14.11.13, 18:32
na nodzesmile Już mogę chodzić tylko nie za dużosmile Za tydzień okaże się co z rękąsmile
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Bez gipsu 14.11.13, 18:43
      A ile ten gips nosiłaś?
      Zdrowiej Smerfetko.
      • poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 14.11.13, 18:56
        Na nodze trzy tygodnie z ręką jest trochę gorzej bo na pogotowiu zdiagnozowali złamanie kości łódeczkowatejsad Jeśli nie zaczęła się dobrze zrastać to doktor powiedział że następne osiem tygodni gipsie na ręcesad Z tego co czytałam w internecie jest to paskudna kość i nie bardzo chce się zrastaćsad
        No zobaczymy w przeszłą środę co będziesmile
        • tropem_misia1 Re: Bez gipsu 14.11.13, 18:58
          oj, to mało samodzielna byłaś
          trudny okres w życiu
          oby szybko minął
          jeszcze pewnie czeka Cie rehabilitacja
          • czarek_sz Re: Bez gipsu 14.11.13, 19:09
            Dwa razy w życiu miałem gips na ręku. Raz na lewej raz na prawej. Na prawej maszyna obcięła mi palec. Późnym wieczorem, na drugiej zmianie. Zebrałem się i pojechałem z wiszącym na skórce pazurem na pogotowie na Grójecką. Opatrzyli kopnęli w dupę i do domu smile ponad dwa miesiące łapa w gipsie. Ale zarosło się i zagoiło. Zdrowia Smerfetko.
            • poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 14.11.13, 19:44
              Dzięki Czarkusmile
              Misiu ręka boli jak cholera noga też bo jak mogę już chodzić to muszę nadrobić to co przeleżałambig_grin I wcale tak do końca nie jestem jeszcze samodzielnasmile Mam prawą rękę w gipsiesmile A jestem prawo ręcznasad
              • tropem_misia1 Re: Bez gipsu 14.11.13, 20:34
                Zdrowiej smile
                Pomału dojdziesz do stanu przed .....
                • poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 15.11.13, 13:07
                  Mam nadzieje ze tak będzie smile Bo przy moim temperamencie ciężko mi będzie siedzieć długo na jednym miejscubig_grin
                  • rena-ta49 Re: Bez gipsu 15.11.13, 13:15
                    Łamliwość kości może być związana z brakiem wapna,warto zrobić badania.
                    3-m się zdrowo Smerfetko.
                    • poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 15.11.13, 17:21
                      Dzięki Renatkosmile Na pewno zrobię takie badania w moim wieku możliwe że tak właśnie jestsad
                      Pozdrawiamsmile
                      • czarek_sz Re: Bez gipsu 15.11.13, 17:36
                        Dokładnie, zrzeszotnienie kości to nazywają. Jestem przekonany że Smerfetka na to nie zapadła. Po prostu złamała rękę a tu zaraz........... smile
                        • darima_ka Re: Bez gipsu 15.11.13, 17:43
                          Myślę że Renia nie miała niczego złego na myśli.
                          • poranna_smerfetka Re: Bez gipsu 15.11.13, 20:34
                            Czarku mam nadzieje że nie mam nic z kośćmi żadnej osteoporozy czy czegoś tam ale badanie nie zaszkodzismile Zawsze będę spokojniejszabig_grin To tylko badanie , a po za tym sam wiesz że ja jestem pechowa i nie usiedzę na miejscu wiec będę miała pewność że już się tak nie połamięsmile CHYBA big_grin
                            • czarek_sz Re: Bez gipsu 15.11.13, 21:00
                              Ale wiesz, strzeżonego Pan Bóg strzeże smile nie zaniedbuj badań bo nigdy nie wiadomo. Moja Mama zlekceważyła guzka na piersi i piach. Bądź zdrowa Smerfetko smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka