zamek 01.09.02, 18:21 warbus1.w.interia.pl/menu_gole.htm :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: ***ADULTS ONLY*** 01.09.02, 18:28 Ale zboczeńcy są w tej Warszawie. Już nawet autobusy rozbierają! :) U nas nie jest lepiej, ale o tym cichosza. Nie będziemy przecież demoralizować społeczeństwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milotram Re: ***ADULTS ONLY*** IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.09.02, 19:50 co jest na tej stronie ze wy to widzicie -sama jakas zakodowana wiadomosc --a gdzie wasze autobusy ? moge wiedziec jasniej co jest na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ***ADULTS ONLY*** 01.09.02, 19:53 Wejdź tu: republika.pl/bus1320/menu.htm i kliknij tam, gdzie jest różowo... i gorąco... ;) Powodzenia. Tylko się nie wpatruj zanadto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milotram Re: ***ADULTS ONLY*** IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.09.02, 23:24 wiecie co za pierwszym razem tez mi wyszedl jakis szyfr ( czy wiecie dlaczego ?) dopiero za 3 razem zobaczylem te rozebrane autobusy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ***ADULTS ONLY*** 02.09.02, 01:03 Gość portalu: milotram napisał(a): > wiecie co za pierwszym razem tez mi wyszedl jakis szyfr (czy wiecie dlaczego ?) To proste. Nie przeszedłeś weryfikacji wieku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milotram Re: ***ADULTS ONLY*** IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.09.02, 15:29 haha zamek jestem u was jednym ze starszych osób piszacych na forum ( po zapoznaniu sie z wiekiem kfl-ów na firmowej stronie i czatach):))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: ***ADULTS ONLY*** 02.09.02, 19:41 Gość portalu: milotram napisał(a): > haha zamek jestem u was jednym ze starszych osób piszacych na forum ( po > zapoznaniu sie z wiekiem kfl-ów na firmowej stronie i czatach):))) to pod jakim nickiem pisałeś wczesniej?? bo nick Milotram chyba taki stary nie jest?? :) Odpowiedz Link Zgłoś