Dodaj do ulubionych

Łódź - Wiedeń !!!

14.08.05, 09:52
Słuchajcie, wczoraj był u mnie znajomy z Wiednia i mówił, że musiał do Łodzi przyjechać przez Kraków bo w autobusach do naszego miasta do końca tamtego tygodnia tj. do 7 sierpnia nie było wolnych miejsc, a chciał jechać 2 sierpnia. Czy więc taki ruch nie przemawia za otwarciem jakiegoś taniego połaczenia między Łodzią a Wiedniem raz dziennie i przynajmniej w sezonie letnim np. przez Skyeurope (Embraerami 120).
Obserwuj wątek
    • Gość: matej Re: Łódź - Wiedeń !!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 14.08.05, 12:33
      A wiesz co sie dzieje z autobusami polskiego ekspresu jadacego z okaecia ??/ przepełnione !!!! bywa tak ze 1 czy 2 autobusy nie przyjada i ludzie niemaja czym dotrzeć do łodzi (pkp odpada)
      Bardzo wazne połonczenia z Łodzi to : Berlin Wiedeń ,Praga ,Monachium,Mediolan,Rzym,Frankfurt
      jestem pewien ze te miasta były by niezle obsadzone jurz teraz
      • Gość: Ola Re: Łódź - Wiedeń !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:50
        Matej, prosze Cie, pisz ze slownikiem ortograficznym.
        Pzdr
        Ola
    • Gość: gość Re: Łódź - Wiedeń !!! IP: *.devs.futuro.pl 14.08.05, 12:51
      Wnioski wyciągnięto na złych przesłankach. Dla większość autobusów w ruchu
      międzynarodowym na południowy zachód i zachód czyli Austria, Włochy ,
      Niemcy ,Anglia Łódź jest przystankiem pośrednim np. do Wawy lub dalej. Więc
      fakt, że nie było wolnych miejsc do Łodzi może świadczyć równie dobrze za
      zajeli je psażerowie do Wawy lub Białegostoku,a potencjalnych Łodzian mogło być
      tylko kilku.
      • Gość: S&F Re: Łódź - Wiedeń !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:25
        I własnie o to chodzi. Ci co przylatują do W-wy też są w niej tylko przejazdem,
        w zdecydowanej większości.Dlaczego by Łódź nie miała być przystankiem
        przesiadkowym. Jesteśmy w centrum Polski, skąd jest wszędzie po "równo".
        Pozdrawiam.
        • Gość: gość Re: Łódź - Wiedeń !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:07
          Bardzo pasowalo by mi to polaczenie, mam tam rodzine.
      • Gość: wojciechboski Re: Łódź - Wiedeń !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:11
        Ale pozwolę zobie zauważyć, że te autobusy o których mówię (możliwe że nie wszystkie) są relacji Wiedeń - Łódź Fabryczna.
        • Gość: gość Re: Łódź - Wiedeń !!! IP: *.devs.futuro.pl 15.08.05, 13:27
          Możliwe,że jeden autobus i zatrzymuje się na śląsku i w Częstochowie, a reszta
          dwóch kierowców i kilkunastu ( np.11-nastu) pasażerów dojeżdza do Łodzi
          Fabrycznej
    • yarro Re: Łódź - Wiedeń !!! 16.08.05, 23:16
      Swego czasy mowiono o tym, moze po oddaniu lotniska i terminalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka