sh4rky 13.06.05, 15:56 wczoraj oddałem kał 2 razy, śmierdziało mi spod lewej pachy, ale się wykompałem. Obejrzałem film, beknąłem i zasnąłem. [To tak w ramach protest-songu przeciwko zakładaniu debilnych tematów...] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiassss Re: wrzody mi się przez was porobiły, 13.06.05, 18:36 Nie zapominaj o pierdzeniu. Jak będziesz wstrzymywał to ci przejdzie do głowy i będziesz miał posrane myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: sprawdż imbecylu 13.06.05, 19:37 pisownię wyrazu 'baden' (piszę po niemiecku by tłukowi nie ulatwiać zadania;-)) - zanim zaczniesz sobie wąchać smród spod pach i postanowisz isc się KOMPAC;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: sprawdż imbecylu 13.06.05, 21:42 imbecyla to sobie w rodzince poszukaj debilu nieomylny (new fight? border team? :D) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: sprawdż imbecylu 13.06.05, 22:15 nie przeginaj, dymu dawno nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzminin Re: sprawdż imbecylu 14.06.05, 03:31 rekin dawno cię nikt nie zgnoił.???? he Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: sprawdż imbecylu 14.06.05, 04:12 ta, ostatnio oprawiał kolegę rekina the border's team. T ty z której jesteś bandy wieśmininie? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: sprawdż imbecylu 20.09.05, 22:28 Po co dyskutujesz? Krzysiuuuuuu <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m protest song przeciw ortografii czepiania się 13.06.05, 23:05 Życiorys Urodził się w Wielkiej Brytanii jako syn duchownego anglikańskiego i wnuczki admirała Horacego Nelsona. W latach 1876 - 1910 najpierw jako zwykły żołnierz, a później generał armii brytyjskiej działał w czynnej służbie wojskowej w Anglii, Indiach, Afganistanie i Afryce Południowej. Odnosił także sukcesy dziennikarskie, literackie i plastyczne. W czasie służby w Indiach od 1884 roku, stosował nowe, własne metody szkolenia żołnierzy, w których znaczną uwagę przywiązywał do indywidualnego wyszkolenia, wyrabiania samodzielności i zaradności. Pracował również w brytyjskim wywiadzie w wielu krajach Europy. W wojnie przeciwko Burom wsławił się obroną miasta Mafeking (1899 - 1900), obleganego przez ponad 7 miesięcy przez Burów, gdzie utworzono oddział chłopców do służby pomocniczej (łącznikowej, wartowniczej). Próba ta uświadomiła Bi-Pi możliwość powierzenia młodszym chłopcom odpowiedzialnych zadań pod warunkiem poważnego ich traktowania. Po powrocie do Wielkiej Brytanii w 1902 roku Bi-Pi stwierdził, że jego książka, "Aids to scouting" (Wskazówki do wywiadów) przeznaczona dla żołnierzy zainteresowała organizacje młodzieżowe. Od 1903 roku był generalnym inspektorem kawalerii brytyjskiej. W celu lepszego dostosowania myśli zawartych w tej pracy do poziomu dzieci i młodzieży Bi-Pi zorganizował w 1907 roku obóz doświadczalny dla chłopców na wyspie Browns'a, gdzie wypróbował swe metody, m.in. wprowadzenie systemu zastępowego, wynikłego z obserwacji rodzin wielodzietnych, gdzie starszy brat opiekował się skutecznie grupą młodszego rodzeństwa. Wtedy poświęcił się wychowaniu młodzieży, mającemu na celu wyrwanie młodych chłopców z zadymionych, uprzemysłowionych miast, bezpośrednie zetknięcie z przyrodą, a przez to ich uzdrowienie psychiczne i moralne, wychowanie dobrych, patriotycznie nastawionych obywateli za pomocą przemyślanych gier z ukierunkowaną treścią. Robert Baden-Powell założyciel skautinguW 1908 roku wydał klasyczny podręcznik skautingu "Scouting for Boys" ("Skauting dla chłopców"). Zainteresowanie, z jakim spotkała się książka, spowodowało, iż Bi-Pi w 1910 roku zrezygnował ze służby wojskowej i całkowicie poświęcił skautingowi, w tymże roku organizacja skautowa w Wielkiej Brytanii liczyła 100 tys. członków. Według Bi-Pi skauting powinien być szkołą wychowania obywatelskiego w kontakcie z przyrodą, powinien uzupełniać naturalne luki wychowania szkolnego przez rozwijanie charakteru, zdrowia i sprawności jednostki oraz jej wartości społecznej w codziennej służbie. Wskazując na źródła idei skautowej Bi-Pi przyznawał, że zawarł w niej nie tylko własne pomysły, ale wzorował się także na zwyczajach różnych narodów i ludów jak Japończycy, Indianie. Wykorzystał koncepcje filozofów i uczonych, a nawet reguły średniowiecznych zakonów. Ruch skautek - dziewcząt został założony w 1909 roku. Robert Baden-Powell uważał, że ruch skautek powinien być prowadzony przez kobiety i dlatego w 1910 poprosił o pomoc swoją siostrę Agnes, później dołączyła się żona Bi-Pi, Lady Olave Baden Powell. W 1920 roku na pierwszym Jamboree Bi-Pi został wybrany na Naczelnego Skauta Świata. W 1912 roku ożenił się z Olave St. Clair Soames, również działaczką skautową, wybraną w 1930 roku na Naczelną Skautkę Świata. Po osiągnięciu wieku emerytalnego zajmował się organizowaniem i szkoleniem armii terytorialnej w Wielkiej Brytanii. Za pracę skautową otrzymał tytuł lorda - barona of Gilwell, a w posiadłości Gilwell Park został zorganizowany międzynarodowy ośrodek skautowy. Bi-Pi był odznaczony wieloma najwyższymi odznaczeniami brytyjskimi i innych krajów, w tym Krzyżem Komandorskim z Gwiazdą Orderu "Polonia Restituta". W 1939 roku wyjechał na leczenie do Kenii, gdzie zmarł 8 stycznia 1941 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: sprawdż imbecylu 22.06.05, 15:25 a co Ty sie czepiasz? moim zdaniem to bylo zamierzone.. z igly widly robicie.. co za narod :( Odpowiedz Link Zgłoś
magda1006 Re: wrzody mi się przez was porobiły, 13.06.05, 20:35 co sie z Wami dzieje?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: wrzody mi się przez was porobiły, 13.06.05, 23:01 a film pod jakim był tytułem? rozumiem twój protest i nawet smieszne to było, tylko czy mógłbyś w ramach protestu napisać co jakis czas niedebilny wątek? byłoby z pozytkiem moze, a w tej formie nic to nie zmienia p.s. zaraz kazdy z userów jakis protest song zamiesci, przez chwilę będzie smiesznie,a potem nuda,az do protest songów serii kolejnej Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: wrzody mi się przez was porobiły, 14.06.05, 07:11 Widzę, że do forum wdarła się rutyna. Nie możecie wytrzymać bez wrzucania i czepiania się. Teraz pisownia jest dla was świetnym powodem. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 14.06.05, 08:56 sylwiass: surfuję sobie po roznych forach internetowych nie od dziś i byki ortograficzne wytykam zawsze, niezależnie od mojego osobistego stosunku do danej osoby;-) Bo to świadczy o niechlujstwie, nieuctwie w mlodości, a obecnie o wtórnym analfabetyzmie. To tak, jakby tłuk poszedł na spotkanie w sprawie pracy w dziurawych skarpetkach , rozprutych w kroku rybaczkach i .... z dolatującym smrodem spod pach, hehehe;-)) Rekin - a jak tam u ciebie z wlosami pod pachą? Masz proste, czy skrętne? Czarne, czy rude? Bo jezeli, dajmy na to, masz proste - to jest prosta recepta na redukcję smrodu, który na nich zalega: Musisz codziennie o godz. 4.30 rano wycierać sobie pachy bawełnianą ściereczką, ale koniecznie nasączoną preparatem samochodowym WD-40:-) Rezultat gwarantowany, sam wyprobowalem!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 14.06.05, 09:45 zodiak - krótkie, proste, czarne. U mnie mydło + związek h2o wystarcza. P. S. Rzucaj kamień tylko jeśli jesteś bez grzechu ;) Amen. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 14.06.05, 09:48 "surfuję sobie po roznych forach internetowych nie od dziś i byki ortograficzne wytykam zawsze" - jezeli robisz to w ten sposób, że wyzywasz ludzi od tłuków to chyba masz coś z głową. A jakie masz podejście do dysortografów? Zapewne napiszesz: "tłuki od urodzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 14.06.05, 10:35 Z glową u mnie wszystko w porządusiu kobieto, zresztą nie tylko z głową, hehe (w tym momencie mam zbereźne myśli, gdy myślę o popoludniowym spotkaniu z moją kobietą;-)) Napisał imbecylowaty post z imbecylowatym błędem (a dysortografem to on nie jest kobiecino) to i został tak określony;-) Proste. I nie wiedzę w tym nic niestosownego. Zresztą rekinek, jak widać, nie obraził się zbytnio - zapewne dlatego, iż tu na tym forum już nie raz sam zapracowywal sobie na dosadniejsze określenia;-) Albo nie pojął ironii mojej wypowiedzi - i tu okreslenie 'tłuk' jest chyba adekwatne, nieprawdaż Sylwusiu?;- PS - Dysortografia to choroba i jest to zupelnie inna sprawa, niż niechlujstwo w pisaniu. I zareczam Ci, że żadnego dyslektyka, czy dysgrafa nie określiłbym mianem 'tluk' z powodu błędów ortograficznych. -- this is the zodiac speaking;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 14.06.05, 22:10 ciekawy problem, fajnie ze to tępisz,tylko czy sposób jest własciwy mam wątpliwosci, co się stało z twoim językiem? tępisz ortografię posługując się meliniarskimi zwrotami? no chyba sam w to nie wierzysz? a wracając do problemu to jest poważny, ilosc ortograficznych(zeby tylko )błędów powoduje wtórny analfabetyzm moim zdaniem, w czasach licealnych robiłem srednio 1 błąd w dyktandzie[:)] po około roku,od czasu gdy zacząłem więcej czytać fora internetowe, mam problemy z wieloma prostymi wyrazami, albo jakos wytępi się to zjawisko, albo ortografia przestanie istnieć wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 14.06.05, 22:51 zodiak ty tłókó nikty nje popełniłęź błendó ortokrawiczneko rze tag tempirz jnnyh? uff z trudem mi to przyszło ale musiałem, mam nadzieje że teraz zodiaku-tłuku skręcasz się z boleści czytając tego posta! :D Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 15.06.05, 12:35 nie było tak źle ze zrozumieniem :) dlaczego? - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=23919422&a=24037564 Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 15.06.05, 22:17 WSPANIAŁY i NIEOMYLNY WJEDŹMI twierdzi chyba jednak że było :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzminin Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 16.06.05, 01:38 na przyjemność to trzeba sobie zasłuzyć ale skoro jesteś gejem to .... ci w .... Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 16.06.05, 02:22 ... odpisał gajowy Marucha. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 17.06.05, 00:03 Po czym wnioskujesz? Swój swojego pozna? Ja homo nie jestem ale jeśli lubisz jak poszerzają ci zwieracz to moge pogooglować i znaleźć ci w okolicy jakiegoś chłopaczka o podobnych zainteresowaniach... do u want some? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzminin Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 17.06.05, 04:20 ta ta zamelduj to końiowi na helu. swoje wiem juz nie musisz sie tłumaczyć..lepiej wypłacz się przyjacielowi w mankiet albo na klate...heheh Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 17.06.05, 20:41 a co to jest końi? no dobra przecież nie będe się z debilem kłócił, ja dla ciebie jestem gejem, ty dla mnie zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak o moderacji 17.06.05, 21:55 kolega nasz szanowny W... wyzywa mnie od perdyli na forum o moderacji. Nawet szkoda mu było mnie w lampę bombnąc, żeby mi nie popsuć fryzurki. Ach, te brutale... A tak bym chciał dostać... Taką piąchą... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: o moderacji 17.06.05, 23:56 wiesz co ? nie wiem dlaczego odpowiadasz na wyszukane posty wiedziminina? podjudzasz tylko. a małe pieski podjudzać nie sztuka. wygląda to z boku ,jakby te obelgi cię również bawiły. jesli tak ,to podjudzaj po za forum Odpowiedz Link Zgłoś
48xmax1 Re: o moderacji 24.06.05, 14:56 Serdecznie wspolczuje ale to nie jest forum ZDROWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: o moderacji 27.06.05, 18:04 Straszne! To może stworze temat o tym kto ma dzisiaj imieniny, pewnie wtedy będziecie się cieszyć! SIC! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 20.09.05, 22:31 I nawet nie czujesz kiedy rymujesz <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 20.09.05, 22:30 Ależ Ty słowa znasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: o bykach ortograficznych i smrodzie spod pach 20.09.05, 22:29 Że też Ci się chciało tak wyodrębniać błędy - Jestem pod wrażeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś