martys_85r 13.07.05, 10:42 ja i moj facet urządzamy sobie mieszkanko i potrzebujemy pare mebelkow, glownie chodzi o kanape-tapczan, znacie jakies fajne komisy meblowe z kanapami? napiszcie adres jak znacie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camelot Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 13.07.05, 12:46 Znam jeden komis meblowy na Wólczańskiej prawie obok komendy policji koło rynku na Górniaku. Polecam natomiast magazyn mebli na ulicy Niciarnianej (jadąc od Piłsudskiego po lewej stronie w jakiś magazynach) nazywa się to chyba TOP. Jest tam olbrzymia ilość różnych mebli nowych ale cenami byłem zaszokowany prawie psie pieniądze. Nie pomylcie z salonem mebli w rejonie rogu Niciarnianej i Piłsudskiego nazwa podobna ale to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r dzieki 19.07.05, 14:54 dzieki a inni? hej jestescie? napewno znacie jakies komisy ewentualnie sklepy z tanimi meblami? no chyba na czyms spicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efi13 Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:41 znamy, znamy... na Lagiewnickiej, jadac z centrum, w strone Zgierza, po prawj stronie za ulica Pojezierska, napis na sklepie chyba MEBLE UZYWANE. mozna znalezc oryginalne, tanie meble pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 19.07.05, 15:53 no i oczywiście giełda. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marriot Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 19.07.05, 16:16 a kiedy i gdzie jest giełda?bo ja też meble kupuje i chetnie skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 26.07.05, 22:45 Giełda odbywa się w każdą niedzielę na ulicy Dostawczej (między Puszkina a Lodową) jest to uzupełnienie giełdy samochodowej odbywającej się na Puszkina. Kupisz tam meble nowe jak i używane, można trafić na stylowe kanapy, fotele czy zabytkowe stoliki, lampy, wazony, świeczniki... i masę innych pierdółek. Jak chcesz upolować coś interesującego to koło 8-9 powinnaś tam już być. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: GDZIE FAJNY KOMIS MEBLOWY??? 26.07.05, 22:31 Odwiedz sklep na Sienkiewicza, tuz obok kosciola jezuitow. Bardzo duzy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: gdzie komis meblowy ? 29.11.13, 19:39 Jeszcze jest jakiś komis meblowy niedaleko górniaka na początku rzgowskiej w bramie przy tym odnowionym budynku na rogu rzgowska/dąbrowskiego. Tylko nie jestem pewien czy ten komis nie jest z meblami sklepowymi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin198787 :re Gdzie komis meblowy IP: *.146.82.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.15, 00:49 Ja dopiero otwieram komis, ale podzielę się z Panią i innymi. Rzgów ul tuszyńska 65. Otwarte poniedziałek - środa od 12 do 15. Na razie mało mebli, bo dopiero startuję. Wszystkie aktualne meble do zobaczenia również na moim profilu w serwisie olx olx.pl/oferty/uzytkownik/2kDH/ Odpowiedz Link Zgłoś
meribre1 Re: :re Gdzie komis meblowy 15.08.16, 07:46 Na jakich zasadach mozna oddać / sprzedać meble do komisu ? Odpowiedz Link Zgłoś