Dodaj do ulubionych

Spotkanie macoch

27.10.03, 13:55
zakladam nowy watek zebysmy sie nie musialy szukac
ja jestem za tym aby to spotkanie ( wawa) zrobic w tygodniu.niestety w
weekendy jestem niedostepna - to czas zarezerwowany tylko dla meza i dzieci
(tych nie moich tez wink)
czekam na wasze propozycje
Obserwuj wątek
    • mikawi Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 14:12
      ja się dostosuję zarówno w tygodniu jak i w weekend z malymi ale: od 7.11 do
      11.11 nie ma mnie w wawie, a jeśli chodzi o spotkanie w tygodniu to proszę
      tylko o godziny mocno popołudniowe (od. 18.00)

wszelkie pozostałe potencjalne terminy mi pasują smile
      • mikawi Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 14:13
        może lepsza nazwa to "sabat czarownic"? he, he
    • hop_angel Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 14:20
      Cześć,

A może jest ktoś z Łodzi. Chętnie bym się spotkała i wymieniła poglądy,

Pozdrowionka.
      • mikawi Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 14:22
        z Lodzi jest rzut beretem do Wawy, moze jednak wpadniesz?
        • asiek25 Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 15:36
          Z Łodzi może może jest i rzut beretem, ale z Wrocławia to już nie bardzo. Ja
          chętnie spotkałabym się z Wami, ale we Wrocławiu. Ktoś reflektuje?
        • naturella Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 15:46
          Ja podobnie jak Mikawi, nie ma mnie od 7 do 11 listopada, wolę w tygodniu, ale
          najwcześniej koło 18...
          • ka.ga Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 15:52
            Mnie jest dosc latwo sie dostosowac, wiec sie dostosuje smile Najtrudniej w
            weekendy, bo czasem mam zajecia z zaocznymi, a plan ustalany jest w zasadzie w
            ostatniej chwili. Ale jesli spotkanie ma byc w tygodniu, to nie ma problemu.
    • domali Re: Spotkanie macoch 27.10.03, 15:58
      No cóż... ja też się dostosuję... nie wiem, jak mój mąż poradzi sobie z
      uspieniem Wiktorka smile, ale co mi tam... albo tydzień, albo weekend...
      Niecierpliwie czekam smile
      • aagacia Re: Spotkanie macoch - 4listopada 19:00 27.10.03, 18:40
        tylko jakie miejsce i czy wszystkim pasuje data..?
        • jayin Re: Spotkanie macoch - 4listopada 19:00 27.10.03, 19:18
          ja tylko wirtualnie potowarzyszę wam. w najbliższym czasie nie ma mnie w
          Warszawie nawet przejazdemsad a z Pomorza, to bliżej mi już do Wrocławia.

a i nie wiem, czy przyszłe "macochy" też mogą się stawiać na spotkania?smile

Joanna
        • olvi Re: Spotkanie macoch - A moze 5 listopada? 27.10.03, 19:18
          Co za pech, wlasnie wracajac z pracy zapisalam sie na 4 listopada do dentysty -
          wlasnie na 19.00. Moze byc 5 listopada? Ale jesli nie, to trudno. Nastepnym
          razem smile
        • mikawi Re: Spotkanie macoch - 4listopada 19:00 28.10.03, 09:04
          mnie pasuje
          miejsce - no własnie, macie jakis pomysł?
    • domali Re: Spotkanie macoch 28.10.03, 11:54
      Mi pasuje 4 i 5, bardziej 4... godzina, jak rozumiem, późnopopołudniowa....
      • aagacia Re: Spotkanie macoch 28.10.03, 14:02
        co powiecie na starlight na ursynowei ? to bardzo przyjemna knajpka - przy
        wyjsciu z metra wiec wszystkim bedzie latwo trafic....?maja pyszna kawe smile
        tylko za 5 zl smile
        4 lstopad, wtorek, godz 19:00 ..?tylko cos nas malo...malo nas na tym sabacie
        czarownic..jak ktos zacznie odczyniac zaklecia to nas szybko stamtad wygonia wink

gdzie reszta czarownic..?smile
        • aagacia Re: Spotkanie macoch 28.10.03, 14:03
          olvi a moze jak nie 4 to 6 ?czwartek ...?bo w srody moj mezczyzna ma
          siatkowke..i ja mam dyzur przy julci - kulci smile
          • domali Re: Spotkanie macoch 28.10.03, 14:11
            Mi chyba najbardziej pasowałby czwartek... bo w piątek mało zajęć...
          • olvi Re: Spotkanie macoch - moze byc tez 4 :) 28.10.03, 14:16
            Wlasnie przelozylam wizyte u dentysty, to nie bylo az tak pilne smile Teraz
            4.listopada tez jest ok, a StarLight Cafe na Ursynowie jeszcze bardziej ok, bo
            blisko smile)
            • aagacia Re: Spotkanie macoch - 28.10.03, 14:23
              olvi jak juz przelozylas nawet wizyte u denstysty zeby sie spotkac to musi byc
              4 smile
              ok to kto jest za 4 LISTOPADA 2003 STARLIGHT przy stacji metra IMIELIN (na
              Ursynowie)

bede na pewno smile
              • mikawi Re: Spotkanie macoch - 28.10.03, 14:35
                ja się melduję! smile))
                • ashan puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 14:59
                  • mikawi Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 15:02
                    co za pytanie, obowiązkowo smile
                    • ka.ga Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 16:21
                      Ja tez sie melduje, ale z jednym zastrzezeniem. Ten Ursynow to jednak
                      strasznie daleko. Moze zeby bylo "sprawiedliwie", to gdzies w Centrum?
                      Knajpiame uliczki to Chmielna, Folsal, Nowy Swiat...
                      • aagacia Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 16:25
                        ashan, bez ciebi espotkanie to nie spotkanie smile kaga..ale metrem jezdzie sie
                        na imielin 13 minut...i ceny nizsze...wink
                        • ashan Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 16:38
                          Aagaciu, jak zawsze wywołujesz u mnie uśmiech smile))))))))))))
                          ALe skoro mogę przyjść, to troszku namieszam wink, bo ja też bym wolała w
                          centrumie. mieszkam po drugiej stronie wody i taka wyprawa wieczorkiem na
                          Ursynów to dla mnie stres i ruinacja kieszeni (bo pewnie będę się szarpać na
                          taksówkę). Może da się gdzieś bliżej... pliiiiiiz smile
                          ashan
                          • aagacia Re: puk, puk, puk - ja tez mogę? ;) 28.10.03, 16:54
                            no to dawac propozycje bo jesli chodzi o centrum to jq jestem noga smile
                            ashan smile
                            • naturella miejsce 28.10.03, 16:55
                              Może Soma albo Tam-Tam?
                              • aagacia Re: miejsce 28.10.03, 17:05
                                no nat, wiedzialam ze mozemy na ciebie liczyc smile

tam tam ok ale trzeba chyba zarezerwowac stolik..a soma odpada..- po naszym
                                forumkowym spotkaniu musze powiedziec ze wcale mi sie tam nie podobalo sad
                                • ashan Re: miejsce 28.10.03, 21:18
                                  A Brama na Kruczej (tylko, że to kawałek od Jerozolimskich i trzeba dojść sad),
                                  albo taka knajpka na Chmielnej (idąc od Nowego Światu po lewej stronie,
                                  niedaleko za Ecco)? Nie znam jej nazwy (ba, nawet nie byłam smile), ale znajomi
                                  chwalili. Qrczę, moja znajomość fajnych miejsc na spotkania jest żałośnie
                                  mała sad
                                  Może fajnie byłoby w Czułym barbarzyńcy na Dobrej, ale tam też dopiero się
                                  wybieram, więc nie wiem...
                                  pozdrawiam
                                  ashan
                                  • ka.ga Re: miejsce 29.10.03, 09:08
                                    A moze Manufaktura na Bednarskiej? Albo Cafe Radio na Nowogrodzkiej? Zwlaszcza
                                    ta druga to SAMO CENTRUM tuz przy Mariotcie. I do metra tez niedaleko wink
                                    • naturella Re: miejsce 29.10.03, 09:12
                                      To Cafe Radio jest obok Desantu? Desant jest na tyłach hotelu Forum, bardzo
                                      fajna knajpka. Ale Cafe Radio tez moze byc, a można pić i palić? Czy tylko
                                      herbatka???
                                      • ka.ga Re: miejsce 29.10.03, 09:27
                                        Radio jest prawie na przeciwko teatru Roma, na rogu Emilii Plater i
                                        Nowogrodzkiej. Palic mozna, pic mozna (fajne drinki podaja wink.
                                        • konkubinka Re: miejsce-PROŚBA 29.10.03, 09:36
                                          Dziewczyny , ja tez chcialabym sie dolaczyc.Jesli moge to bardzo prosze , jak
                                          juz bedzie wszystko ustalone, powiadomcie mnie na priv o wszystkich
                                          ustaleniach.Mam problem z dluzszym siedzeniem w internecie , moge nie zagladac
                                          do MACOCH,wiec prosze Was o to .Podaje maila aimsnnopy@poczta.onet.pl
                                          Ania
    • domali POMOCY!!! 29.10.03, 10:13
      Bo ja w ogóle nie wiem, o jakich knajpach Wy mówicie sad((((
      A też bym chciała... kto mnie popilotuje?
      • mikawi Re: POMOCY!!! 29.10.03, 10:19
        nie martw się, ja tez nie wiem o czym one mówią smile no, może poza Czułym
        Barbarzyńcą i Cafe Brama

dziewczyny wybierzcie knajpę w której jest: a) fajnie b) dla wszystkich
        dogodnie lokalizacyjnie c) można cos tam dobrego wypić, ew. zjeść na głodnych
        d) zapalić (to dla nałogowców) e) w miarę tanio
        • domali Re: POMOCY!!! 29.10.03, 10:23
          Mikawi, to my się umówimy dodatkowo, żeby razem błądzić smile)))
          • aagacia Re: POMOCY!!! 29.10.03, 13:10
            noo bywalczynie kanjpek wybierzcie jakas fajna i zdecydujcie.. szkoda ze na
            tym forum nie ma ankiet sad mozna by bylo zalozyc i problem by sie rozwiazal smile

ja bede zmotoryzowana wiec moge zabraz kogos z urysnowa lub okolic. i czekam
            na wybor miejsca!
            • domali Re: POMOCY!!! 29.10.03, 13:17
              Agacia
              to ja chce...
              ja na Mokotowie, to po drodze
              a mąż mnie nie puści, jak będę miała komunikacją się poruszać...
              • aagacia Re: POMOCY!!! 29.10.03, 13:29
                ok, to jedziemy razem tylko napisz mi na priva gdzie sie spotkamy

dziewczyny !!!noi co z tym miejscem?? ja tez nie znam za duzo knajpek w
                srodmiesciu...licze na wasz gust smile
            • olvi Re: POMOCY!!! 29.10.03, 13:59
              Mieszkam na Kabatach, wiec jesli spotkamy sie daleko od metra, to ja tez
              poprosze o podwiezienie do jakiejs stacji smile
              • aagacia Re: POMOCY!!! 29.10.03, 14:20
                olvi. to rezerwuje miejsce dla ciebie w samochodzie smile tylko tez przyslij
                namiary do siebie na priva smile zebysmy sie mogly skontaktowac smile
                • ashan Radio? 29.10.03, 15:41
                  • ashan Re: Radio? 29.10.03, 15:44
                    No właśnie, za wcześnie nacisnęłam enter. może faktycznie w Radiu?
                    Nie wiem za bardzo gdzie to jest, ale znajdę smile
                    A co Wy na to?
                    ashan
                    • mikawi Re: Radio? 29.10.03, 15:52
                      dla mnie wszędzie jest o.k. tak jak pisałam - dostosuję się tylko proszę o
                      wytlumaczenie gdzie to jest
                      • ka.ga Re: Radio? 29.10.03, 17:09
                        Jestem za Radiem (mam zreszta romantyczne wspomnienia z tego miejsca). To jest
                        na rogu Nowogrodzkiej i Emilii Plater. Jak sie idzie (jedzie) Alejami w strone
                        Marszalkowskiej, trzeba skrecic w prawo w E. Plater, a za moment w lewo w
                        Nowogrodzka. Na przeciwko Radia jest 1. stacja benzynowa; 2. sad biskupi (jak
                        ktoras chce moze od razu zlozyc wnisek o uniewaznienie koscielnego malzenstwa
                        z ex smile) 3. teatr Roma.
                        Mam nadzieje, ze dokladnie wytlumaczylam?
                        • aagacia Re: Radio? 29.10.03, 17:15
                          teatr roma byl kluczowy smile wiem juz wszystko smile
                          • olvi Re: Radio? 29.10.03, 19:20
                            Super! Jestem za!
                            • ashan Re: Radio? 29.10.03, 22:11
                              Czyli Radio, wtorek, 19.00? Ok. Będę. Tylko trzeba wymyślić jakiś znak
                              rozpoznawczy. może miotłę wink
                              • aagacia Re: Radio? 29.10.03, 22:24
                                hehehe miotla - jak dla mnei bomba smile

a nie trzeba by czasem w tym radiu smile zrobic rezerwacji...?
                                • konkubinka Re: Radio? 30.10.03, 10:23
                                  dziewczyny
                                  Moge sie przylaczyc?Czy ktoras z Was bedzie jechac od strony Woli?Mam ylko
                                  problem bo strrrrasznie chcialabym sie z Wami poznać ... jak nie bede miala co
                                  zrobic z Anielką to czy mogę ją zabrać czy będziecie zgorszone dzieckiem w
                                  knajpie?Tylko piszcie szczerze bo najgorsze sa pozniej te krzywe spojrzenia
                                  Ania - mama Bartka i Anielki
                                  • domali Re: Radio? 30.10.03, 10:26
                                    Mi nie przeszkadza ani trochę, tylko spotykamy się dosyć późno, o 19...
                                  • mikawi Re: Radio? 30.10.03, 10:27
                                    hejka, ja będę jechala od strony woli, jesli o mnie chodzi nie będę "zgorszona"
                                    dzieckiem smile)))
                                    • konkubinka Re: Radio? 30.10.03, 10:35
                                      Ja swoje dzieci ciągam wszędzie , najpierw Bartka teraz Anielke.Inaczej
                                      zdziczałabym gdybym miała liczyć na tatusiów.Być może uda mi się coś wymyślić i
                                      ją zostawić ale wtedy będę wysłuchiwać przez miesiąc , że wyszłam.Przemyślę to
                                      jeszcze.
                                      Mikawi, ja mieszkam przy PEDECIE, więc gdybyś miała ochotę jechać razem to daj
                                      znać , np smsem.Mój nr605523666
                                      Ania
                                      • mikawi Re: Radio? 30.10.03, 10:50
                                        mówisz o domu towarowym wola? super, może w ogóle umówmy sie już przed wejściem
                                        do niego np. o 18.30? i stamtąd razem pojedziemy?
                                        • konkubinka Re: Radio? 30.10.03, 11:04
                                          to jestesmy umowione a na wszelki wypadek wyslij mi jakies namiary na priv
                                          aimsnnopy@poczta.onet.pl
                                          bo jak cos nam wypadnie to lepiej powiadomic ........
                                        • konkubinka Re: Radio? 30.10.03, 11:06
                                          no i w koncu czwarty czy piaty listopad?
                                        • ka.ga Re: Radio? 30.10.03, 12:02
                                          Ja tez z Woli. To moge sie dolaczyc o 18.30? Bede pomocna, bo wiem, gdzie jest
                                          Radio smile
                                          • mikawi Re: Radio? 30.10.03, 12:32
                                            ka.ga - czekałam na ten post smile
    • mikawi CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00 30.10.03, 11:11
      jak w temacie
      • naturella Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00 30.10.03, 12:38
        No ładnie, moje koleżanki "macochy" skazują mnie na samotne przyjście tylko
        dlatego, że nie mieszkam na Woli...! smile))
        • mikawi Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00 30.10.03, 12:46
          no co ty nat???? zapraszamy na przedwstępne spotkanie pod pedetem wszystkie
          chętne macochy, a w szczególności Ciebie smile)))
          • ashan Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00 30.10.03, 13:25
            No tak, ja się w Wami spotkam już na miejscu, będę pewnie kilkanascie minut
            wcześniej (jeśli mój szanowny mnie "podrzuci"). Jak rozumiem, jak właduje się
            na raz kilka roześmianych babeczek z miotłami z "pedetu" to mam się rzucać do
            witania wink?
          • konkubinka Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00-pedet 30.10.03, 13:30
            umowilysmy sie o 18 (mikawi dostalam sms tylko jak zwykle nic nie mam na karcie
            zeby odpisac) wiec wczesnie.Jezeli pedet bedzie za daleko dla nat to mozemy
            umowic sie np ze ja i mikawi podjedziemy na centralny i przykladowo od salonem
            plusa spotkamy sie z nat, co wy na to?A skad naturella bedzie jechac?
            • aagacia Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00-pedet 30.10.03, 13:33
              my tez bedziemy z domali smile jak ja znajde smile do zobaczyska smile aale sie ciesze
              ze was spotkam smile
            • mikawi Re: CAFE RADIO, 4.11 GODZ. 19.00-pedet 30.10.03, 13:41
              a nie o 18.30? rękę bym dała uciąć że napisałam 18.30, ale głowy to juz nie
              dam smile
              • naturella Konkubinka, Mikawi i Kaga 30.10.03, 14:12
                No to kochane, jeśli będziecie tak łaskawe, żeby zabrać mnie po drodze to
                umówmy się albo pod Salonem Plusa, albo też pod Mariottem na przystanku
                autobusowym. Ja jadę z Ochoty, więc dostosuję sięsmile Tylko napiszcie, o której
                mam być.
    • lidkasuper Re: Spotkanie macoch 30.10.03, 16:35
      A czy ja też mogłabym się dołączyć? Czy Wy się już znacie, miałyście już jakieś
      spotkanie wcześniej?wiecie jak wyglądacie?
      • aagacia Re: Spotkanie macoch 30.10.03, 17:04
        Lidka zapraszamy !!!!!!!!! zupelnie sie nie znamy bo forum jest mlode smilea to
        bedzie nasze pierwsze spotkanie smile

ale na pewno sie poznamy, bo wiesz my to wredne jestesmy i zle nam z oczu
        patrzy wink na pewno zauwazysz smile w razie watpliwosci, szukaj miotel wink
        • lidkasuper Re: Spotkanie macoch 30.10.03, 17:12
          Bedę, 04.11 godz. 19 w Radio na Nowogrodzkiej, koło teatru Roma.
          • ka.ga Konkubinko, Mikawi 30.10.03, 19:59
            Dziewczyny, jak spotkamy sie o 18.30 pod pedetem to wystarczy. Zdazymy z
            palcem w nosie.
            Nat, jak bedziesz jechala z Ochoty, to wysiadz po prostu z autobusu na
            przystanku przy Mariotcie i poczekaj. Pewnie zjawimy sie tam ok 18.50 i
            podejdziemy wszystkie do Radia.
            • naturella Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 08:39
              Ok Kaga, będę.

Dziewczyny, na pytanie Lidki muszę coś napisać. Mianowicie część dziewczyn się
              zna, a jest to nasze kółko wzajemnej adoracji, jakie tworzymy z Kagą i Mikawi
              (ostatnio dołączyła Domali). Poznałyśmy się w zamierzchłych czasach, kiedy nasi
              faceci wszyscy jak jeden mąż mieli jeszcze zony, trwały sprawy rozwodowe, a my
              spotykałyśmy się i relacjonowalyśmy kolejne wydarzenia. Poznałyśmy się na forum
              psychologia i nie wiem jak dla innych dziewczyn, ale dla mnie te spotkania były
              swoistą terapią - zwłaszcza, że to Kagi mąz pierwszy dostał rozwód - i napisała
              mi któregoś dnia "Nat, to się naprawdę może skończyć" - powtarzałam sobie to
              jak mantrę przez następne miesiące. To tak na marginesie, bo pomyślałam sobie,
              że nasza trójka była takim malutkim forum już dawno temusmile
              • ashan Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 09:42
                No, dobra, to Wy się znajdziecie, a jak ja mam Was rozpoznać? Knajpki nie
                znam, ale pewnie nie jeste tam zbyt jasno... A ja potrafię stać przyjaciółce
                nad głową, rozmawiać z nią przez komórkę i twierdzić, że mimo iż jesteśmy w
                tej samej knajpce i uzgadniamy "zeznania"to jej tam nie ma! smile)))) bosz....
                Njawyżej zrobię sobie taki transparent, jak na dworcu: MACOCHY poszukiwane, to
                ja, ashan (tylko pytanie, czy się wtedy do mnie przyznacie? wink)
                I jeszcze jedno: co z rezerwacją, jest potrzebna czy zdajemy się na łut
                szczęścia?
                pozdrawiam
                ashan
                pozdrawiam
                • konkubinka Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 09:51
                  na moj gust to pod Marriotem sie nie znajdziemy, tam zawze stoi kupa ludzi.Moze
                  jednak umowmy sie pod salonem plusa o 18-50.Najpierw 18-30 pedet , potem 18-50
                  salon plusa , a na koncu Radio.Co sadzicie o tym? I mnie wydaje sie zeby
                  zarezerwowac wczesniej , bedzie nas duzo.Tylko ktora z was to Radio wymyslila i
                  zna tam telefon ?
                  • ka.ga Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:00
                    Konkubinko, my z Nat sie znamy, wiec nie ma problemu z rozpoznaniem sie, nawet
                    pod Marriottem. A Mikawi juz zadzwonila do Radia.
                    Mikawi, dzieki!!!
                    • jutro6 DATA I TERMIN ? 31.10.03, 12:16
                      Proszę jeszcze raz o podanie!!! Chciałabym być z Wami!
                      • olvi Re: DATA I TERMIN ? 31.10.03, 12:21
                        Cafe Radio, 4 listopada (wtorek) o 19.00.
                • mikawi Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 09:56
                  moim zdaniem rezerwacja jest konieczna, a więc już zadziałałam i zarezerwowałam
                  stolik na 10 osób (nie za mało???) na 19.00
                  • konkubinka Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:03
                    mikawi napisała:

> moim zdaniem rezerwacja jest konieczna, a więc już zadziałałam i
                    zarezerwowałam
                    >
                    > stolik na 10 osób (nie za mało???) na 19.00
                    sadzac po zainteresowaniu spotkaniem wyciagam wniosek ze najwiecej macoch jest
                    w warszawie a wiec najwiecej podlych bab tu miszka.....hihi.10 osob chyba
                    starczy
                    • naturella Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:08
                      Dziewczyny, jeśli któraś z was nie chciałaby sama przychodzić, to zapraszam do
                      mnie dod Mariott (ale to brzmi). Mnie łatwo rozpoznać, jestem bardzo niewielka,
                      ciemnowłosa i będę w wielkiej puchowej kurtawie w jasnym kolorze.
                      • mikawi Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:21
                        reasumując:
                        18.30 - pedet na woli
                        18.50 - mariott czy salon plusa????????????
                        19.00 - cafe radio na nowogrodzkiej, jest rezerwacja na 10 osób, więc się
                        znajdziemy
                        • naturella Re: Konkubinko, Mikawi 31.10.03, 10:24
                          No Mariott, już nie mieszajmy, zawsze się na tym przystanku umawiałam ze
                          znajomymi z innych forów i się znajdowałyśmy. Będzie ok. Tylko proszę chętnych
                          do dołączenia do mnie o zgłoszenie, żebym wiedziała, czy czekać w razie
                          spóźnieniasmile
                          • jayin Re: Konkubinko, Mikawi 03.11.03, 20:29
                            wot, stołeczny sabat..smile (czemu nie w okolicach Szczecina?:// Ech, żyzn..smile

tylko potem może jakieś fotki i relację wrzuccie w sieć, żeby "pozawarszawskie"
                            mogły obejrzeć? da radę tak zrobić?
                            i od razu zycze milego spotkaniasmile

pozdr.

Joanna
                            • domali Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 08:22
                              Obiecuję uwiecznić spotkanie, jeśli dotrę smile)) Tylko co potem z tymi
                              zdjęciami? Bo tu ich nie umieszczę smile
                              • aagacia Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 08:30
                                domali dotrzesz dotrzesz smile juz do ciebie dzwonilam smile wlasnie ja tez sie
                                zstanawialam co z tymi zdjeciami...??nie jestem pewna czy kazda z nas
                                chcialaby byc uwieczniona i pokazywana w macochach...
                                • ashan Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:25
                                  aagacia napisała:

nie jestem pewna czy kazda z nas
                                  > chcialaby byc uwieczniona i pokazywana w macochach...

Hi, hi, hi, taki list gończy wink))))))))

pozdrawiam
                                • domali Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:27
                                  No więc ja uwiecznię i roześlę pocztą pantoflową...
                                  • jayin Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:34
                                    Można zrobić stronę www forum dostępną na hasło, znane tylko forumowiczkom i
                                    tam bedzie mozna wrzucać relacje i fotki? co wy na to?
                                    W razie czego mogę taką zrobić i zająć się tym smile

pozdr. porannie
                                    (kawa, herbata...)

Joanna
                                    • domali Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:40
                                      Bardzo dobry pomysl...
                                      Mi szczególnie pasuje smile))
                                      • jayin Re: Konkubinko, Mikawi 04.11.03, 09:44
                                        no to super smile czekam na opinie reszty dziewczyn i jak się ustosunkują do
                                        tego "pozytywnie" to zrobię dziś taką stronkę, a potem będę czekać
                                        na "materiały" do niej od was (relacje, zdjęcia). Hasło i adres roześle się via
                                        e-mail.
                                        Co wy na to?

J
    • mikawi Re: Spotkanie macoch 31.10.03, 16:35
      tak sobie pomyślałam że dzisiejszy dzień byłby dobry na spotkanie czarownic, w
      końcu haloween smile
      • naturella Re: Spotkanie macoch 04.11.03, 08:51
        Kochane macochy, przepraszam, ale ja dzisiaj nie dotrę. Nie dam rady...
        Przepraszam, ale taką mam kretyńską pracę...!
        • domali Re: Spotkanie macoch 04.11.03, 08:59
          No Nat... podpadasz sad(((
          To kiedy my się w końcu znowu spotkamy????
    • alka23 Re: Spotkanie macoch 12.08.04, 10:46
      Ja bardzo bym chciala sie spotkac, niestety mieszkam w poznaniu i to jak dla
      mnie wyklucza wykazd do w-wy.
      • lilith76 Re: Spotkanie macoch 12.08.04, 10:50
        ja też czekam aż ktoś znowu podrzuci pomysł ze spotkaniem w Wawie.
        może znajdą się na forum jakieś osoby z Wielkopolski? gdyby termin spotkania
        był w okolicach 22-24 września to i ja bym dołączyła bo będę wtedy w Poznaniu
        na targach smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka