redakcja 11.07.02, 14:27 Czy byłeś (aś) już na urlopie? Wyjeżdżałeś (aś)? Dokąd? Opowiedz, podziel się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: I po urlopie? 11.07.02, 14:31 Niestety wakacje się dal mnie jeszcze nie zaczęły :-( Dopiero co skończyłem zdawanie sesji, do tego pracowałem. Ale, ale już w ten piątek jadę do Berlina na Love Parade!!! Potem może się coś jeszcze wymyśli... :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: I po urlopie? 15.07.02, 15:10 Już po Berlinie :-) ale właśnie się dowiedziałem że od 26lipca nie ma mnie w Polsce znów :-) Wakacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: I po urlopie? 11.07.02, 14:37 Urlop to dla mnie abstrakcja. Ostatni raz, w tamtym roku spedziłem urlop na stagnowaniu w domu. A ostatni raz, kiedy odwiedziłem jakieś "urlopowe" miejsce to było 4 lata temu w Dąbkach. Chamuwa, ale brak pieniedzy jest źródłem wszelkiego zła, jak zwyłem powtarzać po pewnym mądrym człowieku, którego nazwiska nie pamietam. pzdr aric Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: I po urlopie? 11.07.02, 15:02 Jeszcze przed. Może w sierpniu uda mi się wykorzystać urlop... zeszłoroczny. A właściwie po cholerę człowiek tak tyra? I tak wszystko do bani. Mam dziś zły dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: I po urlopie? IP: 217.153.10.* 11.07.02, 15:27 nie należy być pracoholikiem ew. niewolnikiem. a bez wielkiej kasy też można sobie coś zorganizować... jaja trza mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: I po urlopie? 11.07.02, 15:29 Człowiekowi zatyranemu niepotrzebny urlop. Dostaje alergii od świeżego powietrza i warczy na rodzinę, bo nie wie jak wypoczywać. Co ma robić po sniadaniu ? nic ? jak to ? 320 dni lub więcej toczyło sie wg określonego szablonu a tu nagle jakieś reolucje i na dodatek nazywają to urlopem. Ale trudno - cieszę sie że za 2 dni jadę na "przymusowy" urlop wypoczynkowy. Całe 2 tygodnie z widokiem na morze. Super. pozdrowienia dla pracusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: I po urlopie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.07.02, 21:29 jadę już jutro!!! :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: I po urlopie? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.07.02, 14:02 Hm no wrocilem w piatek wieczorem, bylem na dzialeczce nad jeziorem. Spedzilem super czas ze znajomymi, bylo swietnie, kajak, lodka, "lodka"....... generalnie bylo po prostu zajebiscie. Moze jeszcze wyjade, ale nie wiem kiedy i gdzie. Pozd. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
podbijak Re: I po urlopie? 14.07.02, 14:26 > Czy byłeś (aś) już na urlopie? Wyjeżdżałeś (aś)? Dokąd? Opowiedz, podziel się > wrażeniami. A co Was to obchodzi??? Wała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: I po urlopie? 14.07.02, 14:37 Nie podoba Ci się - nie odpowiadaj. A najlepiej zrywaj się stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
podbijak yavorius - Ty WIEŚNIAKU !!! 14.07.02, 14:38 yavorius napisał: > Nie podoba Ci się - nie odpowiadaj. A najlepiej zrywaj się stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: yavorius - Ty WIEŚNIAKU !!! 14.07.02, 14:59 O rany, ale mnie wyzwałeś. Będę zaraz płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: yavorius - Ty WIEŚNIAKU !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.07.02, 15:05 Uczcijmy minota milczenia wielka inteligencje podbijaka i jego nieslychana elokwencje w wymyslaniu wyzwisk. ;P Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: yavorius - Ty WIEŚNIAKU !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.07.02, 15:09 ... Odpowiedz Link Zgłoś