Dodaj do ulubionych

Sambor Czarnota

IP: *.lodz.mm.pl 31.05.05, 22:42
Kto zna Sambora Czarnote?
Jeśli się znajdzie taka osoba niech mu przekaże ,że uwielbiam jego grę na
daskach tearu Jaracza i dziękuję mu za nią.Jednym słowem jako aktor jest
znakomity i tyle w nim magii....
Obserwuj wątek
    • ruda_ruda Re: Sambor Czarnota 31.05.05, 23:00
      Gość portalu: Rermedios napisał(a):

> Kto zna Sambora Czarnote?
      > Jeśli się znajdzie taka osoba niech mu przekaże ,że uwielbiam jego grę na
      > daskach tearu Jaracza i dziękuję mu za nią.Jednym słowem jako aktor jest
      > znakomity i tyle w nim magii....

Dokładnie uważam że to jeden z najzdolniejszych aktorów młodego pokolenia:)
      Od 3 lat w każde Boże Ciało oglądam "Białą sukienkę" i jestem pod wrażeniem
      ukazywania jego uczuć poprzez swoją grę. Również oczarowuje w Teatrze Jaracza :)
      Pozdrawiam:)
    • Gość: Elsa Re: Sambor Czarnota IP: *.toya.net.pl 31.05.05, 23:13
      dr Sambor?
      Z Na dobre i na złe?
      Wcale mnie jego gra nie oczarowuje.
      Poza tym jest nie pociagający jako facet
      • ruda_ruda Re: Sambor Czarnota 31.05.05, 23:32
        nie chodzi o postac z serialu ale aktora, który sie tak nazywa buahuaha ;PP
        pzdrawiam:P
        • Gość: Remedios Re: Sambor Czarnota IP: *.lodz.mm.pl 31.05.05, 23:48
          Myslę ,że jak go zobaczysz grajacego w teatrze to zmienisz zdanie,a jeśli
          chodzi o jego urodę to może nie jest jakiś tam z niego super przystojniak ale
          spojrzenie to on ma magiczne i rozbrajające ...
          • Gość: karoolka Re: Sambor Czarnota IP: *.biol.uw.edu.pl 01.06.05, 19:38
            Miałam okazje jechać niedawno w jednym przedziale z Samborem i podgladac jak
            się uczy roli...
            Swoja droga jak dla mnie niezapomniana rola Mozarta w Amadeusie a także
            Mężczyzny Młodszego...
          • termos_w_krotkich_skarpetkach MAGICZNE SLIPY CHYBA MA. 02.06.05, 09:26
            Gość portalu: Remedios napisał(a):

> Myslę ,że jak go zobaczysz grajacego w teatrze to zmienisz zdanie,a jeśli
            > chodzi o jego urodę to może nie jest jakiś tam z niego super przystojniak ale
            > spojrzenie to on ma magiczne i rozbrajające

Buahahahahahhaah
    • evonka Re: Sambor Czarnota 01.06.05, 21:01
      ... hmmm.... Duplikat Wrocławskiego....
      • marecki997 Re: Sambor Czarnota = klon Wrocławskiego 01.06.05, 21:29
        Oj tak, evonko, dokładnie to samo mi przyszło do głowy (więc to chyba nie
        przypadek, tylko autentyczne podobieństwo). Taki sam jak Wrocławski, tylko o
        wiele lat młodszy. To nie tylko wygląd i gesty - obaj są świetnymi aktorami.
        • Gość: Remedios Re: Sambor Czarnota = klon Wrocławskiego IP: *.lodz.mm.pl 01.06.05, 22:17
          Tu muszę się z Wami z zgodzić ,są bardzo do siebie podobni,nawet w tym ich
          spojrzeniu jest ta sama magia...W końcu to uczeń i mistrz.Wydawac się by
          mogło ,że są ze sobą spokrewnieni Jak grają w "Toksynach " to odbiorca wchodzi
          w magiczny świat tearalnej iluzji i patrzy na nich jak na ojca i syna !
          • evonka Re: Sambor Czarnota = klon Wrocławskiego 01.06.05, 22:37
            ale mnie jakoś nie przekonują.... ale moze się nie znam na Sztuce....
          • Gość: Znawca Teatru Re: Sambor Czarnota = klon Wrocławskiego IP: *.toya.net.pl 01.06.05, 23:41
            Przestań już pisać takie głupoty.
            Ten Sambor jest dużo gorszy od Himmilsbacha i Perepeczki.
            Żaden z niego aktor.
            No może ma szansę dorównać Adriannie Biedrzyńskiej lub Krzysztofowi Kraftowi.
            Ale musi dużo dużo ćwiczyć.
            • Gość: ignorant Re: Sambor Czarnota = klon Wrocławskiego IP: *.idea.pl 01.06.05, 23:48
              > Ten Sambor jest dużo gorszy od Himmilsbacha i Perepeczki.
              > Żaden z niego aktor.

Ty jesteś gorszy od Bonika Kujanego, Buzdygana i Płaszczycy!
              Żaden z Ciebe Troll

> No może ma szansę dorównać Adriannie Biedrzyńskiej lub Krzysztofowi Kraftowi.

A Ty Zaciekowi lub Darlasowi

> Ale musi dużo dużo ćwiczyć.

Oj dużo...
              • Gość: A co? Nie wolno? Re: Sambor Czarnota = klon Wrocławskiego IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 19:28
                Masz cos do kogoś? kotleś?
    • katarzyna_f_d Re: Sambor Czarnota 02.06.05, 09:31
      wez sie z nim umów na kolację i przetan go wciąż chwalic pod różnymi nickami.
      Jak sie zakochalas w jakims nieznanym aktorze to nie znaczy że musisz wciąż
      zasmiecac forum tymi żenującymi wypowiedziami na jego temat.
      To żenujące i przyprawiające o mdłości.
      ZLIKWIDOWAC TEN WĄTEK
      • Gość: Remedios Re: Sambor Czarnota IP: *.lodz.mm.pl 02.06.05, 12:35
        I tu się mylisz,nie jestem aż taką desperatką,a na kolaję też nie mam ochoty bo
        zaraz mam obiad,ale może kiedyś...kto wie??? Jak coś to dam Ci znać!
        Pozdrowiena dla wszystkich podejrzliwych i podejrzanych!

Ps. To jaki sens ma w takim razie pisanie na forum skoro tu nawet nie można
        napisać nic o swoich odczuciach i wyrazić swojego zdania,bo od razu jakieś
        dziwne uwagi na "Twój" temat snują ludziska ??? Jejku,Jejku
      • evonka Re: Sambor Czarnota 02.06.05, 13:13
        a co Ty chcesz od autorki wątku??!
        dziewczynie sie podoba Sambor, chce się podzielić radością platonicznego
        zakochania, a Ty od razu huzia na józia!
        pewnie jesteś zazdrosną aktorką z Jaracza!
        ;-))
        • Gość: Remedios Re: Sambor Czarnota IP: *.lodz.mm.pl 02.06.05, 14:04
          Evonka to raczej aktorka ze salonego tetru !!!
          • marecki997 Re: Sambor Czarnota 02.06.05, 16:01
            Według wielu osób ten aktor jest dobry, który gra w serialu albo jakimś kinowym
            filmie. Ja mam dokładnie przeciwne zdanie. Lepszy Sambor, mimo że tak się głupio
            nazywa, niż jakiś Mateusz Damięcki albo promowany na siłę Maciej Szczuhr (nawet
            do "Wesela" go wcisnęli, tylko że w peruce dla niepoznaki!).
    • Gość: luko Re: Sambor Czarnota IP: *.toya.net.pl 02.06.05, 16:03
      Hehe - Czambor Sarnota...
      • Gość: pyknik Re: Sambor Czarnota IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 04.06.05, 09:37
        Czambuł Sromota
    • Gość: Stallone RAMBO Czarnota? IP: *.toya.net.pl 02.06.05, 18:52
      Nie kojarzę.
      • Gość: karoolka Ciekawe czy Sambor Czarnota widział ten wątek?(ntx IP: *.biol.uw.edu.pl 02.06.05, 18:56
        • katarzyna_f_d A to nie On sam go założył? 02.06.05, 18:59
          • Gość: Orangowy Re: A to nie On sam go założył? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 04.06.05, 09:15
            nooo, to jest możliwe. Znam tego Czarnotę osobiście. Nie żebyśmy się specjalnie
            kolegowali... Przychodzi do szkoły angielskiego, w której pracuję. Uczy się
            dzielnie angielskiego, chociaż na razie jest na poziomie początkującym... I
            podrywa nauczycielki... Jedna taka (E.) już poleciała na jego wdzięki i kilka
            darmowych zaproszeń do teatru... Nie mogę ocenić jego gry, podobno jest niezły.
            Ale jako człowiek nie jest zbyt sympatyczny. Powiem krótko: bufon. Dziewczyny -
            nauczycielki z naszej szkoły mówią, ze się żenująco pręży, na lekcji sweter
            zdjemuje i podkoszulek obnaża. Naprawdę jest zarozumiały. Może taka to
            przypadłość artystów. Chociaż nie, do nasze szkoły (O.School - Silver S.
            zapraszam) chodzi kilku artystów, reżyserów, i gości - osobowości (jeden nawet
            zaistniał w plebiscycie GW 15 na 15, architekt) i nie ma w nich tej
            pyszałkowatości. A najśmieszniejsze jest to że Sambor zachowuje się jak Mel
            Gibson, a tak naprawdę rozpoznaje go może kilka procent wielbicieli teatru.
            Żenada.
            • evonka ale obsmarowałeś go teraz.... 04.06.05, 12:02
              z takimi nowinkami to na forum Telewizja albo teatr byś mógł furorę zrobić!
              • Gość: Orangowy Re: ale obsmarowałeś go teraz.... IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 04.06.05, 14:14
                opisałem tylko prawdę, prawdę li tylko! I tak sobie myślę, że bycie sławnym,
                nawet gwiazdką łódzkiego teatru, zobowiązuje. Bo może on jest sympatyczny, ale
                wrażenie robi paskudne. Niestety, J.Lo nie wychodzi bez makijażu, a Sambor bez
                sympatycznego outlooka i pozytywnej aury. I dość tego testowania teatralnego
                głosu na zwykłych współobywatelach, Panie Samborze!
    • Gość: Alpajn .................. IP: *.toya.net.pl 04.06.05, 13:16
      poszedłem kiedyś w sam bór , a tam straszna ciemnota
    • Gość: blee Re: Sambor Czarnota IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 04.06.05, 18:00
      sambor miernota bleee
    • evonka Re: Sambor Czarnota 06.06.05, 16:07
      czy znalazł się już przyjaciel pana Sambora do przekazania wieści o uwielbieniu
      jego gry prze Rermedios?
      • Gość: Alpajn ..................... IP: *.toya.net.pl 06.06.05, 16:45
        Rermedios prze?
        Czy to będzie dziecko Sambora?
    • oliwija Sambora nie znam Ale Janczara TAK 07.06.05, 10:48
      zreszta obaj koledzy z jednej szkolnej teatralnej lawki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka