Dodaj do ulubionych

Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej

IP: *.toya.net.pl 30.05.05, 21:06
No cóż, współcześni troglodyci - ludzie pierwotni, czyli tzw. "kibole"
rekompensują swoje szczątkowej ilości móżdżki przerośniętymi muskułami. Mając
bardzo słabo rozwinięte móżdżki, nie są w stanie znaleźć sobie
pożyteczniejszego zajęcia, stąd też ten ich prymitywizm zachowań. Moim
zdaniem, te aspołeczne jednostki są jak wrzód na du..ie. Nic nie wnoszą
pożytecznego, a tylko stać ich na rozpie...nie jakiegoś śmietnika, wiaty,
bądź też zlania troglodyty należącego do innej grupy ludzi pierwotnych.
Jenakże selekcja naturalna robi swoje - eliminuje jednostki nie radzące sobie
w życiu, i te bezmózgie istoty z czasem znikną z naszej planety. No może
zostanie kilka takich okazów w ZOO, aby pokazać następnym pokoleniom jak
wyglądały "prymitywy".
Obserwuj wątek
    • Gość: nieznany Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.toya.net.pl 30.05.05, 23:26
      Najlepsze wyjasnienie dal nasz kochany Waldus W. Czyli ja o wszystkim wiem ale
      nic nie robie bo szum zaraz zniknie. Drogi Waldusiu, Tobie by sie przydal taki
      niewielki wstrzas, razem ze swoim wiecznie zadowolonym szefem. Bierzecie
      ciezkie pieniadze za to, ze wasi funkcjonariusze spisza mandat babci
      sprzedajacej pietruszke na rogu Zachodniej i Narutowicza, a nie robicie nic aby
      ci co was karmia czuli sie bezpiecznie. Moze jednak bojki przeniosa sie pod
      wasze drzwi, to przeciez niedaleko, moze wtedy zauwazycie, ze cos tutaj nie tak
      jak porzeba.
    • Gość: Jypli Skoro nie noszą szalików IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.05.05, 23:49
      to znaczy ze nie są kibicami. Stadionu na Piotrkowskiej takze nigdy nie widziałem. Dawno nie było afery, znaleźli powód - ktoś rozpoznał kogoś kogo kiedyś widział na meczu.. Wielka mi rzecz. To byli bandyci a nie kibice.
    • Gość: Artur Przezywacz Ty sie uspokoj IP: 195.69.82.* 31.05.05, 00:35
      ...bo zaraz ci tu wyskoczy jakis big_news co ci zacznie wykazywac, ze skoro
      chcesz wsadzac ich do ZOO to sam na takie traktowanie zaslugujesz! Przeciez to
      biedne dzieci ktore trzeba zresocjalizowac!
    • Gość: darek Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.toya.net.pl 31.05.05, 02:19
      Czego maja się bać jak na Piotrkowskiej ciężko zobaczyć patrol policji.Jak się
      pojawią to śmigną samochodem i tyle ich widać.A co do straży miejskiej to ta
      formacja to jedna wielka pomyłka,oni się nadają do ścigania babci z czosnkiem.
    • Gość: wyrobnik Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:12
      "za bójkę w miejscu publicznym odpowiadają obie strony. I agresor, i ofiara -
      wyjaśnia Waldemar Walisiak, kierownik referatu operacyjnego SM. - Bójki to
      zdarzenia nagłe i krótkotrwałe."
      dziękuję serdecznie za wyjasnienia. Czuję ten przypływ wiedzy. I chybę będę
      agresywny - bo mam zamiar wyjść dzisiaj na spacer. I jeśli zostanę napadnięty
      to z mojej winy , no bo cholera na spacer wyszedłem zamiast filmy bij, zabij ,
      zamorduj oglądać w wielce szacownej TVP.
      Ta - agresja nie popłaca. a nie daj Bóg bandzior łapę zwichnie jak mnie będzie
      okładał to mu jescze odszkodowanie będę musiał wypłacić.
      No gratulacje panie Walisiak. Takiego pajaca jak pan to w cyrku powinni
      pokazywać. I mogę powtórzyć to jeszcze raz prosto panu w twarz. Jest pan
      zwykłym pajacem.
      • Gość: Dresy won! Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:33
        No tak!!! Skoro nie noszą szalików, to już służby porządkowe nic nie mogą
        zrobić!!! Ciekawe czemu ochroniarze i właściciele pubów wiedzą kto to był, a
        policja nic nie wie! Nie no stara się, utzrymywana za nasze ciężkie pieniądze
        policja i SM. Skoro są tak nieskutecznymi formacjami, to może zlikwidować, a w
        ich miejsce każdy sobie po ochroniarzu zatrudni. Chciałem jeszcze nieśmiało
        przypomnieć panom w mundurach, że głównym obowiązkiem państwa jest zapewnienie
        bezpieczeństwa jego obywatelom. Ktoś o tym jeszcze pamięta?!
      • Gość: www Walisiak Maksymalnym Błaznem IP: 5.6.2D* / *.uk.deuba.com 02.06.05, 10:57
        Walisiak jest maksymalnym błaznem - co tak potwornie niekompetentna osoba robi
        w służbach publicznych??? Co to za encyklopedyczny język? Aż strach pomyśleć
        co za niekompetentne bałwany w mundurach Straży Miejskiej chodzą po ulicach. Ja
        też mogę Panu Panie Walisiak powiedzieć prosto w twarz - jest Pan maksymalnym
        błaznem!
    • Gość: Dunder Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.rev.vline.pl 31.05.05, 09:11
      W piatek ma być ustawka na ogródek "Metro" lub ten obok niedaleko "77".Raczej unikajcie tego miejsca....
      • Gość: Michał M. Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: 80.51.227.* 31.05.05, 12:56
        Rozumiem, że to rada przede wszystkim dla naszej dzielnej policji?
      • brite Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej 31.05.05, 14:42
        Czy to prawdziwa informacja?
        To może posiadacze aparatów fotograficznych przybędą i wyręczą monitoring?
      • Gość: ciekawa Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 10:44
        chcialam napisac ze bylam w piatek w ogrodku w metro!!!1 ustawka byla na ten
        obok!!! szzok!!lawki lataly,ludzie wybiegali, wszystko trwalo moze z 2 min.
        albo krocej!!!!! o co poszlo?
      • Gość: . Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 10:45
        aha chcialam zaznaczyc ze to bylo 27 mja
    • Gość: Ingo Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: 213.17.170.* 31.05.05, 09:23
      Sorry biedna policja a gdzie rozpoznanie, rozpracowywanie takich środowisk. Nie
      wierzę, że w centrum miasta nie da się zapewnić bezpieczeństwa. Te problemy
      mają też i inne miasta ale naprawde można to zwalczać. Nie można dopuścć aby
      łobuzeria przejmowała kontrolę nad centrum miasta bo niedługo stanie się ono
      wymarłe i ludzie nie będą chcieli tam przychodzić.
    • Gość: Biafra Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.p.lodz.pl 31.05.05, 11:24
      Ojciec mi kiedys opowiadal jak ZOMO dawalo sobie rade z takimi gnojami, szkoda
      ze takich metdo juz nie mozna zastosowac...
      • michal.ch Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej 01.06.05, 10:34
        Miałem w rodzinie dawnego milicjanta. Kiedyś to wyglądało tak: dostawali
        wezwanie do burdy w kamienicy; po otwarciu drzwi na dzień dobry pijaczyna
        dostawał prostego w ryj i potem wszyscy byli grzeczni i chętni do współpracy i
        zachowania ciszy oraz spokoju. Co by nie powiedzieć, jednak pewne metody z
        tamtych lat były może i brutalne, ale za to skuteczne.

Inne przykłady: gó..arz malujący po murach został zaproszony do nyski, gdzie
        dostał taki wpie.. że już więcej nie malował... Za przewrócony kosz został
        zmuszony do posprzątania przystanku gołymi rękoma... Może czas wrócić do
        sprawdzonych metod?
    • Gość: michał_k Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:38
      co za kretynizm - pierwszy lepszy człowiek przechodzi na drugą stronę ulicy gdy
      widzi takie osobniki, a biedna policja ze strażą miejską mają problem z
      rozpoznaniem. Szukają idioci szalików. A swoją drogą znam też ludzi, którzy
      chodzą na mecze, mają szaliki i nie wstrzynają rozrób więc sposób
      diagnozowania "na szalik" jest chory. Może czas na dymisje kilku mądrali?
      • gray Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej 31.05.05, 11:42
        Gość portalu: michał_k napisał(a):

> biedna policja ze strażą miejską mają problem z rozpoznaniem. Szukają idioci
        > szalików.

zaczynam bać się zimy... ;-)
    • Gość: ja rozwiazanie IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:32
      Straz miejska wyslac do pelnienia warty honorowej przy pomnikach albo od biedy
      niech sobie wypisuja te swoje mandaty. A na piotrkowska wyslac policje, ktora
      pod byle pozorem skutecznie spacyfikuje troglodytów. I nie jakies oddzialy w
      smiesznych czapkach z paleczkami tylko profesjonalistow z bronia ostra. Jest
      ogromne spoleczne poparcie dla zasady "zero tolerancji" wiec nikt nie bedzie
      plakal jak rozkwasza jakiego gnoja o kraweznik.

PS: a za tekst "jak mamy ich poznac skoro nie nosza szalikow" to bym od razu
      wreczyl dymisje takiemu "funkcjonariuszowi" (a w zasadzie "pobieraczowi pensji")
    • histeryx asekuranci...jacy pseudo? to kobice i tyle 31.05.05, 13:26
      powiedzcie im w twarz, że nie sa kibicami to was zlinczują...nawet pozmienianie
      imion nic nie da...Irytuje mnie to bogoojczyźniane traktowanie problemu. to sa
      ludzie kibicujacy konkretnym drużynm, te drużyny to dla nich często jedyna
      wartość w życiu. stadiony to miesjca rekrutacji do tych grup. przestańcie
      chrzanic wiec o tym że prawdziwi kibice to są dobrzy, ładnie pachną i śpiewaja
      tylko piosenki bezbluzgowe. TO sa własnie Kibice czy wam sie to podoba czy, a
      ignorwanie tej prawdy nie zaprzeczy jej istnieniu. Ważne, że każdy w tym
      miescie ma wybór. moze wybrac czy chce jeb...widzew czy łks...poczytajcie tylko
      na murach waszych domów co napisali ci którzy przejeli już we władanie to
      miasto i wypędzają z niego resztki państwowosci. robią swoje podczas gdy
      bywalcy bywaja, lanserzy sie lansują a władze mają sie dobrze. pozdrawiam
      stróży prawa i życze im niezmącenie dobrego samopoczucia...jak ich rozpoznac -
      nie noszą szalików - powiedział jeden z nich...to powinny być jego ostatnie
      słowa na tym stanowisku. to miasto ciagle stac na odpowiedniech najemników, a
      tyłkek od stołka oderwany przynajmniej nie jest na celulit narażon.
      • Gość: Jypli idź się utop IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.06.05, 00:45
        kibice są na stadionie, po za stadionem kibicami być przestają. Kibic ma to do siebie ze kibicuje. Jeśli tego ei robi, nie jest kibicem. TYLE!!!

Wojtek
        • histeryx podżegasz do samobójstwa ? Wojteq idź no 01.06.05, 00:57
          policz bociany
          • Gość: Jypli Tak IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.06.05, 20:26
            Tak proponuję samobójstwo, albo chociaż koziołka na ścianę :) Jak się gada takie pierdoły jak ty to samobójstwo jest najlepszym rozwiazaniem. Wyręczasz matkę naturę :)
    • brite Brawo policjanci! 31.05.05, 13:57
      "Ale jak mamy ich rozpoznać? Szalików klubów nie noszą."
      ROTFL

Przygotowałem zatem małą (tendencyjną) ściągawkę dla funkcjonariuszy:
      www.brite.madebymonkeys.net/pics/kibole.jpg
      Może pomoże?
    • Gość: marcin Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.zdnet.com.pl 31.05.05, 18:36
      bylem w tym czasie na piotrkowskiej i nie byli to chuligani od lat jezdze na
      lks i te twarze sa mi dobrze znane i to nie byli oni pewnie jakies porachunki
      gangsterskie zostawcie tych kibicow w spokoju wkoncu
      • gray Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej 31.05.05, 18:46
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> zostawcie tych kibicow w spokoju wkoncu

strasznie przepraszamy, żeśmy się przypieli to tych miłych i ładnie uczesanych
        :D chłopców - to się więcej nie powtórzy.

ROTFL :D
    • Gość: gosc Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej IP: *.leom.ec-lyon.fr 31.05.05, 19:11
      "za bójkę w miejscu publicznym odpowiadają obie strony. I agresor, i OFIARA -
      wyjaśnia Waldemar Walisiak, kierownik referatu operacyjnego SM" I OFIARA jest
      winna, ze probuje sie bronic przed bandziorem?! No to juz jest qrwa szczyt
      wszystkiego!!!
      • protz Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej 02.06.05, 01:31
        > "za bójkę w miejscu publicznym odpowiadają obie strony. I agresor, i OFIARA -
        > wyjaśnia Waldemar Walisiak, kierownik referatu operacyjnego SM

Nie zycze panu WW zeby go ktos napadł na ulicy. Stracimy kierownika, bo przeciez
        odpowie za bójke przed sądem. W tym miescie sie nigdy nic nie zmieni.

--
        Protz
        Skargi i wnioski składać na: GG - 2186383
    • Gość: mistrz Strzelac do nich!a z trafienie nagroda! IP: 195.69.80.* 05.06.05, 19:25
      to jedyna szansa na napiętnowanie tych debili...przez nich na juwenaliach
      zginęła nieiwnna dziewczyna...a ludzie miast napiętnować tych debili skupili
      się tylko na policji...policja widząc napadających debili w dresach powinna
      mieć prawo strzelać...był by koniec!

ale to tylko sny bo przecież jest społeczne przyzwolenia...ile babć kupuje
      swoim wnukom pit-bulowe bluzy...ile mam robi to samo?wszyscy sa z menelskich
      rodzin...NIE wieszośc pochodzi z "normalnych" domów!czas tym sie zająć...

ilu z was widząc taką grupę bluzgającą i robiąca burdy wzieła za telefon i
      zadzwoniła do służb?ilu?nie trzeba tam nawet podać swoich danych!ilu to zrobiło?
      dopóki tylko tu w necie będziecie się "napinac" dopóty pochwalacie taki rozwój
      wydarzeń!!!

a co do kibiców...ja jestem kibicem...i na stadionie kibicuje...nie raz nerwy
      poniosą i sie zabluzga...po wyjściu z stadionu nadal czuje więź z klubem...i
      między innymi dlatego nie bije innych...nie latam z pałami...abu nie dawać
      złego świadectwa swojemu klubowi...aby nie kalać imienia tego klubu i sportu!
    • maciekzmiasta Re: Pseudokibice grasują po Piotrkowskiej 21.06.05, 00:35
      BYDŁO!! Nie ważne ŁKS czy RTS!!!! bydło bydłem pozostaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka