szaramysza9 28.08.05, 21:49 Czy wiecie co to będzie?? Budowa sprawnie postępuje;) NAwet w niedziele:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Market przy dworcu PKS? 28.08.05, 21:51 byla juz o tym mowa:) pks buduje wlasciciel sklepow LIDL dostal pozwolenie na sklep jesli wybuduje pks Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Market przy dworcu PKS? 28.08.05, 21:52 tak. biedronka taka Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Market przy dworcu PKS? 28.08.05, 21:57 Nie lubie Biedronki, nawet, to, że jest tak blisko do mnie nie przemawia;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Market przy dworcu PKS? 28.08.05, 21:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=18483529&a=18483529 Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 10:23 ten sklep to LIDL. Polomarket dostanie po d.... Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 11:25 Niech powstaną jeszcze ze dwa, to będziemy światkiem pierwszego w Polsce upadku marketu ;-) Co tu pisać o logice władz ;-) Zresztą był już wątek na ten temat ;-) Kondycja sieradzkich marketów widoczna jest choćby po Championie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 11:38 pisz wyraxniej :) a co z championem cos nietak jest? a ja tam zakupy robie co tydzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 11:43 Ja też, pyszne makrele, mniam, mniam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 13:53 Chodzi o to, że Champion coraz więcej swojej powierzchni wynajmuje ( a i tak ma w tej materii braki). Nie widziałem jeszcze, aby market podnajmował teren innemu marketowi ;-) Tak więc nasuwa się prosty wniosek, że Championowi chyba średnio opłaca się handel w Sieradzu ;-) Wprowadzenie kolejnego marketu spożywczego jeszcze bardziej pogorszy tę sytuację ;-) Tak więc może się okazać, że ... spożywczych marketów jest za dużo i żadnemu nie będzie się opłacało ;-) Jest to dość optymistyczna perspektywa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 13:56 Ja tylko czekam aż cały Sieradz marketami zabudują i nic więcej tutaj się nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 13:57 przeciez nie jest powiedziane ze nie moze wynajmowac powierzchni ale faktycznie, to ze innemu marketowi to dosc smieszne, ale w sumie czemu nie? nie zapominaj, ze mieli te powierzchnie od poczatku na wynajem. po prostu wlascicielowi jysk wystarczylo tyle. phi Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 14:05 No już słyszałem plotki, że mają Champion zamykać ;-) Nie wiem ile w tym plotki a ile prawdy, ale takie plotki bez powodu nie powstają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 15:26 W Sieradzu wiedza opiera sie na plotkach, porzygać się z tego można Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 16:24 No cóż, mam krtytczne zdanie o Sieradzu i mentalnościach, ale ... myszka, Twoje stwierdzenie: " W Sieradzu wiedza opiera sie na plotkach, porzygać się z tego można" chyba spokojnie można zastosować do większości miast w Polsce, a może i na całą Polskę ;-) Ot większość komisji śledczych (tak modnych) zaczęło swoje prace w dużej mierze właśnie na różnych plotkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 18:19 Nie zgadzam sie. Po prostu w głowie mi się nie mieści jak tak można: ogladanie w co jestem ubrana, z kim się kumpluję, jakim autem jeżdzę, gdzie chodzę. Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam. Wiesz, chyba przez to , że ludzie nie mają się czym tu zająć ... Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 18:22 a - babskie ploteczki ;-) No w tej materii, to mam małe doświdczenie, generalnie nic mnie to ni obchodzi, a najczęściej śmieszy ;-) I myślę, że też powinnaś się z tego śmiać ;-) Jakoś chyba za mocno to przeżywasz ;-) Więcej LUZU ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 18:36 Wkurza mnie to, ale jak pisałam-dla mnie to nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 18:38 No tak ;-) Dlatego od razu przedstawiam Ci receptę jak do tego podchodzić i jak na to reagować ;-) Sieradz jednak jest większą wioską i te plotkarskie ciągotki też z tego wynikają. Jak to się mówi, tu prawie każdy każdego zna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 12:46 nie sądzę. POlo market to po prostu spozywczak i ma znane marki a w Lidl'u no coż moze ze trzy serki danona sie znajda Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 13:07 A Lidl to taki cienias? Bo nigdy nie byłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 13:09 no mowie Ci ze taki cienias jak biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 13:37 W Biedronce jest przynajmniej dobra maślanka;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 14:32 Wszystko zalezy od tego co kto lubi, jeśli ktoś lubi kupować tylko markowe czyli znane i reklamowane (np. Danone) to rzeczywiście może mu sie w Lidlu nie podobać, w Lidlu można kupić za to inne, może mniej znane produkty, za to jakością nie gorsze od tych znanych (za to tańsze). Mam dwie koleżanki, które bardzo się zarzekały, że Lidl jest beee, że dyskont, że mały wybór. Stanowczo twierdziły, że nigdy tam nic nie kupią. Ja otwiarcie przyznałam się im, że tam czasem kupuję i mi sie podoba. Nie minęły trzy miesiące i moje koleżanki równiez tam kupują, no cóż rachunek ekonomiczny przeważył.... no ale każdy musi sam zobaczyć, ja nikogo nie mam zamiaru namawiać, pozdrawiam serdecznie B. Odpowiedz Link Zgłoś
euroazja Re: Market przy dworcu PKS? 29.08.05, 17:03 Lidl to dyskont, mają więc szajs po niskiej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 00:45 ja tam lubie robic zakupy w lidlu. Maja tam czesto fajne rzeczy, np. bluzy z coolmax'u za 40 zl ;-) duzo produktow jest produkcji niemieckiej, jakies czekolady, slodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Market przy dworcu PKS? 30.08.05, 15:58 zobaczcie sobie stronkę lidla www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/i.home Odpowiedz Link Zgłoś