aagacia 27.10.03, 13:55 zakladam nowy watek zebysmy sie nie musialy szukac ja jestem za tym aby to spotkanie ( wawa) zrobic w tygodniu.niestety w weekendy jestem niedostepna - to czas zarezerwowany tylko dla meza i dzieci (tych nie moich tez ) czekam na wasze propozycje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikawi Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 14:12 ja się dostosuję zarówno w tygodniu jak i w weekend z malymi ale: od 7.11 do 11.11 nie ma mnie w wawie, a jeśli chodzi o spotkanie w tygodniu to proszę tylko o godziny mocno popołudniowe (od. 18.00) wszelkie pozostałe potencjalne terminy mi pasują Odpowiedz Link
mikawi Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 14:13 może lepsza nazwa to "sabat czarownic"? he, he Odpowiedz Link
hop_angel Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 14:20 Cześć, A może jest ktoś z Łodzi. Chętnie bym się spotkała i wymieniła poglądy, Pozdrowionka. Odpowiedz Link
mikawi Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 14:22 z Lodzi jest rzut beretem do Wawy, moze jednak wpadniesz? Odpowiedz Link
asiek25 Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 15:36 Z Łodzi może może jest i rzut beretem, ale z Wrocławia to już nie bardzo. Ja chętnie spotkałabym się z Wami, ale we Wrocławiu. Ktoś reflektuje? Odpowiedz Link
naturella Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 15:46 Ja podobnie jak Mikawi, nie ma mnie od 7 do 11 listopada, wolę w tygodniu, ale najwcześniej koło 18... Odpowiedz Link
ka.ga Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 15:52 Mnie jest dosc latwo sie dostosowac, wiec sie dostosuje Najtrudniej w weekendy, bo czasem mam zajecia z zaocznymi, a plan ustalany jest w zasadzie w ostatniej chwili. Ale jesli spotkanie ma byc w tygodniu, to nie ma problemu. Odpowiedz Link
domali Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 15:58 No cóż... ja też się dostosuję... nie wiem, jak mój mąż poradzi sobie z uspieniem Wiktorka , ale co mi tam... albo tydzień, albo weekend... Niecierpliwie czekam Odpowiedz Link
aagacia Re: Spotkanie macoch - 4listopada 19:00 27.10.03, 18:40 tylko jakie miejsce i czy wszystkim pasuje data..? Odpowiedz Link
jayin Re: Spotkanie macoch - 4listopada 19:00 27.10.03, 19:18 ja tylko wirtualnie potowarzyszę wam. w najbliższym czasie nie ma mnie w Warszawie nawet przejazdem a z Pomorza, to bliżej mi już do Wrocławia. a i nie wiem, czy przyszłe "macochy" też mogą się stawiać na spotkania? Joanna Odpowiedz Link
olvi Re: Spotkanie macoch - A moze 5 listopada? 27.10.03, 19:18 Co za pech, wlasnie wracajac z pracy zapisalam sie na 4 listopada do dentysty - wlasnie na 19.00. Moze byc 5 listopada? Ale jesli nie, to trudno. Nastepnym razem Odpowiedz Link
mikawi Re: Spotkanie macoch - 4listopada 19:00 28.10.03, 09:04 mnie pasuje miejsce - no własnie, macie jakis pomysł? Odpowiedz Link
domali Re: Spotkanie macoch 28.10.03, 11:54 Mi pasuje 4 i 5, bardziej 4... godzina, jak rozumiem, późnopopołudniowa.... Odpowiedz Link
aagacia Re: Spotkanie macoch 28.10.03, 14:02 co powiecie na starlight na ursynowei ? to bardzo przyjemna knajpka - przy wyjsciu z metra wiec wszystkim bedzie latwo trafic....?maja pyszna kawe tylko za 5 zl 4 lstopad, wtorek, godz 19:00 ..?tylko cos nas malo...malo nas na tym sabacie czarownic..jak ktos zacznie odczyniac zaklecia to nas szybko stamtad wygonia gdzie reszta czarownic..? Odpowiedz Link
aagacia Re: Spotkanie macoch 28.10.03, 14:03 olvi a moze jak nie 4 to 6 ?czwartek ...?bo w srody moj mezczyzna ma siatkowke..i ja mam dyzur przy julci - kulci Odpowiedz Link
domali Re: Spotkanie macoch 28.10.03, 14:11 Mi chyba najbardziej pasowałby czwartek... bo w piątek mało zajęć... Odpowiedz Link
olvi Re: Spotkanie macoch - moze byc tez 4 :) 28.10.03, 14:16 Wlasnie przelozylam wizyte u dentysty, to nie bylo az tak pilne Teraz 4.listopada tez jest ok, a StarLight Cafe na Ursynowie jeszcze bardziej ok, bo blisko ) Odpowiedz Link
aagacia Re: Spotkanie macoch - 28.10.03, 14:23 olvi jak juz przelozylas nawet wizyte u denstysty zeby sie spotkac to musi byc 4 ok to kto jest za 4 LISTOPADA 2003 STARLIGHT przy stacji metra IMIELIN (na Ursynowie) bede na pewno Odpowiedz Link
ka.ga Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 16:21 Ja tez sie melduje, ale z jednym zastrzezeniem. Ten Ursynow to jednak strasznie daleko. Moze zeby bylo "sprawiedliwie", to gdzies w Centrum? Knajpiame uliczki to Chmielna, Folsal, Nowy Swiat... Odpowiedz Link
aagacia Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 16:25 ashan, bez ciebi espotkanie to nie spotkanie kaga..ale metrem jezdzie sie na imielin 13 minut...i ceny nizsze... Odpowiedz Link
ashan Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 16:38 Aagaciu, jak zawsze wywołujesz u mnie uśmiech )))))))))))) ALe skoro mogę przyjść, to troszku namieszam , bo ja też bym wolała w centrumie. mieszkam po drugiej stronie wody i taka wyprawa wieczorkiem na Ursynów to dla mnie stres i ruinacja kieszeni (bo pewnie będę się szarpać na taksówkę). Może da się gdzieś bliżej... pliiiiiiz ashan Odpowiedz Link
aagacia Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 16:54 no to dawac propozycje bo jesli chodzi o centrum to jq jestem noga ashan Odpowiedz Link
aagacia Re: miejsce 28.10.03, 17:05 no nat, wiedzialam ze mozemy na ciebie liczyc tam tam ok ale trzeba chyba zarezerwowac stolik..a soma odpada..- po naszym forumkowym spotkaniu musze powiedziec ze wcale mi sie tam nie podobalo Odpowiedz Link
ashan Re: miejsce 28.10.03, 21:18 A Brama na Kruczej (tylko, że to kawałek od Jerozolimskich i trzeba dojść ), albo taka knajpka na Chmielnej (idąc od Nowego Światu po lewej stronie, niedaleko za Ecco)? Nie znam jej nazwy (ba, nawet nie byłam ), ale znajomi chwalili. Qrczę, moja znajomość fajnych miejsc na spotkania jest żałośnie mała Może fajnie byłoby w Czułym barbarzyńcy na Dobrej, ale tam też dopiero się wybieram, więc nie wiem... pozdrawiam ashan Odpowiedz Link
ka.ga Re: miejsce 29.10.03, 09:08 A moze Manufaktura na Bednarskiej? Albo Cafe Radio na Nowogrodzkiej? Zwlaszcza ta druga to SAMO CENTRUM tuz przy Mariotcie. I do metra tez niedaleko Odpowiedz Link
naturella Re: miejsce 29.10.03, 09:12 To Cafe Radio jest obok Desantu? Desant jest na tyłach hotelu Forum, bardzo fajna knajpka. Ale Cafe Radio tez moze byc, a można pić i palić? Czy tylko herbatka??? Odpowiedz Link
ka.ga Re: miejsce 29.10.03, 09:27 Radio jest prawie na przeciwko teatru Roma, na rogu Emilii Plater i Nowogrodzkiej. Palic mozna, pic mozna (fajne drinki podaja . Odpowiedz Link
konkubinka Re: miejsce-PROŚBA 29.10.03, 09:36 Dziewczyny , ja tez chcialabym sie dolaczyc.Jesli moge to bardzo prosze , jak juz bedzie wszystko ustalone, powiadomcie mnie na priv o wszystkich ustaleniach.Mam problem z dluzszym siedzeniem w internecie , moge nie zagladac do MACOCH,wiec prosze Was o to .Podaje maila aimsnnopy@poczta.onet.pl Ania Odpowiedz Link
domali POMOCY!!! 29.10.03, 10:13 Bo ja w ogóle nie wiem, o jakich knajpach Wy mówicie (((( A też bym chciała... kto mnie popilotuje? Odpowiedz Link
mikawi Re: POMOCY!!! 29.10.03, 10:19 nie martw się, ja tez nie wiem o czym one mówią no, może poza Czułym Barbarzyńcą i Cafe Brama dziewczyny wybierzcie knajpę w której jest: a) fajnie b) dla wszystkich dogodnie lokalizacyjnie c) można cos tam dobrego wypić, ew. zjeść na głodnych d) zapalić (to dla nałogowców) e) w miarę tanio Odpowiedz Link
domali Re: POMOCY!!! 29.10.03, 10:23 Mikawi, to my się umówimy dodatkowo, żeby razem błądzić ))) Odpowiedz Link
aagacia Re: POMOCY!!! 29.10.03, 13:10 noo bywalczynie kanjpek wybierzcie jakas fajna i zdecydujcie.. szkoda ze na tym forum nie ma ankiet mozna by bylo zalozyc i problem by sie rozwiazal ja bede zmotoryzowana wiec moge zabraz kogos z urysnowa lub okolic. i czekam na wybor miejsca! Odpowiedz Link
domali Re: POMOCY!!! 29.10.03, 13:17 Agacia to ja chce... ja na Mokotowie, to po drodze a mąż mnie nie puści, jak będę miała komunikacją się poruszać... Odpowiedz Link
aagacia Re: POMOCY!!! 29.10.03, 13:29 ok, to jedziemy razem tylko napisz mi na priva gdzie sie spotkamy dziewczyny !!!noi co z tym miejscem?? ja tez nie znam za duzo knajpek w srodmiesciu...licze na wasz gust Odpowiedz Link
olvi Re: POMOCY!!! 29.10.03, 13:59 Mieszkam na Kabatach, wiec jesli spotkamy sie daleko od metra, to ja tez poprosze o podwiezienie do jakiejs stacji Odpowiedz Link
aagacia Re: POMOCY!!! 29.10.03, 14:20 olvi. to rezerwuje miejsce dla ciebie w samochodzie tylko tez przyslij namiary do siebie na priva zebysmy sie mogly skontaktowac Odpowiedz Link
ashan Re: Radio? 29.10.03, 15:44 No właśnie, za wcześnie nacisnęłam enter. może faktycznie w Radiu? Nie wiem za bardzo gdzie to jest, ale znajdę A co Wy na to? ashan Odpowiedz Link
mikawi Re: Radio? 29.10.03, 15:52 dla mnie wszędzie jest o.k. tak jak pisałam - dostosuję się tylko proszę o wytlumaczenie gdzie to jest Odpowiedz Link
ka.ga Re: Radio? 29.10.03, 17:09 Jestem za Radiem (mam zreszta romantyczne wspomnienia z tego miejsca). To jest na rogu Nowogrodzkiej i Emilii Plater. Jak sie idzie (jedzie) Alejami w strone Marszalkowskiej, trzeba skrecic w prawo w E. Plater, a za moment w lewo w Nowogrodzka. Na przeciwko Radia jest 1. stacja benzynowa; 2. sad biskupi (jak ktoras chce moze od razu zlozyc wnisek o uniewaznienie koscielnego malzenstwa z ex ) 3. teatr Roma. Mam nadzieje, ze dokladnie wytlumaczylam? Odpowiedz Link
ashan Re: Radio? 29.10.03, 22:11 Czyli Radio, wtorek, 19.00? Ok. Będę. Tylko trzeba wymyślić jakiś znak rozpoznawczy. może miotłę Odpowiedz Link
aagacia Re: Radio? 29.10.03, 22:24 hehehe miotla - jak dla mnei bomba a nie trzeba by czasem w tym radiu zrobic rezerwacji...? Odpowiedz Link
konkubinka Re: Radio? 30.10.03, 10:23 dziewczyny Moge sie przylaczyc?Czy ktoras z Was bedzie jechac od strony Woli?Mam ylko problem bo strrrrasznie chcialabym sie z Wami poznać ... jak nie bede miala co zrobic z Anielką to czy mogę ją zabrać czy będziecie zgorszone dzieckiem w knajpie?Tylko piszcie szczerze bo najgorsze sa pozniej te krzywe spojrzenia Ania - mama Bartka i Anielki Odpowiedz Link
domali Re: Radio? 30.10.03, 10:26 Mi nie przeszkadza ani trochę, tylko spotykamy się dosyć późno, o 19... Odpowiedz Link
mikawi Re: Radio? 30.10.03, 10:27 hejka, ja będę jechala od strony woli, jesli o mnie chodzi nie będę "zgorszona" dzieckiem ))) Odpowiedz Link
konkubinka Re: Radio? 30.10.03, 10:35 Ja swoje dzieci ciągam wszędzie , najpierw Bartka teraz Anielke.Inaczej zdziczałabym gdybym miała liczyć na tatusiów.Być może uda mi się coś wymyślić i ją zostawić ale wtedy będę wysłuchiwać przez miesiąc , że wyszłam.Przemyślę to jeszcze. Mikawi, ja mieszkam przy PEDECIE, więc gdybyś miała ochotę jechać razem to daj znać , np smsem.Mój nr605523666 Ania Odpowiedz Link
mikawi Re: Radio? 30.10.03, 10:50 mówisz o domu towarowym wola? super, może w ogóle umówmy sie już przed wejściem do niego np. o 18.30? i stamtąd razem pojedziemy? Odpowiedz Link
konkubinka Re: Radio? 30.10.03, 11:04 to jestesmy umowione a na wszelki wypadek wyslij mi jakies namiary na priv aimsnnopy@poczta.onet.pl bo jak cos nam wypadnie to lepiej powiadomic ........ Odpowiedz Link
ka.ga Re: Radio? 30.10.03, 12:02 Ja tez z Woli. To moge sie dolaczyc o 18.30? Bede pomocna, bo wiem, gdzie jest Radio Odpowiedz Link
naturella Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00 30.10.03, 12:38 No ładnie, moje koleżanki "macochy" skazują mnie na samotne przyjście tylko dlatego, że nie mieszkam na Woli...! )) Odpowiedz Link
mikawi Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00 30.10.03, 12:46 no co ty nat???? zapraszamy na przedwstępne spotkanie pod pedetem wszystkie chętne macochy, a w szczególności Ciebie ))) Odpowiedz Link
ashan Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00 30.10.03, 13:25 No tak, ja się w Wami spotkam już na miejscu, będę pewnie kilkanascie minut wcześniej (jeśli mój szanowny mnie "podrzuci"). Jak rozumiem, jak właduje się na raz kilka roześmianych babeczek z miotłami z "pedetu" to mam się rzucać do witania ? Odpowiedz Link
konkubinka Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00-pedet 30.10.03, 13:30 umowilysmy sie o 18 (mikawi dostalam sms tylko jak zwykle nic nie mam na karcie zeby odpisac) wiec wczesnie.Jezeli pedet bedzie za daleko dla nat to mozemy umowic sie np ze ja i mikawi podjedziemy na centralny i przykladowo od salonem plusa spotkamy sie z nat, co wy na to?A skad naturella bedzie jechac? Odpowiedz Link
aagacia Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00-pedet 30.10.03, 13:33 my tez bedziemy z domali jak ja znajde do zobaczyska aale sie ciesze ze was spotkam Odpowiedz Link
mikawi Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00-pedet 30.10.03, 13:41 a nie o 18.30? rękę bym dała uciąć że napisałam 18.30, ale głowy to juz nie dam Odpowiedz Link
naturella Konkubinka, Mikawi i Kaga 30.10.03, 14:12 No to kochane, jeśli będziecie tak łaskawe, żeby zabrać mnie po drodze to umówmy się albo pod Salonem Plusa, albo też pod Mariottem na przystanku autobusowym. Ja jadę z Ochoty, więc dostosuję się Tylko napiszcie, o której mam być. Odpowiedz Link
lidkasuper Re: Spotkanie macoch 30.10.03, 16:35 A czy ja też mogłabym się dołączyć? Czy Wy się już znacie, miałyście już jakieś spotkanie wcześniej?wiecie jak wyglądacie? Odpowiedz Link
aagacia Re: Spotkanie macoch 30.10.03, 17:04 Lidka zapraszamy !!!!!!!!! zupelnie sie nie znamy bo forum jest mlode a to bedzie nasze pierwsze spotkanie ale na pewno sie poznamy, bo wiesz my to wredne jestesmy i zle nam z oczu patrzy na pewno zauwazysz w razie watpliwosci, szukaj miotel Odpowiedz Link
lidkasuper Re: Spotkanie macoch 30.10.03, 17:12 Bedę, 04.11 godz. 19 w Radio na Nowogrodzkiej, koło teatru Roma. Odpowiedz Link
ka.ga Konkubinko, Mikawi 30.10.03, 19:59 Dziewczyny, jak spotkamy sie o 18.30 pod pedetem to wystarczy. Zdazymy z palcem w nosie. Nat, jak bedziesz jechala z Ochoty, to wysiadz po prostu z autobusu na przystanku przy Mariotcie i poczekaj. Pewnie zjawimy sie tam ok 18.50 i podejdziemy wszystkie do Radia. Odpowiedz Link
naturella Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 08:39 Ok Kaga, będę. Dziewczyny, na pytanie Lidki muszę coś napisać. Mianowicie część dziewczyn się zna, a jest to nasze kółko wzajemnej adoracji, jakie tworzymy z Kagą i Mikawi (ostatnio dołączyła Domali). Poznałyśmy się w zamierzchłych czasach, kiedy nasi faceci wszyscy jak jeden mąż mieli jeszcze zony, trwały sprawy rozwodowe, a my spotykałyśmy się i relacjonowalyśmy kolejne wydarzenia. Poznałyśmy się na forum psychologia i nie wiem jak dla innych dziewczyn, ale dla mnie te spotkania były swoistą terapią - zwłaszcza, że to Kagi mąz pierwszy dostał rozwód - i napisała mi któregoś dnia "Nat, to się naprawdę może skończyć" - powtarzałam sobie to jak mantrę przez następne miesiące. To tak na marginesie, bo pomyślałam sobie, że nasza trójka była takim malutkim forum już dawno temu Odpowiedz Link
ashan Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 09:42 No, dobra, to Wy się znajdziecie, a jak ja mam Was rozpoznać? Knajpki nie znam, ale pewnie nie jeste tam zbyt jasno... A ja potrafię stać przyjaciółce nad głową, rozmawiać z nią przez komórkę i twierdzić, że mimo iż jesteśmy w tej samej knajpce i uzgadniamy "zeznania"to jej tam nie ma! )))) bosz.... Njawyżej zrobię sobie taki transparent, jak na dworcu: MACOCHY poszukiwane, to ja, ashan (tylko pytanie, czy się wtedy do mnie przyznacie? ) I jeszcze jedno: co z rezerwacją, jest potrzebna czy zdajemy się na łut szczęścia? pozdrawiam ashan pozdrawiam Odpowiedz Link
konkubinka Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 09:51 na moj gust to pod Marriotem sie nie znajdziemy, tam zawze stoi kupa ludzi.Moze jednak umowmy sie pod salonem plusa o 18-50.Najpierw 18-30 pedet , potem 18-50 salon plusa , a na koncu Radio.Co sadzicie o tym? I mnie wydaje sie zeby zarezerwowac wczesniej , bedzie nas duzo.Tylko ktora z was to Radio wymyslila i zna tam telefon ? Odpowiedz Link
ka.ga Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:00 Konkubinko, my z Nat sie znamy, wiec nie ma problemu z rozpoznaniem sie, nawet pod Marriottem. A Mikawi juz zadzwonila do Radia. Mikawi, dzieki!!! Odpowiedz Link
jutro6 DATA I TERMIN ? 31.10.03, 12:16 Proszę jeszcze raz o podanie!!! Chciałabym być z Wami! Odpowiedz Link
mikawi Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 09:56 moim zdaniem rezerwacja jest konieczna, a więc już zadziałałam i zarezerwowałam stolik na 10 osób (nie za mało???) na 19.00 Odpowiedz Link
konkubinka Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:03 mikawi napisała: > moim zdaniem rezerwacja jest konieczna, a więc już zadziałałam i zarezerwowałam > > stolik na 10 osób (nie za mało???) na 19.00 sadzac po zainteresowaniu spotkaniem wyciagam wniosek ze najwiecej macoch jest w warszawie a wiec najwiecej podlych bab tu miszka.....hihi.10 osob chyba starczy Odpowiedz Link
naturella Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:08 Dziewczyny, jeśli któraś z was nie chciałaby sama przychodzić, to zapraszam do mnie dod Mariott (ale to brzmi). Mnie łatwo rozpoznać, jestem bardzo niewielka, ciemnowłosa i będę w wielkiej puchowej kurtawie w jasnym kolorze. Odpowiedz Link
mikawi Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:21 reasumując: 18.30 - pedet na woli 18.50 - mariott czy salon plusa???????????? 19.00 - cafe radio na nowogrodzkiej, jest rezerwacja na 10 osób, więc się znajdziemy Odpowiedz Link
naturella Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:24 No Mariott, już nie mieszajmy, zawsze się na tym przystanku umawiałam ze znajomymi z innych forów i się znajdowałyśmy. Będzie ok. Tylko proszę chętnych do dołączenia do mnie o zgłoszenie, żebym wiedziała, czy czekać w razie spóźnienia Odpowiedz Link
jayin Re: Konkubinko, Mikawi 03.11.03, 20:29 wot, stołeczny sabat.. (czemu nie w okolicach Szczecina?:// Ech, żyzn.. tylko potem może jakieś fotki i relację wrzuccie w sieć, żeby "pozawarszawskie" mogły obejrzeć? da radę tak zrobić? i od razu zycze milego spotkania pozdr. Joanna Odpowiedz Link
domali Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 08:22 Obiecuję uwiecznić spotkanie, jeśli dotrę )) Tylko co potem z tymi zdjęciami? Bo tu ich nie umieszczę Odpowiedz Link
aagacia Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 08:30 domali dotrzesz dotrzesz juz do ciebie dzwonilam wlasnie ja tez sie zstanawialam co z tymi zdjeciami...??nie jestem pewna czy kazda z nas chcialaby byc uwieczniona i pokazywana w macochach... Odpowiedz Link
ashan Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:25 aagacia napisała: nie jestem pewna czy kazda z nas > chcialaby byc uwieczniona i pokazywana w macochach... Hi, hi, hi, taki list gończy )))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link
domali Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:27 No więc ja uwiecznię i roześlę pocztą pantoflową... Odpowiedz Link
jayin Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:34 Można zrobić stronę www forum dostępną na hasło, znane tylko forumowiczkom i tam bedzie mozna wrzucać relacje i fotki? co wy na to? W razie czego mogę taką zrobić i zająć się tym pozdr. porannie (kawa, herbata...) Joanna Odpowiedz Link
domali Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:40 Bardzo dobry pomysl... Mi szczególnie pasuje )) Odpowiedz Link
jayin Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:44 no to super czekam na opinie reszty dziewczyn i jak się ustosunkują do tego "pozytywnie" to zrobię dziś taką stronkę, a potem będę czekać na "materiały" do niej od was (relacje, zdjęcia). Hasło i adres roześle się via e-mail. Co wy na to? J Odpowiedz Link
mikawi Re: Spotkanie macoch 31.10.03, 16:35 tak sobie pomyślałam że dzisiejszy dzień byłby dobry na spotkanie czarownic, w końcu haloween Odpowiedz Link
naturella Re: Spotkanie macoch 04.11.03, 08:51 Kochane macochy, przepraszam, ale ja dzisiaj nie dotrę. Nie dam rady... Przepraszam, ale taką mam kretyńską pracę...! Odpowiedz Link
domali Re: Spotkanie macoch 04.11.03, 08:59 No Nat... podpadasz ((( To kiedy my się w końcu znowu spotkamy???? Odpowiedz Link
alka23 Re: Spotkanie macoch 12.08.04, 10:46 Ja bardzo bym chciala sie spotkac, niestety mieszkam w poznaniu i to jak dla mnie wyklucza wykazd do w-wy. Odpowiedz Link
lilith76 Re: Spotkanie macoch 12.08.04, 10:50 ja też czekam aż ktoś znowu podrzuci pomysł ze spotkaniem w Wawie. może znajdą się na forum jakieś osoby z Wielkopolski? gdyby termin spotkania był w okolicach 22-24 września to i ja bym dołączyła bo będę wtedy w Poznaniu na targach Odpowiedz Link