Gość: Wstyd, pano poseł IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 21:26 PO próbuje uczyć wszystkich polityków moralności a samo jeździ po alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: steffan pani Iwono... HEHEHE! IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 21:41 i co, nie jesteśmy tacy "święci", hmmm? szukała dobrego miejsca żeby się zatrzymać? w szoku? i musiał kierowca TIRa jej "pomóc"? HEHEHE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivon37 i co - Wyborcza nie da tego na czołówkę??! IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 00:15 przecież miała 0,24. uciekała. a taka niby obrończyni prawości. SKANDAL! co - sympatyjki?... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurysta TO KONIEC ! Pani poseł dziekujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:12 Opinię inną niż pani poseł ma w tej sprawie czterech świadków zdarzenia. To chyba wystarczy aby odebrać imunitet i przygotować akt oskarżenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg obużające IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 21:41 PO nie powinna jej pozwolić kandydować. Wstyd żę mamy takich posłów w Łodzi. I jeszcze ta próba ucieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 22:10 Pani uczy moralnośći?? Nici z ministerstwa, mam nadzieje ze zawiesimy Cię w partii. NIe wyobrażam sobie zebyś mogła nas reprezentować na listach Platformy Obywatelskiej. Chociarz byś się przyznała, a nie kłamiesz jak ci gó..arze z samobrony. Czekam na to że sama zawiesisz członkostwo w partii jeśli tego nie zrobisz wystąpimy całym kołem z widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaasioo Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 10.06.05, 01:14 Myślę, że nie tylko w kole Widzew są ludzie, którzy od dawna widzą, że pewne osoby z łódzkiej PO powinny (wraz ze świtą) już dawno odejść. A to zdarzenie tylko potwierdza taie opinie. Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
iwmagdamac Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 10.06.05, 01:47 jest jeszcze stara sprawa Pani Iwony pisujacej antysemickie kawalki w Glosie Robotniczym po marcu '68, sprawa zaginionych pieniedzy w Forum Obywatelskim Nowa Lodz... nieplacenie skladek, takie drobiazgi. Kto pamieta ze spotkan Wojewodzkiego Komitetu Obywatelskiego w 1989 jak Pani Iwona serwilistycznie odnosila sie do Marka Edelmana a potem juz w PO co o nim opowiadala.... ten sie nie dziwi Jej powypadkowej pomrocznosci. Jej Hipokryzja Pani Posel z Lodzi ... Jesli taki numer ujdzie Pani Iwonie znow na sucho to znaczy, ze Pani Profesor Gilowskiej ktos po prostu na Platformie nie lubil... A tej Pani akurat zaluje i to bardzo choc dura lex sed lex. Platforma to nie tratwa ratunkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.lodz.mm.pl 09.06.05, 23:17 Niezłe kieliszki mają ci posłowie. Następnego dnia po wypiciu jednego, jeszcze są na bani. Jak u ruskich. Ciekawe czy poselska szklanka ma pojemność wiadra? Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 09.06.05, 23:29 Ojej, chyba ktoś źle wkleił ten wątek na forum ogólne zamiast na politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 09.06.05, 23:58 " Wykrzykując wtargnął do mojego samochodu i wyrwał kluczyki ze stacyjki." Też bym tak zrobił jakbym poczuł alkohol Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 10.06.05, 08:30 zacytowałem z artykułu w GW Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 10.06.05, 08:32 W tle materiałów w TVP3 wyraźnie słychać głos kierowcy ciężarówki - "pani była pijana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliniący się stary Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 21:47 ja jak czuję alkohol to idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAPTor No to lampka koniaku, i siup za kółko IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 00:31 Brawo, Pani postawa godna jest posła. A cóż za błyskotliwe wytłumaczenie. Ile tych "lampek koniaku" trzeba było "wydoić", żeby na drugi dzień mieć 0,24 promila? P.S. Kurcze, znów czuję jakiś bliski związek między słowami posłem i osłem, ale to chyba przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Wstyd i tyle !!! IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:57 U nas we Wrocławiu taki nr by nie przeszedł. Wstyd dla Sejmu, dla PO i posłanki z bożej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Egmont Totalny brak klasy, arogancja, i tchórzostwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 01:17 Mierność, mierność nad miernościami Pani poseł... Są Posły i osły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutturo Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:11 Czas już może dołączyć do kol. Gilowskiej.ą tak na marginesie, to dobrze, że to wszystko dzieje się przed wyborami, będzie można zweryfikować dotychczasowe preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: a tutaj jest wiecej w tej sprawie.... 10.06.05, 12:24 czego nie ma u innych....:) www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2005061010 Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: a tutaj jest wiecej w tej sprawie.... 10.06.05, 13:11 wczoraj promile po godzinie, dzisiaj miligramy po wypadku, mieszają, mieszają ciagle. -- Protz Skargi i wnioski składać na: GG - 2186383 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.prokom.pl 10.06.05, 13:42 Ona i tak nie będzie się wstydzić. Niektórzy starsi pamiętają ją z czasów głebokiej komuny. Wtedy też nie miała wstydu ..... Zwłaszcza potem jak grała rolę wielkiej opozycjonistki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: 212.191.68.* 10.06.05, 15:01 Bardzo łatwo oceniać w ten sposób, ale co się naprawdę stało? kto ucierpiał? Kolizje sie zdarzają, posłanka chyba nie unikała odpowiedzialności ani nie chroniła się za immunitetem, więc spokojnie, poczekajmy na rozwój wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: 212.191.68.* 10.06.05, 15:03 i czy cała uwaga mediów jest adekwatna do sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaasiooo Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: 212.191.68.* 10.06.05, 15:05 i o co cała awantura? do czego to ma doprowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
jaasioo Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 10.06.05, 21:07 I co się pode mnie podszywasz palancie? Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomashek Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: 212.191.68.* 10.06.05, 15:09 dziennikarze muszą jakoś zarobić i łapią każdą sensację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka dużo nienawiści i stroniczości w wielu listach IP: 212.191.68.* 10.06.05, 15:11 czy to jest model społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Prawdziwa gratka to kiedy potknie sie uczciwy IP: 212.191.68.* 10.06.05, 15:12 wtedy wszyscy na niego skaczą Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Prawdziwa gratka to kiedy potknie sie uczciwy 10.06.05, 16:14 Moglbys dla przyzwoitosci chociaz IP sobie zmieniac heh Dzierżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosnik koniaku Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.06.05, 15:49 plącze się w zeznaniach raz twierdzi, że wypila tylko jeden koniak raz, że nic nie piła. Widzieliście gdzieś taki koniak ktory 12 godzin po spozyciu jednego kieliszka daje 0,24 pomila we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
szubkare Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 10.06.05, 18:14 Pani posel ma problemy z trawieniem i dlatego po 24 godzinach od wypicia lampki koniaku ma nadal 0.24.Mysle ze powinna isc do lekarza. A tak powaznie, o klopotach z nalogiem wiedza wszyscy w jej otoczeniu.Od lat pije,bo lubi.Mam nadzieje ze Donald nie cofnie swoich slow i zakonczy haniebna kariere antysemitki, karierowiczki, sprzedawczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
jaasioo PO - pozbądź się tej kobiety 10.06.05, 21:12 To wstyd - poseł powinien być wzorem, a nie jeździć po pijaku, albo balansowac na granicy! Poza tym intelektualnie też wstyd mieć kogoś takiego jak pani poseł na liście wyborczej. Ostatnio w radiu Eska znowu pani poseł twierdziła, że Lublinek to sprawa gminy i nie należy męczyć posłów, żeby naciskali na rząd w sprawie dotacji dla Lublinka, bo to nie sprawa posłów. Ja się zatem pytam, czy ta kobieta wie, że reprezentuje ten region? Czy to do niej dociera? Albo niech PO ją skreśli, albo nie głosujmy na PO!!! Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.4web.pl 10.06.05, 18:17 Owszem u polowy rasy azjatyckiej jest to możliwe, jak również w pojedynczych przypadkach Europejczyków. Nie mają enzumu odpowiedzialnego za szybkie pozbywanie się i przetrawienie alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.lnet.pl 10.06.05, 21:43 Nie mogę już słuchać tych idiotów! "Był pijany! stwierdzono u niego 0.4 promila", "Prowadziła po pijaku! Miała 0.24 promila!" W takim razie w Norwegii,w Belgii,w Hiszpani,w Niemczech, we Francji itd. jeżdżą uwaleni, bo tam dopuszcza się 0.5 promila, a we Włoszech, Irlandii,Szwajcarii,Wielkiej Brytani chyba nie wiedzą, jak się nazywają, ponieważ mogą mieć nawet do 0.8 promila.To skandal!!! Porządna jest Rosja,Rumunia - tam trzeba mieć 0.0 promila. Puknijcie się w głowę abstynenci! Odpowiedz Link Zgłoś
jaasioo Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki 10.06.05, 22:00 Sam się puknij. Tu jest Polska i obowiązuje 0,2 promila, a nie 0,2 i troszeczkę dla posłów. Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: Kolizja drogowa łódzkiej posłanki IP: *.lnet.pl 10.06.05, 22:27 U nas jest się pijanym już od 0.2 a w Rosji powyżej 0.0. Reszta ma mocniejsze głowy? Oj Jasiu, Jasiu. Nie na darmo mówi się żeś głupi Jasioo /oo - czytaj- u/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTEK Jaki FINAŁ tej sprawy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:14 ŁEB JUZ ZOSTAŁ UKRĘCONY W TEJ SPRAWIE CZY POSTĘPOWANIE SIĘ TOCZY ? Odpowiedz Link Zgłoś