orientman 16.09.05, 11:35 Gdzie w Lodzi mozna zjesc sniadanie 'na miescie'? Takie normalne, zaden tam McDonald's itp. Z gory dzieki za podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orientman Re: jak nie Mc Donalds 16.09.05, 11:40 cassani..sorry, ale nie mam problemow z perystaltyka jelit ;) jakies jajko na miekko, ewentualnie jajecznica, dobry chleb w dwoch rodzajach, wedlina, sery, jakies warzywa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani pójdę na łatwiznę 16.09.05, 11:53 i tak na szybko to kojarzy mi się restauracja w Ibisie. Kiedyś byłem tam odebrac gościa i zjedliśmy sniadanko. ale nie wiem jak wygląda tam sprawa ze śniadaniami nie dla gości. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: jak nie Mc Donalds 16.09.05, 14:43 Piotrkowska 40 (byłeś już tam w zeszłym roku) ;) Omlety, jajecznice, śniadania kontynentalne... czynne w tygodniu od 10; może od października będzie można zjeść już nawet od 9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Sniadanie IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 16.09.05, 13:16 green way o ile wiem. tylko, że tam bez wędlin. od bodaj 9 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Sniadanie 16.09.05, 15:29 Dlaczego w green wayu nie ma wina????????????????/ Czy to się kiedyś zmieni???????/ Przecież wino jest vege! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Sniadanie 16.09.05, 15:40 Winko do śniadania, a może raczej zamiast śniadania można spożyć zapewne w którejś z pobliskich bram wspólnie z jej bywalcami. Niedaleko jest monopolowy "Żródełko". Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe U mnie 16.09.05, 15:27 można dostać sajgonki... a na śniadaniu jeszcze nikt nie był to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś