Dodaj do ulubionych

GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY???

13.07.05, 10:42
ja i moj facet urządzamy sobie mieszkanko i potrzebujemy pare mebelkow,
glownie chodzi o kanape-tapczan, znacie jakies fajne komisy meblowe z
kanapami? napiszcie adres jak znacie:)
Obserwuj wątek
    • camelot Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 13.07.05, 12:46
      Znam jeden komis meblowy na Wólczańskiej prawie obok komendy policji koło rynku
      na Górniaku.
      Polecam natomiast magazyn mebli na ulicy Niciarnianej (jadąc od Piłsudskiego po
      lewej stronie w jakiś magazynach) nazywa się to chyba TOP. Jest tam olbrzymia
      ilość różnych mebli nowych ale cenami byłem zaszokowany prawie psie pieniądze.
      Nie pomylcie z salonem mebli w rejonie rogu Niciarnianej i Piłsudskiego nazwa
      podobna ale to co innego.
      • martys_85r dzieki 19.07.05, 14:54
        dzieki

a inni? hej jestescie? napewno znacie jakies komisy ewentualnie sklepy z tanimi
        meblami? no chyba na czyms spicie?
    • Gość: efi13 Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:41
      znamy, znamy...
      na Lagiewnickiej, jadac z centrum, w strone Zgierza, po prawj stronie za ulica
      Pojezierska, napis na sklepie chyba MEBLE UZYWANE.
      mozna znalezc oryginalne, tanie meble
      pozdr
      • sky81 Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 19.07.05, 15:53
        no i oczywiście giełda. Polecam
        • marriot Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 19.07.05, 16:16
          a kiedy i gdzie jest giełda?bo ja też meble kupuje i chetnie skorzystam :)
          • ixtlilto Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 26.07.05, 22:45
            Giełda odbywa się w każdą niedzielę na ulicy Dostawczej (między Puszkina a
            Lodową) jest to uzupełnienie giełdy samochodowej odbywającej się na Puszkina.
            Kupisz tam meble nowe jak i używane, można trafić na stylowe kanapy, fotele czy
            zabytkowe stoliki, lampy, wazony, świeczniki... i masę innych pierdółek.

Jak chcesz upolować coś interesującego to koło 8-9 powinnaś tam już być.
    • martys_85r gielda? 26.07.05, 21:31
      ta na widzewie?

• lew_konia Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 26.07.05, 22:31
      Odwiedz sklep na Sienkiewicza, tuz obok kosciola jezuitow. Bardzo duzy wybor.
    • saczek1 Re: gdzie komis meblowy ? 29.11.13, 19:39
      Jeszcze jest jakiś komis meblowy niedaleko górniaka na początku rzgowskiej w bramie przy tym odnowionym budynku na rogu rzgowska/dąbrowskiego. Tylko nie jestem pewien czy ten komis nie jest z meblami sklepowymi :/
    • Gość: Marcin198787 :re Gdzie komis meblowy IP: *.146.82.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.15, 00:49
      Ja dopiero otwieram komis, ale podzielę się z Panią i innymi. Rzgów ul tuszyńska 65. Otwarte poniedziałek - środa od 12 do 15. Na razie mało mebli, bo dopiero startuję. Wszystkie aktualne meble do zobaczenia również na moim profilu w serwisie olx olx.pl/oferty/uzytkownik/2kDH/
      • meribre1 Re: :re Gdzie komis meblowy 15.08.16, 07:46
        Na jakich zasadach mozna oddać / sprzedać meble do komisu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka