bartuch 02.08.02, 12:58 To nie jest dowcip. Wszystko sie wyjasni w przeciagu jakiejs 1,5 godziny...Jestem w szoku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: SMUDA W WIDZEWIE????? 02.08.02, 13:02 Co jest grane ??? A co z Wdowczykiem ??? i w związku z Wdowczykiem co z ITI ??? Proszę o szczegóły !!! Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SMUDA W WIDZEWIE????? 02.08.02, 13:05 Jak bede cos wiedzial, dam znac. zaczyna sie konferencja na Widzewie. PS. Jestem nadal w szoku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colo Re: SMUDA W WIDZEWIE????? IP: 195.117.14.* 02.08.02, 13:46 Obiektywnie mówiąc Smuda jest o wiele bardziej doświadczonym trenerem, z dużo lepszym wartszatem pracy z zawodnikami. Ja jako piotrkowianin życze Widzewowi, aby Smuda powrócił do Widzewa. Dla mnie Wdowczyk jest dopiero trenerem na dorobku, który musi się jeszcze wiele uczyć. Kwestią niewyjaśnioną pozostaje za to przyczyna rezygnacji z Wdowczyka... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: SMUDA W WIDZEWIE????? 02.08.02, 15:12 P.S.Portal Gazety podał tę informację już o godz. 12.11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: SMUDA W WIDZEWIE????? IP: *.uml.lodz.pl 02.08.02, 15:15 Właśnie w Radiu Łódź podali - Czesny powiedział, że nie podpisali kontraktu z Wdowcem, ale przyczyny są niejasne. Wdowczyk powiedział tylko, że nie wyobraża sobie współpracy z Grajewskim!!!! Domyślacie się co to oznacza. Pewnie nie mogą się z nim rozliczyć i stąd powstaje jakiś dziwny układ. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: SMUDA W WIDZEWIE????? 02.08.02, 15:23 To jest wszystko nieźle walnięte. Zmieniać trenera na jeden dzień przed pierwszą kolejką ligową. To jakiś bezsens zupełny. Bardzo lubie Franka Smudę i nie chodzi o niego a o sam pomysł zmieniania trenera w takim momencie. Przecież Wdowczyk przygotowywał zespół do rozgrywek, do jego koncepcji gry kupowani byli zawodnicy, pod jego koncepcje drużyna miała mieć "ustawioną" grę - a teraz przychodzi kto inny i będzie inaczej widział ustawienie, zawodników itp. Bzdura jakaś kompletna. Jeśli to prawda z tym Grajewskim to kolejny dowód na to, że ten pseudo biznesmen powinien mieć zakaz wstępu na stadion, nie mówiąc o zarządzaniu klubem. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: SMUDA W WIDZEWIE????? 02.08.02, 15:23 Colo: może i jest tak jak piszesz (choć nie do końa, ale nie chce mi się pisać w tej chwili), ale takich zmian na dzień przed pierwszym meczem się nie robi!!!! A tak w ogóle to też mi się chce rzygać, bo gruba świnia Grajewski nigdy się od nas nie odczepi!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: SMUDA W WIDZEWIE????? IP: 195.117.14.* 02.08.02, 15:34 Powiem Ci, że my mamy ten sam problem z Ptakiem. Zabiera nam zawodników z Piotrcovii, żeby promować ich u Was. tyle tylko, że Widzew ich wypromuje, a on zgarnie kasę. Grajewski i Ptak w jednym szeregu stoją... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SMUDA W WIDZEWIE????? Do COLO 02.08.02, 15:31 Tak sie tego nie robi. Inna sprawa, ze prezes Czesny po prostu nie mial wyjscia. Pojebana jest ta polska, pierdolona, futbolowa (i nie tylko) rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SMUDA W WIDZEWIE????? 02.08.02, 15:19 Przyczyny sa znane, ale nie chce mi sie o tym pisac. Jestem kibicem Widzewa i chce mi sie po prostu rzygac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: SMUDA W WIDZEWIE????? IP: *.retsat1.com.pl 02.08.02, 17:50 > Jestem kibicem Widzewa i > chce mi sie po prostu rzygac!!! jak długo dochodziłeś do tak oczywistej prawdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Do Redakcji 02.08.02, 15:30 Bardzo proszę, aby w miarę możliwości, Redakcja napisała słowa uznania i serdeczne podziękowania dla Pana Dariusza Wdowczyka za to, że uchronił Widzew przed degradacją i starał się zrobić na Piłsudskiego drużynę z prawdziwego zdarzenia. Jestem przekonany, iż prawdziwi kibice będą o tym pamiętać . W przeciwieństwie do działaczy, o których nawet nie będę pisać, bo nie zwykłem używać wyrazów wulgarnych. Z poważaniem Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Do Redakcji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 17:37 To jest właśnie polskie piekiełko. A co gorsza może to oznaczać, że czeka nas kolejne kilka lat nędzy i spłacania długów, które zrobi Grajewski. I znajdziemy się tam, gdzie teraz jest ŁKS. A poważny sponsor przyjdzie do nas może za kilkadziesiąt lat. Żyć się odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Do Redakcji IP: *.kappa.com.pl 02.08.02, 17:49 Gdybyś przez chwilę pomyślał to nie porównywałbyś sytaucji ŁKS i Widzewa bo porównujesz dług w wysokości 4 mln zł do 22 mln zł. Dalej - z tego co wiem po fiasku z ITI pojechali do Grajewskiego bo nie było kasy na zgłoszenie drużyny do I ligi. Że ITI to był humbug to było od dawna wiadome. Jak nie wierzysz, to sprawdź moją walkę z widzewiakami na forum lksfans.pl, gdzie wbijałem do głowy, że żadnego ITI nie będzie. Uzyskali co chcieli w zmianie ustawy o tv i cześć. Ponadto to żaden wielki dyshonor grać w II lidze, a za rok sytuacja może się odwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Do Redakcji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 18:38 Ano daj sobie spokój.To ich problem.Tych co się z naszych kłopotów śmiali spotkała kara.Mam tylko mały cytacik do p.Czesnego "miałeś chamie złoty róg". ŁKS 1908. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Do ... 02.08.02, 22:24 ..."ostal Ci sie ino..." Sam sobie dokoncz eLKaeSiaku, po tym jak przejdziesz sie na al unii2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Do ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 09:32 Jak to miało być pięknie,wywiady, autografy,wizyty w zakładach pracy,jednym słowem ELDORADO.Kto jeśli nie p.Czesny wraz z usłużnymi redaktorami nadymał ten różowy balonik.Aż tu nagle za pięć dwunasta w baloniku zaczyna brakować powietrza i okazuje się że pompkę ma tylko p.Grajewski.Ten sam którego p.prezes niech ciał więcej widzieć w Widzewie którego wielokrotnie wykopywano z klubu.On mimo wszystko zawsze wracał i tylko dzięki niemu nie gracie z nami w drugiej lidze. P.S Hubar,dzięki za radę właśnie taki mam zamiar w środę,może wpadniesz. Pozdrawiam eŁKaeSiak-pafcio. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Do ...PAFCIO 04.08.02, 10:12 Wyluzuj, Przyjacielu. Miala byc dyskusja na poziomie, o ile pamietam. Niech taka pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Do ...Bartucha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 12:13 Ciekawe co wg Ciebie oznacza „rozmowa na poziomie” oraz zdanie „ niech taka pozostanie”. Nie napisałem nic co by nie było prawdą a że forma jest lekko ironiczna to fakt taka miała być.Wiem że słowa krytyczne dotyczące Widzewa na tym forum działają na wielu jak czerwona płachta na byka i wg nich jeśli pisać krytycznie to tylko na temat ŁKS-u (patrz:dziennikarze Wybiórczej). Pozdrawiam. ŁKS 1908. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Do ...Pafcio 04.08.02, 14:12 Ok. W takim razie rozumiem, ze mam pelne prawo pisac ironicznie o Twoim LKS. Po co wiec Twoje apele sprzed kilku dni??? PS. Odbijajac pileczke. Rozumiem, ze dla wielu krytyczne uwagi o LKS dzialaja, jak plachta na byka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Do ...Bartucha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 15:52 Czy ja drobny pyłek mógłbym Ci czegoś zabronić ?!. Oczywiście że możesz pisać ironicznie o moim ŁKS-ie ( jeżeli będzie to jeszcze prawda to tym bardziej).Mam nadzieję jednak że zauważyłeś jednak że ja pewnych zwrotów w przeciwieństwie do Ciebie nie używam.Co do uwag o ŁKS-ie to jeżeli my mamy problemy z kasą to jest to: dramat,bankrutctwo,ogólnie mówiąc koniec ŁKS. Jeżeli to samo trafia się Wam to jest to albo wielka ciiiiiiiisza,albo przejściowe chwilowe nawet nie warte zainteresowania gazet (Wybiórcza). Apele moje dotyczyły spierania się na argumenty a nie na wzajemnym obrażaniu się. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Do ...Pafcio [OT] 04.08.02, 16:03 Odchodząc całkowicie od tematu łódzkich klubów. Zauważyłem, że nie bardzo lubisz dziennikarzy Wyborczej, czyli i samej Gazety pewnie nie darzysz sympatią. Co zatem robisz na forum Gazety? To jakiś masochizm, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SMUDA W WIDZEWIE????? Do Pafcio 04.08.02, 16:01 Przesadzasz. O klopotach Widzewa ,,GW pisala wiele razy. W kwestii wzajemnego obrazania, ok. Ale to nie ja zaczalem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: SMUDA W WIDZEWIE????? do sapera IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 19:20 Czytam G.W. od daty jej powstania co nie znaczy że mam te same poglądy i „łykam” wszystko co napiszą jej dziennikarze ale do wydania ogólnopolskiego nie mam zastrzeżeń. Co się tyczy zaś dodatku łódzkiego, a w szczególności redakcji sportowej to już prawdziwa perełka.Ci panowie (nie mylić z dziennikarzami) mają tyle wspólnego ze słowem sport co produkowane kiedyś papierosy tej marki. BYŁY TANIE I PLUŁO SIĘ PO NICH. Co ja tutaj robię ??. Niosę ogarek innych poglądów których nie uświadczysz na łamach Wybiórczej. Masochizm ? nie dziękuje preferuje to co naturalne. Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS i zapraszam w środę na mecz z Włókniarzem.K. P.S Oczywiście osobne pozdrowienia dla Bartucha. ŁKS 1908. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: SMUDA W WIDZEWIE????? do sapera IP: *.retsat1.com.pl 05.08.02, 00:51 > Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS i zapraszam w środę na mecz z Włókniarzem.K. Raczej wtorek godz. 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: SMUDA W WIDZEWIE????? do sapera IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 01:58 Też czytam GW od początku. Tak samo mam negatywne odczucia co do dodatku łódzkiego. W skali kraju niewiele lokalnych dod. jest gorszych od łódzkiego. Co do prezentacji ŁKS i Widzewa na łamach: 1. Dziennikarze są kibicami Widzewa i wychodzi to z każdej szpalty - niestety 2. Dodatek łódzki na siłę szuka jakieś ciągłości w dziejach Łodzi - natomiast żadnej ciągłości w dziejach Łodzi nie ma poza jedną - jest klub co się nazywa ŁÓDZKI, a ignorowanie dziejów ŁKS-u i jego roli w historii miasta na łamach GŁ jest porażające. 3. Niewygodne tematy dotyczące najnowszych wydarzeń w historii Widzewa są nieobecne. Przykłady: - rola panów Baranowskiego, Jarugi i Kropidlowskiego w budowie tzw. potęgi Widzewa i autorament tych osobników. - zafundowanie szefowi Izby Skarbowej w Łodzi Malągowi wycieczki na mecz Broendby - Widzew przez właściciela klubu - niech Panowie śledczy z GŁ nazwą po imieniu jak się to nazywa, jeżeli prywatny przedsiębiorca funduje wycieczkę wysokiemu urzędnikowi skrabowemu. Na razie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: SMUDA W WIDZEWIE????? do sapera IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 16:15 Sorry,oczywiście Janek ma racje meczyk jest we wtorek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SMUDA W WIDZEWIE????? Do ANO 11.08.02, 10:32 Pieprzysz. O m.in Kropidlowskim i Jarudze ,,GW" pisala wiele razy. Widac, masz kiepska pamiec. Zdarza sie. PS1. Szkoda za to, ze nie napisala chociazby o slawnym ekskierowniku Twojego zespolu, panu Wachowskim, ktory po pijaku gubil lapowki dla arbitrow:-))) PS2. Pozdrawiam. Zycze wreszcie pierwszgo zwyciestwa w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś