Dodaj do ulubionych

Maraton mBanku za nami

IP: *.hell.pl 29.05.05, 21:46
a to skórczysyny
Obserwuj wątek
    • Gość: krzych Redaktor się chyba skórczył z gorąca... IP: *.retsat1.com.pl 29.05.05, 22:11
      Kórcze blade, każdy by się wkórzył, gdyby go skórcz skóbnął...
      • Gość: Bennet Zwycięzca nazywa się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:12
        Zwycięzca nazywa się Waldemar Zajega!

Brawo Waldku! Pozdrowienia i gratulacje od kolegów z grupy biegajznami.pl z
        Bydgoszczy!
        • Gość: ww Re: Zwycięzca nazywa się... IP: *.astral.lodz.pl 30.05.05, 08:30
          i tak ważniejsze (dla autora tekstu) było to, że wśród zwycięzców był prezes
          mBanku.....
          • Gość: Sprinter propaganda IP: *.uni.lodz.pl 30.05.05, 14:28
            Prezes jest najważniejszy, bo rzucił hasło zrobienia w Łodzi maratonu. A skoro
            na coś takiego wpadł, to ma za swoje (patrz warunki klimatyczne)
          • cyberpunk Re: Zwycięzca nazywa się... 02.06.05, 01:21
            a ja sie ciesze, ze pokonalem prezesa o cale 15 sekund :))
            i wszystkim rozgoryczonym korkami w Lodzi w czasie maratonu serdecznie
            wspolczuje, niestety. maraton berlinski (lub nowojorski - sztandarowy
            przyklad...) blokuje miasto na dzien caly - a mieszkancy jakos tak przedziwnie
            sie z tego ciesza - bedac wrecz dumni, ze sa swiadkami takiej imprezy...
            trasa pewnie pozostanie taka sama (za rok) wiec proponuje juz myslec o
            petycjach do wladz o zakazie organizowania ulicznych biegow (powodzenia
            zycze :)))

pozdrawiam wszystkich :)
      • Gość: Sprinter ortografia IP: *.uni.lodz.pl 30.05.05, 14:29
        A zauważyłeś, że Polska mowa być trudna i mieć oprócz "ó" także "u"?
    • Gość: spozniony Re: Maraton mBanku za nami IP: *.devs.futuro.pl 30.05.05, 13:39
      No wyjechac sie z miasta nie dalo.
      10 km w pol godziny przy 35 stopniach zgodnie z wytycznymi policjantow i znowy
      bylismy na Zeromskiego/Mickiewicza
      Ten chory cyrk nas otoczyl.
    • avatary skoro mBanku to chyba za nimi..? może to holding 30.05.05, 13:49
      a Agorą jakowyś ?
      • mnemonique gratulacje 30.05.05, 15:08
        Gratuluję odwagi wszystkim startującym, bo w taki upał to mi się nawet chodzić
        nie chciało, skórczy dostawałam na całym ciele od pomyślenia o szybszym choćby
        marszu.... A błędy ortograficzne to pewnie też z upału się zdarzyły, bo wiadomo
        słonko grzeje mocno. Dużo pić wody trzeba, panie edytorze!
    • Gość: es Re: Maraton mBanku za nami IP: *.p.lodz.pl 30.05.05, 17:18
      Proponuję aby następny maraton odbywał się w rejonie zamieszkania Pana
      Prezydenta, a kolejne w miejscu zamieszkania osób decydujących o lokalizacji
      trasy. Kto musiał w czasie maratonu dojechać do śródmieścia lub wyjechać z
      północy Łodzi np. do Pabianic zrozumie o co mi chodzi. Tego samego życzę
      przyszłym organizatorom.
    • Gość: mieszkaniec Radwań Re: Maraton mBanku za nami IP: *.toya.net.pl 02.06.05, 08:24
      Chory pomysł na maraton wymyślony przez jakiegoś psychola został zrealizowany za
      zgodą kolejnych idiotów.

Głębokie oddechy zmęczonych biegaczy napełniały się kłębami niebieskosinych
      spalin jadących obok samochodów.
      W zachodnich miastach z których wzięto przykład już dawno nie ma samochodów bez
      katalizatorów. U nas jeszcze jest ich mnóstwo.

Łódź ma największy park w Europie w granicach miasta - las łagiewnicki, ale w
      chorych umysłach rodzą się jedynie chore pomysły.

Brak mi słów na określenie tego co się stało. Zablokowanie potężnego obszaru
      miasta po to aby ktoś mógł sobie pobiegać to przekracza granice patologii.

Zyczę dużo zdrowia uczestnikom biegnącym w morderczym upale po gorącym asfalcie
      wśród kłębów spalin.
      Samo zdrowie. Gratuluję pomysłu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka