szaramysza9 06.06.05, 12:27 Lub czy któryś sklep zoologiczny sprowadziłby takiego zwierza (a później żywe świerszcze, bo takimi odżywia się tylko;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 06.06.05, 12:29 nie wiem - ale jak juz znajdziesz daj znac - bo ja tez se kcialam kamelełona kupic (tudziez innego wielkiego sympatycznego jaszczura/jaszczuropodobnego zwierza:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 06.06.05, 12:31 A wiesz, że na posiadanie kameleona musisz mieć pozwolenie Prezydenta Miasta??? Może jutro zapytam o zwierza w sklepie na Łokietka;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 06.06.05, 12:35 wiem:) ale ja pasjonuje sie w hodowaniu niedozwolonych, egzotycznych zwierzow :D mam juz: kota (na punkcie zolwi :)), zajoba (na punkcie sieradza ;)) i jeszcze jedno zwierze bez pozwolenia, to Wam nie napisze jakie.. bo naslecie na mnie jakies organy scigania i dostane po dupie ;) ja moge sie dowiedziec kolo vegasa/faraona o ile jeszcze maja tam zoologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
stemary Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 06.06.05, 12:39 maja,mają,tylko przeniosl sie tam gdzie przedtem zabawkowo-papierniczy byl. W srodku nie bylam wiec nie wiem jakimi zwierzakami handluja... Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 06.06.05, 12:41 wiem ze sie przeniesli i wlasnie widzialam napisy ze to sklep wedkarski, wiec moze np zrezygnowali ze zwierzów.. :) stad moja niepewnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
mapi4 Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 07.06.05, 17:23 szaramysza9 napisała: > A wiesz, że na posiadanie kameleona musisz mieć pozwolenie Prezydenta Miasta??? > Może jutro zapytam o zwierza w sklepie na Łokietka;) Nie chodzi chyba o pozwolenie na posiadanie (bo to przecież brzmi jakby chodziło o uzyskanie koncesji), tylko o zarejestrowania zwierzaka... Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 07.06.05, 23:07 O pozwolenie, rejestracja swoją drogą-kameleon ma metrykę. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 21.06.05, 17:30 Mysle ze na specjalne zamowienie to nie byloby problemem w zoologicznym na lokietka albo na jana pawla kolo bazarku. Oprocz tego proponuje sie przejsc do weterynarza Tymienieckiego tam jest tablica ogloszen wiec moze komus sie urodzily kamelełonki małe, wiem że kilka tych zwierzow w sieradzu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Kameleon-czy można kupić w Sieradzu? 21.06.05, 17:43 W wolnej chcwili przejdę się;) dzięki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal 100 pytan do... 24.06.05, 00:59 czy kamelełon polozony na szybie staje sie przezroczysty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: 100 pytan do... 24.06.05, 13:28 > czy kamelełon polozony na szybie staje sie przezroczysty? Raczej będzie taki jak to co jest za szybą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 100 pytan do... 24.06.05, 16:35 oj czepiasz sie szczegolow i cale pytanie traci przez to sĘs ;) Odpowiedz Link Zgłoś