jasam 05.09.02, 22:45 W Dużym Formacie Gazety : "Na Bałutach jeszcze Polska" a na forum ogólnym bardzo ciekawa dyskusja www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=521&w=2877253 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Re: Bałuty - w Dużym Formacie 06.09.02, 08:35 Powiem tak: przesrane. Szkoda, że tak jest wszędzie, a napisali właśnie o Łodzi. Natomiast postawa policji mnie przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek głupszego artykułu dawno nie czytałem IP: 217.153.10.* 06.09.02, 12:56 nic mnie bardziej nie wkurwia w prasie, jak tego typu wypocina - szukanie taniej sensacji na siłę, robienie z igły widły i niemożność nadziwienia się temu, że 2 plus 2 to cztery...Paru debilków przedstawionych jako reprezentacyjna grupa dzielnicy, w której mieszka grubo ponad ćwierć miliona ludzi a do tego jakie bidulki, na piwo ich nie stać na Piotrkowskiej, zatem muszą kraść w marketach...no i te kiełbaski jak smażyli na ognisku, a tu nagle psy - nie wiadomo dlaczego - robią im wjazd, kiełbaski na ziemi i biedni chłopcy znów pójdą spać głodni - popłakałem się ze wzruszenia... aha, na Bałutach nie ma pubów - dobre! na tą okoliczność jedną z rozrywek jest "robienie bydła w tramwaju".. no i te kretyńskie teksty typu "tutaj wszyscy żyją nielegalnie" wszyscy czyli kto, 360.000 ludzi żyje na Bałutach nielegalnie? Ci z willi na Julianowie też żyją nielegalnie?? te bidule kradną, napierdalają i spędzają całe życie w bramach bo to lubią a jeden drugiego napędza - i jedynie przed głupią albo udającą głupią Lidią Ostałowską mogą opowiadać o tym, jak bardzo pragną zmienić swe życie.. a wszystkim, którzy ich żałują gwarantuję, że obdarliby was ze skóry, jeśli mogliby dzięki temu zarobić ze 30 złotych... Odpowiedz Link Zgłoś