Gość: PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:46 Przypominam: www.pks.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: PKS ŁÓDŹ 01.10.05, 13:11 Tak, tak, bardzo ladny adres macie, Szkoda tylko, ze tel. informacji na stronie jest wiecznie wylaczony i trzeba dzwonic na inny, za ktory sie placi 2 zl netto. Spryciarskie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: PKS ŁÓDŹ IP: *.toya.net.pl 01.10.05, 14:19 Dlaczego nie umieściliście tam zwykłej tablicy odjazdów? Poza wyszukiwaniem wyszukiwarką, taka opca takze czasem moze być potrzebna. W wyszukiwarce trzeba podać dokładną nazwę przystanku, a czasem potrzeba tylko dostać sie z miejscowości do miejscowści i nie jest istotny przystanek. Dlatego to bardzo wydłuża czas poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szch Re: PKS ŁÓDŹ IP: *.internet.piotrkow.pl 01.10.05, 21:28 to wybierasz sobie od np. łódź dworzec autobusowy centralny do sieradz dworzec autobusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: PKS ŁÓDŹ IP: *.toya.net.pl 01.10.05, 21:54 a ja nie chcę wiedzieć ktory wybrać dworzec czy przystanek. Chcę dojechać z Łodzi do Sieradza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szch Re: PKS ŁÓDŹ IP: *.internet.piotrkow.pl 01.10.05, 22:22 to mozesz sie domyslic, ze przystanek o nazwie "sieradz dworzec autobusowy" znajduje sie w sieradzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szch Re: PKS ŁÓDŹ IP: *.internet.piotrkow.pl 01.10.05, 22:23 przeciez najpierw wpisujesz miasto, a potem wyswiatlaja sie przystanki w tym miescie. myle, ze jesli bys chcial jechac do sieradza to wybierajac "sieradz dworzec autobusowy" dojechalbys do sieradza. Odpowiedz Link Zgłoś