Gość: c. IP: *.hell.pl 29.05.05, 21:46 a to skórczysyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzych Redaktor się chyba skórczył z gorąca... IP: *.retsat1.com.pl 29.05.05, 22:11 Kórcze blade, każdy by się wkórzył, gdyby go skórcz skóbnął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bennet Zwycięzca nazywa się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:12 Zwycięzca nazywa się Waldemar Zajega! Brawo Waldku! Pozdrowienia i gratulacje od kolegów z grupy biegajznami.pl z Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Zwycięzca nazywa się... IP: *.astral.lodz.pl 30.05.05, 08:30 i tak ważniejsze (dla autora tekstu) było to, że wśród zwycięzców był prezes mBanku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprinter propaganda IP: *.uni.lodz.pl 30.05.05, 14:28 Prezes jest najważniejszy, bo rzucił hasło zrobienia w Łodzi maratonu. A skoro na coś takiego wpadł, to ma za swoje (patrz warunki klimatyczne) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberpunk Re: Zwycięzca nazywa się... 02.06.05, 01:21 a ja sie ciesze, ze pokonalem prezesa o cale 15 sekund :)) i wszystkim rozgoryczonym korkami w Lodzi w czasie maratonu serdecznie wspolczuje, niestety. maraton berlinski (lub nowojorski - sztandarowy przyklad...) blokuje miasto na dzien caly - a mieszkancy jakos tak przedziwnie sie z tego ciesza - bedac wrecz dumni, ze sa swiadkami takiej imprezy... trasa pewnie pozostanie taka sama (za rok) wiec proponuje juz myslec o petycjach do wladz o zakazie organizowania ulicznych biegow (powodzenia zycze :))) pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprinter ortografia IP: *.uni.lodz.pl 30.05.05, 14:29 A zauważyłeś, że Polska mowa być trudna i mieć oprócz "ó" także "u"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spozniony Re: Maraton mBanku za nami IP: *.devs.futuro.pl 30.05.05, 13:39 No wyjechac sie z miasta nie dalo. 10 km w pol godziny przy 35 stopniach zgodnie z wytycznymi policjantow i znowy bylismy na Zeromskiego/Mickiewicza Ten chory cyrk nas otoczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
avatary skoro mBanku to chyba za nimi..? może to holding 30.05.05, 13:49 a Agorą jakowyś ? Odpowiedz Link Zgłoś
mnemonique gratulacje 30.05.05, 15:08 Gratuluję odwagi wszystkim startującym, bo w taki upał to mi się nawet chodzić nie chciało, skórczy dostawałam na całym ciele od pomyślenia o szybszym choćby marszu.... A błędy ortograficzne to pewnie też z upału się zdarzyły, bo wiadomo słonko grzeje mocno. Dużo pić wody trzeba, panie edytorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Maraton mBanku za nami IP: *.p.lodz.pl 30.05.05, 17:18 Proponuję aby następny maraton odbywał się w rejonie zamieszkania Pana Prezydenta, a kolejne w miejscu zamieszkania osób decydujących o lokalizacji trasy. Kto musiał w czasie maratonu dojechać do śródmieścia lub wyjechać z północy Łodzi np. do Pabianic zrozumie o co mi chodzi. Tego samego życzę przyszłym organizatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Radwań Re: Maraton mBanku za nami IP: *.toya.net.pl 02.06.05, 08:24 Chory pomysł na maraton wymyślony przez jakiegoś psychola został zrealizowany za zgodą kolejnych idiotów. Głębokie oddechy zmęczonych biegaczy napełniały się kłębami niebieskosinych spalin jadących obok samochodów. W zachodnich miastach z których wzięto przykład już dawno nie ma samochodów bez katalizatorów. U nas jeszcze jest ich mnóstwo. Łódź ma największy park w Europie w granicach miasta - las łagiewnicki, ale w chorych umysłach rodzą się jedynie chore pomysły. Brak mi słów na określenie tego co się stało. Zablokowanie potężnego obszaru miasta po to aby ktoś mógł sobie pobiegać to przekracza granice patologii. Zyczę dużo zdrowia uczestnikom biegnącym w morderczym upale po gorącym asfalcie wśród kłębów spalin. Samo zdrowie. Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś