aduram 01.09.02, 22:40 Mysle, ze ciekawy program. Ale ocencie sami... Jeszcze trwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzekil Re: Aborcja (Tv Puls) 01.09.02, 23:37 Oglądałem w środę czy czwartek, kiedy idzie to na żywo - też uważam, ze bardzo ciekawy. Przede wszystkim nei krzyczą, że aborcja jest zła i tyle, tylko zastanawiają sie jak pomóc ludziom, którzy na aborcje się zdecydowali. Nie tupiemy w miejscu i krzywimy się na innych, tylko coś robimy - bardzo mi się podoba takie podejście. Polecam gorąco ten program. Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Aborcja (Tv Puls) 02.09.02, 07:39 U siebie nie mam wstrojonego TV Plus, ale oglądałem fragemnt tego programu u znajomego. Jedno mi sie nie podobało- występowała tam jakaś pani, która opowiadała o swoich przezyciach- dobra, jej prawo- ale jednak coś tam nie grało...nie wiem co było później, ale jeżeli nie przemówił do niej jakiś psycholog, to po takim robieniu jej winy ze wszystkiego, żałowania za czyny i ogólnie pogrążania siebie...oj nie... czy ktoś jej wytłumaczył, że to już BYŁO I NIE DA SIĘ TEGO ODWRÓCIĆ?? Więc po co w takim stopniu to roztrząsać?? Niestety do tej stacji i do tych "Talk Show" jestem uprzedzony (ach...oglądałem jeden taki...) więc nie mogę się za dużo wypowiadać na ten temat... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Aborcja (Tv Puls) 02.09.02, 20:52 Ej to może podajcie termin i godzinę nadawania tego programu? Bo ja jakoś TeleVizorka nie włączam za często i się nie orientuję co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: Aborcja (Tv Puls) 02.09.02, 20:58 wczorajszy program nazywal sie tak: tv.wp.pl/program.html?T[station]=11&T[date]=2002-09-01&T[time]=21&T[category]=ALL Odpowiedz Link Zgłoś