Dodaj do ulubionych

Doradca Finansowy Expander

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:52
Chce skonsolidowac kredyty w tej firmie . Czy korzystniej jest brac we
frankach szwajcarskich ( mniejsza rata , ale kurs zmienny ) , czy w PLN
wieksza rata ? Bardzo prosze Panstwa o opinie o firmie , jak rowniez o
rade .
Obserwuj wątek
    • Gość: molly Re: Doradca Finansowy Expander IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:55
      Zdecydowanie CHF. Różnica jest tak duża na racie że nawet jeżeli kurs franka
      wzrośnie to i tak nie będziesz miał raty tak wysokiej jak w PLN. Poza tym w
      każdym momencie można zapewne kredyt przewalutować.
      Pozdrawiam
      M.
      • Gość: znow ja Re: Doradca Finansowy Expander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:25
        Molly , bardzo dziekuje , o samej firmie cos wiesz ?
        • Gość: molly Re: Doradca Finansowy Expander IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:49
          Expander to agencja multikredytowa. Oni maja ofertę kilku banków i wybierają
          (przynajmniej teoretycznie) najlepsza dla danego Klienta. Miałam kiedys kontakt
          z takowym doradcą i niestety nie przedstawił mi najkorzystniejszej oferty, ale
          wspołczuję mu-miał pecha, bo sama jestem pracownikiem bankowym i zajmuje się
          kredytami:)
          Kredyty konsolidacyjne to stosunkowo nowość, i nie wszystkie banki się w
          nie"bawią".
          Pozdrawiam ponownie
          M.
          • Gość: znowu ja Re: Doradca Finansowy Expander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:05
            Molly, milo bylo Cie poznac. Duzo slonecznych i milych dni zycze .
            • Gość: molly Re: Doradca Finansowy Expander IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:09
              Dziękuję.
              Tobie powodzenia życzę.
              pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka