Dodaj do ulubionych

AUTO - DAP w Pabianicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:06
AURTO- DAP w Pabianicach, byłem tam pierwszy i ostatni raz, ceny kosmiczne i
coś mi sie nie chce wierzyc w uczciwość panów z serwisu.
Obserwuj wątek
    • mariuszfel Re: AUTO - DAP w Pabianicach 25.07.05, 23:41
      heheh kiedyś też tam jeżdziłem ale jak panowie z serwisu założyli mi odwrotnie
      klocki w SC to zrezygnowałem z ich usług są naprawde tragiczni.
      • Gość: Paewł Re: AUTO - DAP w Pabianicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:28
        Ja tez juznie korzystam z ich usług.
        • cassani Re: AUTO - DAP w Pabianicach 26.07.05, 13:30
          ja nie wiem czy korzystam bo mam AUTO i DAP w kompie.
    • Gość: Omega Re: AUTO - DAP w Pabianicach IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.14, 09:38
      Uwaga! Omijajcie szerokim łukiem ten "pseudo serwis". Przy wymianie rozrządu pomylili śruby co spowodowało zablokowanie kanału olejowego i awarię turbiny. Pełna profeska mimo zapewnień!!! PRZESTRZEGAM
    • Gość: anonim Re: AUTO - DAP w Pabianicach IP: *.play-internet.pl 11.06.15, 19:19
      Naprawiali mi auto dwa tygodnie skasowali 300 zł a auta nie naprawił i. .. do tego obsługa pozostawia wiele do życzenia... Krętacze i tyle. Radzę omijać!
    • Gość: darek Re: AUTO - DAP w Pabianicach IP: *.static.chello.pl 30.11.16, 19:42
      STANOWCZO PRZESTRZEGAM PRZED USŁUGAMI TEGO WARSZTATU, to co w ulotce to tylko chwyt marketingowy, zdaniem właściciela w przypadku auta które posiada ślady korozji konserwacja niewiele da i dlatego nie dają gwarancji na takie usługi, ale co dziwne taką informacje dostaje się dopiero po wykonanej "rzekomo" profesjonalnej usłudze konserwacji podwozia .... pewnie jakby powiedzieli przed to byłoby mało klientów a wiadomo zarabiać trzeba.
    • Gość: Jacek Re: AUTO - DAP w Pabianicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.17, 14:25
      Jedno niby naprawią to drugie zepsują.Nie polecam tego serwisu.
    • zbyszek331 Re: AUTO - DAP w Pabianicach 17.06.17, 21:04
      Naprawiałem u nich citroena, po wymianie chłodnicy wody- chłodnice od klimy która jest przed nią umocowali jedną śrubką i kołkiem,urwała się po dwóch dniach i gaz od klimy uciekł , po naprawie skrzyni nie założyli osłon i zaślepek przy łapie sprzęgłą po deszczu naleciało tam wody i piachu i znowu laweta. takich sytuacji było więcej, kartka od oleju castrol i faktura castrol a pracownik mówi że wlał lotosa,żenada. i wiele wiele innych......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka