cassani 07.06.05, 11:38 skoro jest najlepsza to ja się spytam o najgorszą. Już sie nie moge doczekać tych pretensyj i oskarżeń. Ja żeby jakoś hucznie rozpocząć mówię : RETKINIA!!!!!!! a teraz - dawać na mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bohumil Retkinia to nie dzielnica IP: *.retsat1.com.pl 07.06.05, 11:45 człowiecze, Retkinia tłumaczę Ci to nie dzielnica, naucz się wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohumil Re: s.o.s IP: *.retsat1.com.pl 07.06.05, 12:08 hmm, widzisz, jeżeli nie wiesz co to jest dzielnica, a co to jest osiedle, nie potrafisz tego zdefiniować, lub definiujesz to inaczej niż ja, to podobnie może być z określeniem "najgorsza". Może nie potrafisz tego zdefiniować, może używasz tego błednie, nie wiedząc zo to oznacza i określasz tym słowem zupełnie coś innego, być może definiujesz to odmiennie niż ja - z tych właśnie powodów dalsza polemika może być nieco utrudniona ewentualnie całkowicie niemożliwa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: s.o.s 07.06.05, 12:11 zarzegnajmy wszystkie spory- dzielnica: POLESIE, osiedle: RETKINIA. Ktoś jest strasznie małostkowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: s.o.s 07.06.05, 14:04 zarzegnajmy wszystkie spory i ustalmy ze każdy z IQ powyżej 30 zrozumiał o co michodziło. A kolega krytykant na pewno pracuje w jakims urzędzie - tam lubią takie "zdecydowane róznice" w nazewnictwie Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: s.o.s 07.06.05, 14:18 cassani napisał: > zarzegnajmy wszystkie spory i ustalmy ze każdy z IQ powyżej 30 zrozumiał o co > michodziło. A kolega krytykant na pewno pracuje w jakims urzędzie - tam lubią > takie "zdecydowane róznice" w nazewnictwie No i w "zażegnajmy" błąd zrobiłeś. Nie, żebym się czepiał, to tylko tak, dla uzupełnienia *chowa się za węgłem" Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: s.o.s 07.06.05, 15:11 daj spokój - od kiedy zaczęły się te komputery to najpierw oduczyłem sie pisać ręcznie, od kiedy w Wordzie jest autokorekta - efekty witać powyżej, jak wprowadzą symulatory mowy to pewnie zacznę seplenić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohumil Re: s.o.s IP: *.retsat1.com.pl 07.06.05, 15:43 a to widocznie, to Ty byłeś wczoraj w moim urzędzie. Przyszedł taki - ani "bee" ani "mee", podpisać się nie umiał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: s.o.s 07.06.05, 14:01 ja pie.. - byłem w takim błędzie ze po prostu chyba nie powinienem siadac przy kompie niegdy więcej w życiu. ale cieszę sie że znalazł sie ktoś tak skrupulatny i mi mój błąd wyjaśnił. Ale poza tym to uważam - że wszyscy inni - oczywiście poza Tobą - zrozumieli o co mi chodziło. Myślę że nasza dalsza korespondencja jest nieco ewentualnie całkowicie utrudniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohumil Re: s.o.s IP: *.retsat1.com.pl 07.06.05, 14:28 Do błędu nie potrafimy się przyznać...? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: s.o.s 07.06.05, 15:09 bosze - ty mnie chcesz wykończyć - ja sie przyznaje dow wszystkich błędów - przecie przez to że napisałem dzielnica a nie osiedle to nikt nic nie zrozumiał i ludzie w amoku odpowiadają. LUDZIE OPAMIETAJCIE SIĘ!!! GŁOSUJECIE NA ŹLE ZADANE PYTANIE!!!! Uff - wystarczy samokrytyki??? I na koniec powiedz szczerze - jakby sie Ciebie zpytał jaki przyjezdny : "Panie, jak dojechać na dzielnicę Retkinię" - to chyba byś go w ryj zdzielił - nie?? PS. Stary - jestem na 99% sure że pracujesz w jakimś urzędzie - tam najlepiej rozróżniaja takie "smaczki" w nazewnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: s.o.s IP: *.pfron.org.pl / 217.153.44.* 04.11.05, 13:47 odezwał się prywaciarz co uważa się za lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 11:47 RETKINIA! Nie lubię skubanej. A nawiązując do wątku o normalnych, zwykłych dziewczynach... to podobno tam wciaga i wywala człowieka na drugą stronę. W okolicach cmentarza, jeśli dobrze pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: :P 07.06.05, 13:13 bardzo mi przykro, ale Retkinia jest na Polesiu! :skoro juz sie czepiamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: :P 07.06.05, 14:03 tak, tak - gwoli ścisłości - lepiej tu uważac z takimi rzezcami bo tu krąży pewien-strasznie-dokładny-księgowy-co-to-pilnuje-by-społeczeństwo-odróżniało- słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: :P IP: 212.191.37.* 07.06.05, 15:32 A co w tym zlego? Mylisz pojecia, to badz wdzieczny, ze cie ktos poprawia. W Lodzi jest PIEC dzielnic. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: :P 07.06.05, 15:37 przeciez złożyłem samokrytykę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=24871111&a=24883584 ale Ci powiem tak - to kocham w Polakach. Nie odpowiedziec na pytanie, ale przynajmniej sie przyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: :P IP: 212.191.37.* 07.06.05, 15:44 nie jestem polakiem - kochasz mnie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: :P IP: 212.191.37.* 07.06.05, 15:54 Pamietaj, ze to tylko Internet. Jesli masz halucynacje, to porozmawiaj z terapeuta. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: :P 07.06.05, 15:55 teraz to sie przecie spale ze wstydu. zapomniałem że to interwał. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 14:15 oj cassani, cassani.... a czemu to taki ranking robić?? zaraz się tu zaroi od wzajemnych uwag i epitetów... zobaczysz! ja tam uwazam, że jeśli chodzi o dzielnice to rzecz jasna Bałuty górą! a osiedla są ładne i na Bałutach i na Widzewie i na Polesiu.. nawet na Górnej bywa ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzielnicowy Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.ericsson.net 07.06.05, 14:27 Dobrze, dobrze, niech robi! Dzielnica/osiedle - niby jest roznica, ale dobrze wiemy, co ktos ma na mysli mowiac "Retkinia". Wg mnie najgorsze: - Baluty, scislej okolice Franciszkanskiej a takze Rynku B., Lagiewnickiej i dalej na polnoc - Retkinia Ale szczerze mowiac to pod wzgledem estetyki wszystkie blokowiska z lat 60,70,80-tych wpisalbym na taka liste. I to w calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 14:28 "Bałuty dalej na północ" są najgorsze???? Ty chyba tam nigdy nie byłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 15:06 Enonka - ugryź go bo nam Bałuty obraża!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka możesz 07.06.05, 15:24 dawaj, szprota! huzia na józia co bałut nie szanuje!!!! no! i żeby mi to było ostatni raz! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: możesz 07.06.05, 15:31 na józia?? o wyprawszam - józio jest w porządku!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota dobra 07.06.05, 15:41 ty niedobry, ty źle!!!!* -- * inwektywa użyta swego czasu przez bodaj Wietnamczyka zmuszonego do studiów w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: a ja mogę? 07.06.05, 15:28 ukąś go przecie! co to tu - jakies towarzystwo adoracji Bałutów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr skrópulatny Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.mnc.pl 09.11.05, 18:30 > Enonka - ugryź go bo nam Bałuty obraża!!!! Baluty to przeca osiedle, a mowa jest o dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.p.lodz.pl 07.06.05, 15:09 > - Baluty, scislej okolice Franciszkanskiej a takze Rynku B., Lagiewnickiej i > dalej na polnoc Ha ha ha. Rozumiem ze najgorsza dzielnica lodzi jest julianow i okolice? Dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.lublin.mm.pl 08.06.05, 12:39 o, pardą,panie władzo - istnieje przecudny LSM w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 14:57 evonka napisała: > a czemu to taki ranking robić?? Bo to typowo polskie - dzielić zamiast łączyć. Poza tym co znaczy najgorsza? Najbardziej niebezpieczna? Najbrzydsza? Najnudniejsza? Najbrudniejsza? Najbardziej snobistyczna? Najbardziej gejowska? Najbardziej homofobiczna? Najnieszczęśliwsza? Najbardziej łatwopalna? Najadłem się czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 15:06 ta odpowiedź ma za zadanie dzielić czy łączyć?? tak szczerze?? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 15:25 cassani napisał: > ta odpowiedź ma za zadanie dzielić czy łączyć?? tak szczerze?? Ma za zadanie łączyć ze sobą i maksymalnie skondensować minuty i godziny dzielące mnie od pójścia do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 15:05 no ranking, ranking - przeciem chciał dobrze - myślałem że mnie jakis Retkiniarz dopadnie zara - a mi sie jakis pacjent z urzędową przemową o róznicy między osiedlem i dzielnicą! Chciałem dobrze - jak obiadki Waćpanny kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 15:11 ktos tu rano lewą nóżką wstał, albo obce jest mu poczucie humoru i czasami nie umie przymknąc oczka tylko się czepia... jesli ktoś chce się wyładowac to prosze nie na forum, tylko niech na Retkinie jedzie, i próbując zrobic tam porządek, sobie ulży. Podaję też drugą LOKALIZACJĘ- Limanka:) A Limanka to osiedle, czy dzielnica?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 15:14 Limanka to nie wiem - ale limonka - kwaśne palce lizać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera_ja Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.ericsson.net 08.06.05, 12:24 Zoofilow Balamuty Hooljanow Red-kinia (czerwoni!!!) Oblesie Bzdurna Ch*jny (sorry, cenzura) Szydzew Smoki (albo Zwloki) Smrodmiescie Dabrowar cos pominalem ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.devs.futuro.pl 10.11.05, 12:43 i Sradogoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: 212.191.37.* 07.06.05, 15:34 > A Limanka to osiedle, czy dzielnica?:) Ohohoho, za nazwanie Limanki osiedlem to mozna w pysk dostac na rzeczonym terenie :> Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: najgorsza dzielnica Łodzi 07.06.05, 15:52 ryzyk fizyk:) a może Rydzyk fizyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:23 e tam! mieszkam koło limanki i porównójac z więckowskim i okolicami Kopra kochanego to to jest nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś z Łodzi Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:06 W naszym mieście nie ma najgorszej dzielnicy. Wszystkie są ok, tylko jedne mają to coś, a innym tego brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No ?? Re: najgorsza dzielnica Łodzi IP: *.toya.net.pl 04.11.05, 10:08 jesteś cassani typowym prowokatorem , który pisze tylko po to aby zaistnieć na forum Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy No właśnie, Casanni, kto??? 04.11.05, 13:52 Pan pisze, Pani pisze. Spoleczenstwo. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś