kropka. 31.07.02, 19:18 Poczytajcie i zobaczcie. Cholera, co jak co, ale Kraków to mógłby Pan Bóg oszczędzić! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=2590931 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaprim Re: Gradobicie w Krakowie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 31.07.02, 19:29 Pan Bóg- starszy człowiek- WIE, CO ROBI ! Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Gradobicie w Krakowie 31.07.02, 19:43 właśnie.. może przetrzepało te wiszace wszędzie reklamy, którymi są obwieszone wszystkie kamienice (takie miałem wrażenie jak tam ostatnio byłem) pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gradobicie w Krakowie 31.07.02, 22:52 vladip napisał: > właśnie.. może przetrzepało te wiszace wszędzie reklamy, którymi są obwieszone > wszystkie kamienice (takie miałem wrażenie jak tam ostatnio byłem) to sa reklamy sponsorow remontu. byla w Krakowie dluga debata, czy mozna tak obwieszac budynki, zeby miec na remont i ostatecznie sie zdecydowano. teraz reklamy pokrywaja wieksza czesc sukiennic (bo zerwana pewnie odtworza) i kilku innych budynkow - moze niektorych to razi, ale jest potrzebne, jesli remonty maja przebiegac sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gradobicie w Krakowie / poprawka 31.07.02, 23:08 mikolaj7 napisał: >(bo zerwana pewnie > odtworza) jednak zdejma wsyztskie, jak podano w trojce... wg mnie bezsensowne dzialanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Gradobicie w Krakowie / poprawka IP: *.p.lodz.pl 01.08.02, 01:06 Ciekawe - znowu Pan Bog zaryczal szyderczym smiechem. Oczywiscie jestesmy przeciwko wieszaniu tych okropnych reklam. Poniewaz w miastach stale sie remontuje jakies wazne zabytki - to one maja stale wisiec tu i owdzie? To tych najwazniejszych nie mozna wyremontowac z publicznych pieniedzy, a dotacje przeznaczyc na jakies poboczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Gradobicie w Krakowie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 31.07.02, 19:44 Myslac, ze sobie Krakowianie zartuja- sama w poprzednim watku pofiglowalam- mea culpa! Ale w ramach ekspiacji na pocieszenie powiem, ze maszkarony z Sukiennic nie są oryginalne. Zostaly odtworzone, gdyz stan oryginalnych byl oplakany. Korozja kamienia wynikajaca z zanieczyszczenia powietrza. Jeszcze kilka lat temu oryginaly staly na pierwszym pietrze -niedostepnego w tej czesci dla turystów- budynku klasztoru pocysterskiego Św. Katarzyny na krakowskim Kazimierzu Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gradobicie w Krakowie 02.08.02, 18:03 kurcze! widzialam zdjecia z krakowa: wyglada to tragiczne i teraz w gazetach jest cala bdata kto ma zaplacić- wszystko wskazuje na to ze jednak miasto- bo reklama miala taka wielkosc na jaka pozwolili urzednicy :/ Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Gradobicie w Krakowie 02.08.02, 18:22 I znów jest jakaś nawałnica, czy coś takiego. Polecam wątek, będzie im miło, mam nadzieję: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=2607968 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gradobicie w Krakowie 02.08.02, 19:39 nam jest zawsze milo jak widzimy gosci!! zwlaszcza tak milych!! :D Odpowiedz Link Zgłoś