Dodaj do ulubionych

Nietykalny kibic

IP: 10.9.33.* 09.06.01, 15:25
W sobotniej Gazecie znów piszemy o niejakim ?Grali? - tzw. szalikowcu ŁKS, który był już skazany przez sąd za
napad na innego kibica. Po przeterminowym zwolnieniu znów wdawał się w awantury na stadionach, ale sąd nie
zdążył przez rok zająć się sprawą (teraz warunkowego zwolnienia nie można już cofnąć). ?Grala? do więzienia
nie wrócił, mało tego - został szefem grupy tzw. kibiców porządkowych, którzy mają pilnować porządku w
czasie meczów. Co Ty na to? Napisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: mz Re: Nietykalny kibic IP: *.makolab.pl 09.06.01, 16:47
      Może najlepiej niech ktoś wreszcie powie, kto to jest ten kibic (czyj synek,
      siostrzeniec, a może powinowaty posła Niesiołowskiego itp.). I już będzie
      wszystko jasne. Bo przecież gdyby to był przeciętny człowieczyna winny np.
      pomyłki w PIT-cie, aparat państwa roztarłby go na trotuarze.
    • Gość: michael Re: Nietykalny kibic IP: *.retsat1.com.pl 09.06.01, 20:34
      Przecież więcej jest takich przypadków! Chuligaństwo ma się dobrze! A niejaki
      Piotr K., który kiedyś zdewastował człowiekowi wóz, a później
      usiłował "zdewastować" właściciela tegoż! Chwilę go nie było (był w szpitalu
      postrzelony przez napadniętego), a potem znów ochoczo kuśtykał na wspomnianych
      rozróbach na ŁKSie po innych ludziach, ochoczo przy tym ich kopiąć i bijąc. I
      co? I nic, dziś znów widziałem, jak wycchodził po meczu.
      Na ŁKS chodzić nie muszę - mało więc mnie obchodzi to, że spotkam tam takich
      nietykalnych typków i to, że klub im przyklaskuje i wpuszcza na stadion, ale
      niestety - po ulicacach czasem muszę, i tam widywać bym ich nie chciał, gdyż
      nie śpieszno mi by stać się kolejną ich ofiarą
      • Gość: anty Re: Nietykalny kibic IP: *.retsat1.com.pl 10.06.01, 21:00
        niesiolowki to fiut!!!! Jak tacy ludzie rzadza w Polsce, to nie dziwie sie,
        ze ,mamy taka sytuacje w Polsce, tego fiuta powinni gdzies zamknac!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka