    • Gość: milot004 o to nie ja :(( a myslałe ze łatwo się do was dost IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.07.02, 16:23
                      • hubar Re: o to nie ja :(( a myslałe ze łatwo się do was dost 07.07.02, 16:28
                        Bo to nie jest organizacja dla ludzi, którzy tylką chcą się tam znaleźć. Ona
                        jest dla tych na których Forum łódź to coś więcej, a znów nie przesadzaj że 100
                        postów to aż tak dużo.

pozdrowy
                        • Gość: milot005 a co hubar przeciez cz.esto tutaj jestem i dla mni IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.07.02, 17:17
                          tez coś znaczy ,ciesze sie ze przekroczylismy okrąglą sumę , po drugie hubar
                          liczysz te posty ? nikt nie pisze numeru tak jak ja teraz zacząłem
                          • geograf Re: a co hubar przeciez cz.esto tutaj jestem i dl 07.07.02, 17:33
                            Oj Milot***, owszem liczymy posty, ale nie w taki sam sposób co ty (bo Twój sposób zmieni Twój nick po zalogowaniu) ale wykorzystujemy do tego wyszukiwarkę:)

pozdrawiam i witam nowego forumowicza;)
    • hubar Re: Plan Łodzi? 08.01.03, 17:11
      Znacie jeszcze jakieś?
      Kiedyś Saperka podała taki oto adres, ale mozna są jeszcze inne?

• Gość: Do. Re: Plan Łodzi? IP: proxy / 129.194.53.* 08.01.03, 17:26
        HUBAR! Wyjdz z tych pajeczyn i zajmij sie terazniejszoscia!!!!!
        Pozdr.
        Do.
      • hubar Re: Plan Łodzi? 08.01.03, 17:32
        > Kiedyś Saperka podała taki oto adres:
        www.modgik.lodz.pl/mapa/mapa_lodzi.htm
        Zapomniałem dodać.

PS Spokojnie DO~ już na dziś skończyłem, ale po prostu nie chcę aby tyle
        wartościowych wątków przepadło, a nie wszystkie się wyczerpały.
        Na dziś daję spokój. Z drugiej strony, zobacz jaki marazm na Forum, może
        troszkę się rozrusza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka