Dodaj do ulubionych

JAKA AUTO-SZKOŁA W ŁODZI NAJLEPSZA??????

08.07.05, 14:32
Jacy instruktorzy, którego polecacie a, którego absolutnie nie itp. itd
??Proszę napiszcie cokolwiek o szkołach w Łodzi.Przejrzałam całe forum i nic
nie znalazłam. Na pewno nie tylko mnie się to przyda. Z góry wielkie dzięki.
Ja właśnie zamierzam zacząć i nie wiem gdzie najchętniej się udać. Myślałam o
Wocie bo to duża szkoła i wielu instruktorów, poza tym są fajne terminy wakacyjne.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: blurka Re: JAKA AUTO-SZKOŁA W ŁODZI NAJLEPSZA?????? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 08.07.05, 22:03
      ja wlasnie mam jazdy w easy riderze... ogolnie nie jest zle, ale teoria nuuuudy
      ( czy kazdy wykladowca opisuje wszystkie znaki po kolei?) teraz nie jest zle,
      ale mysle ze mozna trafic lepiej. plusem szkoly sa napewno nowiutkie yarisy oraz
      klimatyzowana sala wykladowa :]
    • vika_24 Re: JAKA AUTO-SZKOŁA W ŁODZI NAJLEPSZA?????? 09.07.05, 22:33
      justini napisała:

> Jacy instruktorzy, którego polecacie a, którego absolutnie nie itp. itd
      > ??

moim zdaniem to wszystko jedno...albo masz jazdę we krwi albo nie...nikt nie
      nauczy jezdzić dobrze osoby ,która przed jazdą odmawia 5 zdrowasiek ;o) i też
      nikt nie nauczy Cię jezdzić jak Hołowczyc. Albo to czujesz albo nie... wybierz
      szkołę jazdy najbliżej siebie tam gdze nie będziesz mieć problemy z dostaniem
      się na jazdy i tam gdzie jest tanio. ponadto polecam externistyczne tzn,
      murzynki itp. na płycie, kodeks masz w sieci. chodzenie na zajęcia moim
      zdaniem marnuje zas (oczywiście jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o ruchu
      drogowym).. uwierz;o)
    • Gość: igor Re: JAKA AUTO-SZKOŁA? - próchnika 1 IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.07.05, 22:57
      Polecam pana Janusza Sibińskiego. Próchnika jeden. Fantastyczny facet pod
      każdym wzgledem. Kultura, takt, i w ogóle, a poza tym fachowiec i nie nerwus!
    • Gość: 630 01 01 Kołodziejczak IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 23:21
      BROŃ BOŻE - WOTA
      • Gość: Wota Re: Kołodziejczak IP: *.toya.net.pl 10.07.05, 05:38
        Kołodziejczak? Nigdy przenigdy!!!
        • Gość: anka Może "Luz" IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 11:12
          Ja uczyłam się w szkole "Luz" przy Piotrkowskiej. Wykładowca-Kwiatkowski
          bardzo fajny ( ale nie bierz z nim jazd bo jest podrywaczem ;) . Komputery do
          dyspozycji zawsze i ile chcesz, badania na miejscu i dobra lokalizacja. Miły
          właściciel.
    • Gość: kajak Re: JAKA AUTO-SZKOŁA W ŁODZI NAJLEPSZA?????? IP: *.lodz.mm.pl 11.07.05, 01:27
      AUTO SZKOLA OBUSZKO!
      tanio i bardzo milo .polecam
    • kondoreus Wykupienie samych jazd 11.07.05, 08:11
      .
      Poniekąd mam pytanie związane z tematem wątku.
      Żona (mająca prawo jazdy od kilku lat ale nigdy nie jeżdżąca) chce przyponieć
      sobie trochę jazdę samochodem. Postanowiliśmy że dobrze by było wziąć kilka
      godzin jazd z jakimś instruktorem. Macie namiary na kogoś? I jakie są teraz
      ceny takiej przyjemności? Wdzięczny będe za numery telefonow.
      pozdrawiam
      .
      • cricks Re: Wykupienie samych jazd 24.09.05, 16:39
        a zna ktos instruktorow spod adresow:
        Prochnika 1 i Gorkiego 87 ?
        • Gość: hhh Re: Wykupienie samych jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:49
          Fiałkowski Gdańska 54, Delta na Struga przy Kościuszki
          • Gość: maniek Re: Wykupienie samych jazd IP: *.toya.net.pl 24.09.05, 19:16
            a Co sądzicie o DELCIE i ich instuktorach?
            • Gość: hhh Re: Wykupienie samych jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:35
              instruktorzy sympatyczni i kompetentni podrywacze :) kiedyś był strasznie
              seksistowski wykadowca, ale na szczęście stracił pracę na wniosek klientek...
              • Gość: maniek Re: Wykupienie samych jazd IP: *.toya.net.pl 24.09.05, 22:16
                A kto uczył Ciebie jeżdzić?
    • Gość: GREG Re: JAKA AUTO-SZKOŁA W ŁODZI NAJLEPSZA?????? IP: *.toya.net.pl 24.09.05, 19:22
      Najlepsza DELTA
      • Gość: Annia Re: JAKA AUTO-SZKOŁA W ŁODZI NAJLEPSZA?????? IP: *.retsat1.com.pl 24.09.05, 19:25
        Ja chodziłam do Kołodziejczaka i bardzo polecam tę szkołę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka