jadman 11.09.05, 11:49 Witam Szukam informacji o rzeczoznawcach majatkowych i cenach za wycene mieszkania. Bede wdzieczny za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela1975 Re: Wycena nieruchomości 12.09.05, 11:49 Zależy od wartości mieszkania ale nie mniej niż 300-350 pln. Jak potrzebna jest wycena do banku to banki mają listę z namiarami a jak do innych celów to np w agencji nieruchomości można spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
jadman Re: Wycena nieruchomości 14.09.05, 17:58 Dzieki. Wybralem jednak bank, ktory sam sobie wyceni. Problem tylko w tym jak sprawdzic czy nie zaniza specjalnie zeby zmienic mi kwote kredytu. Odpowiedz Link Zgłoś
ela1975 Re: Wycena nieruchomości 15.09.05, 08:56 Jak dochody są nie za duże to może i bank chce zaniżyć ale jak przyzwoite to moim zdaniem powinno im zależeć aby ściągnąć jak najwięcej odsetek i prowizji (no ale to moje zdanie i nie wiem jak myślą banki). Można zadzwonić do takiego rzeczoznawcy i pogadać, niech zerknie na mieszkanie (zainkasuje jakąś mniejszą kwotę) a gdyby uważał że bank zaniża to wtedy za pełną stawkę wykona operat szacunkowy. Chyba mam jakieś namiary to mogę poszukać (kontakt priv gazetowy) jadman napisał: > Witam > Szukam informacji o rzeczoznawcach majatkowych i cenach za wycene mieszkania. > Bede wdzieczny za jakiekolwiek informacje. > Pozdrawiam > J. Odpowiedz Link Zgłoś
twge86 Re: Wycena nieruchomości 29.10.15, 13:42 Rzeczoznawca majątkowy zajmuje się wyceną każdego rodzaju nieruchomości, w tym: -zabudowanych i niezabudowanych, -gruntowych, -lokalowych, -komercyjnych, -przemysłowych, -rezydencjonalnych, -części składowych tych nieruchomości. Wycena nieruchomości Warszawa: janiszewski.com.pl/oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś