Dodaj do ulubionych

ciesze sie....

IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:27
....ze wreszcie ludzie wzieli sie za podworka na pietrynie, zobaczcie na
kazdym prawie cos sie dzieje, ciesze sie ze wiele kamienic poza pietrynas
jest remontowanych. I ciesze sie z tego co dzieje sie na drogach, odkad zyje
nie widzialem w Lodzi tylu tak szybko i sprawnie robionych remontow w naszym
CITY :-))))
Obserwuj wątek
    • geograf Re: ciesze sie.... 26.07.02, 17:33
      czy mówisz serio, czy ironicznie??:))
      przperaszam, ale na serio nie wiem:)

P.S. Ja się ciesze, że w ogóle jakoś drgnęły remonty w całym mieście...i ta remontowana kamienica przy Kilińskiego...ech...jestem optymistą:)
      • Gość: marcin_ Re: ciesze sie.... IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:35
        absolutnie serio !!, a nie jestem juz najmlodszy !! :-)) Zreszta nie trzeba
        wiele zeby zobaczyc ile jest nowego asfaltu w Lodzi przez ostatnie 2-3 lata, a
        ten rok jest naprawde ostry. reszta to tez nie ironia wystarczy zobaczyc
        • Gość: marcin_ Re: ciesze sie.... IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:37
          bylem ostatnio to tu to tam, np Poznan, Warsaw , nie jestem specjalista ale na
          oko to wyglada to chyba gozej niz u nas a na pewno nie lepiej
        • geograf Re: ciesze sie.... 26.07.02, 17:38
          ja sie rowniez cieszę, ze tyle torów wymienionoe w tym roku :) (tylko żałuję, że na Północnej poszerzają jezdnię..:((

Ech...ALE ŁÓDŹ PIĘKNIEJE:))
          • Gość: marcin_ ktos ma cos do pow. na ten temat? no txt IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 11:23
            • yavorius Re: ktos ma cos do pow. na ten temat? no txt 27.07.02, 11:24
              Nie powiem nic bez adwokata :)
              • kpiarz Re: ktos ma cos do pow. na ten temat? no txt 27.07.02, 11:33
                A ja powiem. Uważam, jest tak jak powinno być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka