Gość: klakier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:14 Proponuję mały procesik i odzszkodowanie za szkody moralne, tak parę milioników - z przeznaczeniem np. dla chorych dzieci. Żeby tepsę zabolało, a dzieci się ucieszyły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MadeInPoland Pomyłka w artykule! IP: *.toya.net.pl 26.05.05, 21:54 Nie Telekomunikacja Polska a Telekompromitacja Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmy_twister Łał, Tepsa jest naprawdę cool :-D 27.05.05, 17:56 No teraz to mi po prostu ci goście zaimponowali, no właśnie. Tak trzymać! ^_- Przebili nawet Łódzką Bibliotekę Unowersytecką, a to już jest naprawdę coś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrios Re: Interwencje: Telehorror IP: 194.63.132.* 27.05.05, 14:16 procesik... a może by tak pan Drohobycki sam wpadł na pomysł taki by Tepsa głowę choć raz posypała popiołem ? interwencje pana Drohobyckiego się mnożą a Tepsa nadal robi swoje ... może podamy numer telefonu do niego i w przypadku każdej trudnej sprawy abonenci Tepsy będą dzwonić do niego zamiast na błękitną linię ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Interwencje: Telehorror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:41 To nie jest tylko specjalność Telekomunikacji. Jakiś czas temu służba zdrowia groziła mi sądem za niezaszczepienie dziecka. Tyle że dziecko zmarło 3 lata wcześniej, o czym poradnia rejonowa była powiadomiona. Nie pomogły ustne tłumaczenia, że dziecko nie żyje, dostałam ponowne pismo. Ech, życie. Odpowiedz Link Zgłoś