lodzkie.autostrady 11.09.05, 23:56 Czy jest ktoś na tym forum, komu jest znana firma www.Euron.pl i może wypowiedzieć się na jej temat i jakości usług przez nią świadczonych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgierzak Re: Firma Euron - prosimy o opinie 12.09.05, 00:15 Generuje wysoki zamęt e eterze występując pod nickami AREA42, 43 z literkami z wysokich budynków. Śmieci głównie w pasmach ISM średnio poważnym sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Firma Euron - prosimy o opinie 12.09.05, 07:06 Pozostawiam tą firmę bez komentarza :-/// Powinni zmienić branżę. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzkie.autostrady Re: Firma Euron - prosimy o opinie 19.09.05, 20:30 Zobaczymy jak to będzie, może jednak się poprawili? Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Firma Euron - prosimy o opinie 19.09.05, 22:43 wyduś link na 5GHz, na 2.4 jest straszny bałagan i bedą jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
niaguska Re: Firma Euron - prosimy o opinie 20.09.05, 21:37 Ja znam wlascicieli i pracownikow, jestem z wszystkimi na "Ty" wiekszych problemow nie mialam, zawsze idzie sie dogadac Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Firma Euron - prosimy o opinie 22.09.05, 03:47 stosują WEP co przynajmiej odgania amatorów Commviev-a itp. Zawsze więcej się trzeba narobić, a V na mikrofalach chodzi w/g mnie lepiej. Czyli: + 1 punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Firma Euron - prosimy o opinie 23.09.05, 20:37 W porównaniu do skomuru to normalnie raj na ziemi, nie dość że terminy dużo krósze to jeszcze obsługa i jakość oferowanych usług nieporównywalne. Sam obecnie jestem pierwszy dzień (nie)szczęśliwym userem skomuru ze względu na brak alternatyw na horyzoncie i już od momentu podpisania umowy śmiem narzekać. Za to znajomy który siedzi w euronie od pół roku nie znalazł żadnych minusów w działaniu firmy. To tyle odemnie. Odpowiedz Link Zgłoś