poranna_smerfetka 14.11.13, 18:32 na nodze Już mogę chodzić tylko nie za dużo Za tydzień okaże się co z ręką Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 14.11.13, 18:56 Na nodze trzy tygodnie z ręką jest trochę gorzej bo na pogotowiu zdiagnozowali złamanie kości łódeczkowatej Jeśli nie zaczęła się dobrze zrastać to doktor powiedział że następne osiem tygodni gipsie na ręce Z tego co czytałam w internecie jest to paskudna kość i nie bardzo chce się zrastać No zobaczymy w przeszłą środę co będzie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Bez gipsu 14.11.13, 18:58 oj, to mało samodzielna byłaś trudny okres w życiu oby szybko minął jeszcze pewnie czeka Cie rehabilitacja Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Bez gipsu 14.11.13, 19:09 Dwa razy w życiu miałem gips na ręku. Raz na lewej raz na prawej. Na prawej maszyna obcięła mi palec. Późnym wieczorem, na drugiej zmianie. Zebrałem się i pojechałem z wiszącym na skórce pazurem na pogotowie na Grójecką. Opatrzyli kopnęli w dupę i do domu ponad dwa miesiące łapa w gipsie. Ale zarosło się i zagoiło. Zdrowia Smerfetko. Odpowiedz Link
poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 14.11.13, 19:44 Dzięki Czarku Misiu ręka boli jak cholera noga też bo jak mogę już chodzić to muszę nadrobić to co przeleżałam I wcale tak do końca nie jestem jeszcze samodzielna Mam prawą rękę w gipsie A jestem prawo ręczna Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Bez gipsu 14.11.13, 20:34 Zdrowiej Pomału dojdziesz do stanu przed ..... Odpowiedz Link
poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 15.11.13, 13:07 Mam nadzieje ze tak będzie Bo przy moim temperamencie ciężko mi będzie siedzieć długo na jednym miejscu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bez gipsu 15.11.13, 13:15 Łamliwość kości może być związana z brakiem wapna,warto zrobić badania. 3-m się zdrowo Smerfetko. Odpowiedz Link
poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 15.11.13, 17:21 Dzięki Renatko Na pewno zrobię takie badania w moim wieku możliwe że tak właśnie jest Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Bez gipsu 15.11.13, 17:36 Dokładnie, zrzeszotnienie kości to nazywają. Jestem przekonany że Smerfetka na to nie zapadła. Po prostu złamała rękę a tu zaraz........... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bez gipsu 15.11.13, 17:43 Myślę że Renia nie miała niczego złego na myśli. Odpowiedz Link
poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 15.11.13, 20:34 Czarku mam nadzieje że nie mam nic z kośćmi żadnej osteoporozy czy czegoś tam ale badanie nie zaszkodzi Zawsze będę spokojniejsza To tylko badanie , a po za tym sam wiesz że ja jestem pechowa i nie usiedzę na miejscu wiec będę miała pewność że już się tak nie połamię CHYBA Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Bez gipsu 15.11.13, 21:00 Ale wiesz, strzeżonego Pan Bóg strzeże nie zaniedbuj badań bo nigdy nie wiadomo. Moja Mama zlekceważyła guzka na piersi i piach. Bądź zdrowa Smerfetko Odpowiedz Link