Dodaj do ulubionych

karta grafiki

IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 06.09.02, 10:37
Co sądzicie o karcie GeForce 2 MX400 ?
Do jakich częstotliwości można ją podkręcić bez ryzyka spalenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: R@fal Re: karta grafiki IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.09.02, 11:52
      Gość portalu: gość napisał(a):

> Co sądzicie o karcie GeForce 2 MX400 ?

do pisania w wordzie i sapera starczy w zupelnosci.

> Do jakich częstotliwości można ją podkręcić bez ryzyka spalenia?

kazda karta kreci sie inaczej, zalezy miedzy innymi od producenta, poza tym
      zeby odrazu spalic karte to trzeba miec niezlego pecha.
      • ssaczek Re: karta grafiki 06.09.02, 18:30
        Jadę na tej karcie od kilku miesięcy i jakoś nie mam powodów do narzekania a
        poza saperem gram we wszystkie inne gry, na które mam ochotę i miałem
        porównanie do GeForce 4 i jakoś różnica obrazu mnie nie powaliła a cena może.
        Jak się ma kasę na szastanie i szpanowanie sprzętem to wolna droga ja jednak
        chwalę sobie GeForce 2 MX 400 64MB za jakość i cenę.
        • Gość: R@fal Re: karta grafiki IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.09.02, 19:08
          ssaczek napisał:

> Jadę na tej karcie od kilku miesięcy i jakoś nie mam powodów do narzekania a
          > poza saperem gram we wszystkie inne gry, na które mam ochotę

widac nie miales ochoty na naprawde wymagajace gry...
          mialem gef2mx przez ponad rok i juz pozbylem sie tej karty ponad pol roku temu,
          znam mozliwosci tej karty i ciagle ze sie tak wyraze pieprzenie "mam gef2mx i
          wszystko smiga" ktore co troche sie gdzies pojawia przyprawia mnie juz o
          mdlosci, wiec chyba nie podejme juz wiecej tematu...
          coz ludzi znajacych sie na sprzecie jest troche...lam tysiace

i miałem
          > porównanie do GeForce 4 i jakoś różnica obrazu mnie nie powaliła a cena może.

a co mialbyc bardziej kolorowy czy jak?? Jak inretesuje Cie jakosc to do stajni
          ATi, a jak nie widzisz roznicy w wydajnosci miedzy gef2mx a gef4 no to juz Twoj
          problem, a moze ogladales geforce 2,5 (gef4mx)

> Jak się ma kasę na szastanie i szpanowanie sprzętem to wolna droga

lol to jest wlasnie to! jak sie nie ma kasy, to nalezy mowic ze inni to
          szpanerzy albo nie warto kupowac takiego sprzetu bo np. sie nie oplaca(dla mnie
          jeden z najglupszych agrumentow)
          • ssaczek Re: karta grafiki 06.09.02, 19:43
            Widać, że jak chcesz się napić piwa to browar kupujesz!
            Jest różnica pomiędzy znaniem i posiadaniem a wykorzystaniem tej
            niewykorzystywanej wydajności!
            • Gość: vladip Re: karta grafiki IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 21:02
              pogodzę was..
              pierwszym pytaniem jakie trzeba sobie zadać kupujac sprzęt w tym kartę grafiki
              jest co bedziemy na niej robić i jakie mamy wobec niej oczekiwania
              wiadomo że jeżeli ktoś dla kogo wyznacznikiem jest cena bedzie inna karta, dla
              namietnego gracza inna a dla grafika inna bo dla kazdego z nich liczy się co
              innego. I nie ma się co kłucić która lepsza, chyba że zaznaczy sie w jakiej
              kategorii
              pzdr
              vladip
    • Gość: gość Re: karta grafiki IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 09.09.02, 07:34
      Dzięki wam za odpowiedzi
      Co do GeForce 4 to jest dobra jeżeli dodamy do tego odpowiedni procesor!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka